O broscuta mi-a zambit si in apa a sarit am sarit si eu cu ea, cine vine sa o prindem?
Credeti ca zapada e frumoasa pentru ca acopera pamantul si noi avem o fobie pentru pamant, stiti voi cine ajunge in pamant.Ce credeti? De ce e frumoasa zapada?
Sunt eu izvorul, care vrea sa-mi cante dorul?
Sunt un gigant puternic, cine vrea sa-l iau pe umeri sa privim lumea de sus?
Vreau sa rastorn masa si sa incep sa dansez, cine vine cu mine?
Cine vrea sa mangaiem pe cap si sa cantam?
Vreau sa ma lupt cu stelele, cine ma ajuta?
Ce va fi, și când va fi, nu mai este?
Vreau sa ma urc pe casa acum seara si sa va fac cu mana, care vrea sa vina cu mine pe luna?
Credeti ca o voi scoate la o cafea bio, aici in platoul Te vreau langa mine? Urgent! http://imgur.com/a/HLq7S
Fug spre pereti si ma las picat pe jos,mangaiati-ma si cantati-mi ceva, vreti?
Si vreau sa strig si sa dansez si vreau sa cant si sa pictez,nimic nu ma opreste,si vreau sa mor in timp ce viata uitarea imi sopteste.Ce parere aveti, facem azi un chef?
Prima băşină Ne îmbrăcăm frumos, ne pregătim cu 5 ore înainte… Ieşim din casă, dăm fuga la florărie, cumpărăm un buchet de flori, ne oprim la spălătorie să curăţăm maşina...? (mai mult)
Am pieptanat luna pe spate, ce parere aveti?
Imi place sa dansez pana imi devine tot trupul cald, tie iti place?
Haideti sa ne lovim ametiti intre noi,vreti? Nu stiu de ce, dar ne lovim ametiti in timp ce radem?
Mi s- a oferit un job la McDonalds. Mi- au spus ca sunt cel mai potrivit ca angajat al lor, apoi i- am auzit soptind prin casti "daca e de acord o sa dam vina pe el pentru firele de par ...? (mai mult)
Sarim de bucurie oriunde ne-am afla?
Hei V-ati facut o parere despre mine? Daca da, care este? :)
Care vrea sa ne pieptanam ca fetele la oglinda si sa cantam despre baieti?
Iesim afara in frig sa tremuram si sa radem intre noi?
Ce sa fac sa nu mi se mai fluture sanii cand bate vantul?
Dansam in jurul copacului cu pernele pe cap?
Cum fac să fiu cea mai faină?
Eu cred ca individul nervos pe nevasta se cearta cu nevasta pentru ca are datorii la banca sau are probleme in afaceri care il fac sa se gandeasca la moarte si individul nervos pe nevasta vrea sa se enerveze...? (mai mult)
Salutare. :) Ce faceti voi? ^^
Ti-ai pus vreodata picioarele in apa calda si ai ras uitandu-te la luna?
De ce am impresia ca eu sunt o planta si peretii din camera mea plang de fericire?
Noa. mă prunci, ce mai faceți?
De ce crezi că ţin stewardesele mâinile la spate atunci când pasagerii urcă în avion?
am nevoie de mare ajutor! Vreau sa particip la Mireasa pentru fiul meu si vreau sa stiu si daca am sanse sa castig. Cum imi sta asa? http://imgur.com/a/Zsut4
Vreau sa calaresc o cioara si sa vad lumea de sus, oare pot?
De ce sunt inca teafar? De ce inca nu am murit?
M-am intalnit cu scufita rosie si am ras cu ea in padure, ce parere aveti?
Dansam in iarba undeva cu frunze pe cap?
Ti-ai muscat vreodata cu dintii manecele de la bluza numai de aceea ca ti-era somn?
Mai intai a fost moartea, dupa care am aparut eu :)
Vi se pare uman ca un barbat sa spele, sa gateasca si sa faca singur curat si in general tot ce ar face mult mai bine o fata?
Simt chemare de undeva, de sus. Dar nu stiu daca imi sta bine in straie, voi ce credeti? http://imgur.com/a/Q0DCj
Ai cazut in cap vreodata?
Doua pasari stau pe casa, una slaba alta grasa Oare care dintre pasari este cea mai valoroasa?
Salut, era pe google o aplicatie in care puneai o intrebare si iti răspundea. Dar răspunsul era dat de tine, apasai pe "." parca si după punea i răspunsul. Era o aplicatie tare si mergea arătată...? (mai mult)
Pls, be my vaca and I will granesc you cu ciocolata. :x
Care vine sa dansam in avion si sa ne scoatem mainile din geamurile lui si sa simtim vantul?
Ce ai face in acea zi, ceva "neobisnuit", cand te trezesti si iti dai seama ca corpul tau e de sex opus pe o zi? Stiu sigur ca fiecare are interese fata de sexul opus si ca la o astfel de ocazie, ar...? (mai mult)
Te-ai drogat vreodata cu mirosul de la vopsea?
In primul rand vreau sa spun ca eu sunt cel din imagine, doar ca am adaugat text pe poza. Problema consta in sanii mei, si anume ca mereu cand ma dezbrac pe plaja de nudisti toti fug. Eu nu...? (mai mult)
Cine e "Doamna Spirescu" din reclamele de la Farmacia Dona? Le aud mereu la radio si ma apuca spumele, probabil cele mai idioate reclame din ultimii ani.
Vreau sa rad in intuneric, ce parere aveti?
Ne luptam cu mere pe trotuare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!