Imi plac mult chestiile macabre, morbide, sadice, cu mult sange, cadavre, pistoale si mai ales cutite (preferatele mele). Oare e ceva in neregula cu mine? Sau e ceva normal? Nu glumesc...? (mai mult)
Credeti ca oamenii isi masoara in viata asta inaltimea corpului ca o pregatire inconstienta pentru lumea de dincolo, stiti voi?
Fugim dupa cartile fugare pe afara sa le citim?
Care vrea sa stam leneviti pe iarba si sa ne mangaiem trupurile in gradina?
De ce plange un copil mic cand ii iei o ciocolata sau o jucarie din mana?
De ce sunt asa de multi oameni care intreaba cum sa sparga un cont de Facebook xD?
Tu dansezi dimineata dupa ce te trezesti?
De ce vorbesc oamenii cu jumate de gura cand glumesc? Ei nu-si dau seama ca a glumi e o normalitate si a fi serios e o nebunie?
Ai prins vreodata un soarec de urechi?
Credeţi că o să mă mărit cu Gherghinel? El e cu patru ani mai mare decât mine şi are un câine pechinez surd.
Te-ai trezit vreodata noaptea sa te tavalesti pe jos si sa razi?
De ce se deplaseaza lumea nebuna pe trotuare in linie? Care sunt credintele lor comune de umbla asa sigur pe trotuare toti la fel?
De ce sunt asa dragut?
Care credeti ca sunt cele mai mari FAIL-uri de pe TPU?(Puteti pune link)
Hei salut! Am si eu o intrebare. Cum pot sa pun o intrebare pe TPU?
Mai e putin si se termina 2016 si vreau sa va intreb daca ati rezolvat cu bine ceea ce va propuneati cu ambitie fix acu` un an, in noaptea de revelion mai exact, in momentele alea de singuratate cand aveati...? (mai mult)
Ai dansat vreodata cu un copil mic de doi ani?
Tu ai papuci cu care te joci sub pat?
Cum pot sa miroasă picioarele daca nu au nas?
De ce claudia a ras toata noaptea la geam si nu a dormit?
De ce sunt viu si am impresia ca de fapt sunt mort de mult si ma bat sa ma trezesc? De ce e vantul alb si rece? De ce s-au dus piticii sa inoate tristi spre departari?
Ai ciufulit vreodata luna de par?
As dori sa vorbesc cu vechii mei prieteni: Dante, Croampla si MadPotato? Ma puteti ajuta sa-i contactez? :** Funda mic
Tu cand scrii ceva esti atent la cuvinte, la logica sau la creativitate si imaginatie cel mai mult? Te gandesti in imagini inainte sa scrii ceva sau esti atent mai mult sa scrii corect, logic, moral, ...? (mai mult)
De ce imita oamenii scene de la televizor, din filme, imita replici, stiluri de viata, personaje, gesturi, limbaj verbal si non- verbal, imita stilu de gandire a politicienilor, stilu de vorbire a altor...? (mai mult)
Am auzit un cantec doar ca nu stiu cum se numea dar stiu versurile sunt cam asa "20 de bani 30 de bani cu un numar cu un numar cu un numar" Stiti numele?
Am o problema cu mersul prin oras, cand ma izbesc de trecerea de pieton si trebuie sa ma uit la semafor, ma uit dar eu cum nu prea mai cred in matematica nu pot fi atent la numere, ma uit la culoare, problema...? (mai mult)
Ai dormit vreodata aruncat in lume fara sa stii nici macar unde te aflii?
Viata- i un cantec, traiti- l cu pasiune, dansati cu copacii, cu florile, priviti pasarile zburatoare, dansati intre voi, munciti cu drag, priviti viata ca pe un intreg dar, nu ca pe un sir de mici daruri,...? (mai mult)
Cat face doi inflorit plus sapte inverzit?
Hai sa testam emoticoanele http://carbonize.co.uk/Old/Yahoo/smileys.php
Http://carbonize.co.uk/Old/Yahoo/smileys.php Hai sa testam emoticoanele! Unele :) dintre :(; ) ele nu merg deloc, si lista lor e in crestere. Unele nu pot fi scrise cu nici un chip, ca nu te lasa...? (mai mult)
Prieteni de la T/A, mai tineti minte generatia de aur, care a pierit odata cu apocalipsa de la T/A la care am contribuit si eu. Ce mai faceti dragilor? :x adica care au mai ramas ca practic nimeni nu...? (mai mult)
Tu te simti inchis intre patru pereti sau esti constient ca peretii sunt doar niste limite matematice aflate doar in creierul tau? Eu obisnuiesc sa frec peretii seara, tu?
Ai de... ba! Nu stiu daca sunt singura, dar sincer mi- a venit sa ma sinucid cand am vazut ce a ajuns categoria asta. Anu' trecut ziceam noi ca categoria a murit, anul' asta, eu zic ca categoria s- ...? (mai mult)
Ce faceti vietati ai intunericului, dansam?
Care vrea sa facem trafic de sapun lichid?
Eu nu mai stiu cati metrii am, nu mai cred in metrii, pur si simplu sunt o existenta divina atat de mareata, oamenii mi se par mici ca sunt sclavii numerelor, sunt la fel de mici ca numerele si tot atat...? (mai mult)
Cine esti tu, nebune?
Vreau sa ma calcati in picioare,sa ma tarati pe trotuare si eu sa rad, vreti?
De ce noi oamenii semanam cu niste fetite incapatanate nervoase si nemultumite care cauta mereu sa fie mai bune si mai frumoase decat toti?
Va plac glumele mele ba?
Ai prins vreodata un mort de ureche in timp ce lumanarile ii cantau pacea si veselia?
De ce marcel a dormit in copac sub lumina lunei muzicale si nu i-a mai pasat de nimic?
De ce fugea Rozalia plangand spre Antonio?
Ion are un picior,marcel are doua picioare, care e mai valoros dintre ion si marcel?
Ti-ai aruncat vreodata hainele pe geam numai de aceea sa fugi dupa ele afara si sa le aduci inapoi?
Imi place sa dansez cu matura prin camera,sa traiesc momentul,sunt un cantec,aici sunt eu,spectacolul ma copleseste, sunt prezentul albastru creativ, cum sunteti fiinte ale naturii?
De ce s-au dus anii vietii mele precum se duc nebunii in sala de tacere? Vreau sa rad, e bine ce fac?
Da ce e fainosagul ba?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?