Dansam pe trotuare oameni?
Caii sunt urmasi ai unicornilor?
De ce maria i-a dat cu marul in cap la ioana cand a vazut ca ii umbla in lucruri?
Ai ras vreodata in timp ce faceai dus?
Simt o tristete adanca, o piatra ce a inceput sa planga Surprinsa de liliecii veseli ce- au crescut pe langa Vad un copil zburand, din palme vesel fluturand Eu stau si ma intreb razand, de ce copilul...? (mai mult)
Ce se intampla daca bei lacrimi?
Ai dormit vreodata pe jos in fata usii?
Te-ai aruncat vreodata in bratele unui profesor ca sa iti dea nota zece?
How to be happy?
Ai cunoscut vreodata fetite care desenau chestii pe hartii si mototoleau hartiile si nu le conveneau desenele?
Sunt urmarit de probleme imbracate in negru,au cutite si vor sa ma ucida, ce sa fac?
De ce facem deosebire intre imaginatie si realitate, nu e tot una si aceeasi?
Unora le frica sa devina veseli si sa danseze mereu pentru a nu li se intoarce viata pe dos si prefera sa stea in loc si sa se concentreze pe problemele din capul lor, viata mea e intoarsa pe dos si sunt...? (mai mult)
Simt ca televizorul ma spala pe creier, incep sa ma comport si sa vorbesc ca oamenii din televizor, ei sunt ca niste iconite vorbitoare in care cred si incep sa ii imit in viata reala, ar trebui sa ma...? (mai mult)
Tu ai aruncat vreodata cu capsuni in pereti seara inainte de culcare?
Cine ghicește ce ghicesc eu acum câștiga o funda si doi lei (T/A)
Am un mic joc pentru voi: Aveti in fata un buton, acest buton va scapa de ceva ce nu doriti! Daca l-ati apasa, ce ati vrea sa dispara?
La multi ani Romani, iesim cu steagurile pe trotuare sa cantam imnul Romaniei?
Iti place sa dansezi pe scari?
Desteapta-te Romane, ciocnim un pahar de bere? Mancam ceva? Dansam? Cantam in cinstea Romaniei?
Ajutooooor! Unicornul meu vrea să fugă şi cred că frânghia cu care l-am legat nu mai rezistă mult. Ce să fac?
Ai ras vreodata monstruos in timp ce mancai?
Ce să fac dacă am murit?
Viata e o scoala plina de profesori prosti, nu urmati profesorii prosti, e foarte importanta puterea exemplului, am observat ca imitam stilul de gandire a prostilor si actionam la fel de prost ca prostii,...? (mai mult)
Tie ti-e teama sa nu cumva sa joci prost actorie ca nu cumva sa fi aratat cu degetul de ceilalti actori umani? De ce viata e un tren plictisitor?
Eşti pilotul unui avion. La decolarea avionului sunt 200 de pasageri înăuntru. La prima escală coboară 76 şi urcă 49. La a doua escală coboară 23 şi urcă 81. La a treia escală coboară...? (mai mult)
De ce blocurile sunt pline de oameni care se retrag plictisitori in camera si inchid jaluzelele si asa se termina ziua lor?
Http://imgur.com/a/WKPgE
Cum încap 4 elefanţi într-o maşină galbenă? Dau fundă celui care ştie!
Iti plac fluturasii, insectele acelea vii si colorate?
Tu cand esti viu traiesti?
La mulți ani de Sfântul Andrei! Tuturor oamenilor cu numele Andrei, Andreea etc
Tu cand razi ti se vad dintii?
Ai imbratisat vreodata un peste?
Albastru- i cerul lui anime noi doi prieteni buni ne stim ne stim din codru- ntunecat eram eu vesel si el beat i- am dat o palma peste spate si- asa l- am invatat karate nebuni prin codrii vechi ...? (mai mult)
Saniuta fuge, nimeni n-o ajunge
Am avut o discutie cu cimitirul, se facea ca el radea in timp ce eu eram dus in sicriu acolo, dintr- o data o baba a inchis robinetele din casa mea si eu am dat buzna in casa si am inceput sa scutur frigiderul,...? (mai mult)
Esti reptilian sau gorilian?
Tu te tavalesti pe jos de ras uneori?
Te-ai plimbat vreodata noaptea pe trotuare razand in loc sa dormi?
Un om sanatos si liber este acela care adoarme natural pe unde apuca, in fata pc- ului, la bar, pe scari, in gradina, in fata usii si asa mai departe, nu este om prea sanatos si liber acela care are...? (mai mult)
Uneori ma indrept spre pat seara crezand ca cel mai moral lucru e sa ma culc devreme deoarece urmatoarea zi este de lucru.Alteori merg pe trotuare linistit in linie crezand ca asa e cel mai moral.Alteori...? (mai mult)
Hey, ce sa fac sa scap de plictiseala?
Cand o sa ninga?
Am impresia ca cineva ma urmareste, ca cineva nu ma lasa sa fac ce vreau eu, cineva cu probleme care nu stie ce e libertatea si dansul, oameni imbracati in alb vor sa ma prinda, fug de ei, voi sunteti...? (mai mult)
Ne miscam si gandim asa cum vor persoanele din jurul nostru, suntem niste actori spalati pe creier va spun eu, ne e frica sa parem imorali sau penibili in fata celorlalti, nu avem curajul sa schimbam ceva,...? (mai mult)
Vreau sa umplu chiuveta din bucatarie cu apa din robinet si sa ma adap cu apa din chiuveta, ce parere aveti?
De ce cifra 3 arata ca un fund intors?
Imi place sa dansez noaptea in jurul mesei alergand si aplauzand, tie iti place?
Ne batem cu pernele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!