Te-ai trezit vreodata noaptea din somn sa-ti devastezi camera si sa te pui din nou la culcare pe gramada de dezordine?
Unde-i mingea cand e fault?
Ne bagam toti intr-un dulap si ne inghesuim toti acolo intre noi?
Tie iti place sa te imbraci prin casa in diferite haine si sa te pozezi si sa joci teatru si alte chestii?
Si cui ii pasa?
E normal sa am 2 ochi?
Daca dimineata te-ai trezi in rai ce ai face?
Facem un foc de tabara?
Cine vrea sa-l musc de umarul drept pana incepe sa rada?
Cine vrea sa se joace cu mine de-a soarecele si pisica prin casa?
Oglinda,oglinjoara,cine-i cea mai frumoasa fata din tara?
Ai tras vreodata scaunul de sub fundul cuiva pana ce acesta a cazut si tu ai inceput sa razi de el?
Doar mie imi place cand cainele meu imi linge degetul?
Esti o persoana careia i se vede des fundu cand se apleaca si cand face alte lucruri?
Cine vrea sa-l leg de copac si sa-l gadil?
De ce exista atatea personaje sinistre si miscatoare pe trotuarele orasului? Toti merg la fel? Chiar toti? Am inceput sa cred ca noaptea pe trotuarele orasului umbla oamenii ca niste zombie, oare delirez...? (mai mult)
Cainele meu vorbeste si unicornul meu ma roaga sa-i dau si lui niste iarba Ce sa fac?
Spuneti-mi zece lucruri care se pot face cu un televizor. Vreti?
Ce ai face daca intr-o zi ar ploua cu must afara?
Vreau sa imi pun picioarele sub robinetul fermecat de la vana de la baie si sa las apa rece sa imi curga pe picioare si sa rad, ce parere aveti?
Oare patul lui AnimeLover95 de la facultate unde e asezat, langa geam sau langa usa sau la perete?
Te-ai trezit vreodata noaptea din somn sa te ascunzi sub pat fara motiv?
Care vrea sa ne batem cu maturile afara pe trotuare?
Vreau sa ma spal pe cap si sa ma samponez si sa o iau asa spre oras pe trotuare si sa le dau la oameni suturi in fund, ce parere aveti?
Cred ca sunt o lebada Ce sa fac?
Vreau sa ies in oras si sa sar pana imi dau cu genunchii in fata,sa transform baltile in culoarea rosie si sa ma invart si sa ma simt bine, care vine cu mine?
De ce umbla o femeie pe strada pe frigu asta fara pantaloni? Doar ghete si palton.
Ti-ai bagat vreodata mana in wc sa scoti ceva scapat de tine de acolo?
Dati-mi va rog cateva scenete amuzante.
De ce vreau sa ies afara sa rad sub stele desi afara e ziua?
Unde ati fost pretenilor Cand v-am cerut ajutor M-ati lasat in drum sa mor Eu cand am putut mereu Sa va ajut cand v-a fost greu Cum sunteti voi asa pot fi si eu
Unde iti e mana dreapta acum?
Vreau sa tot dau cu un genunchi de perete dar ma excita trupul meu.Ce sa fac?
Va place mirosul oamenilor nespalati?
Cum aflu daca gaina mea este cocos?
Sa resuscitam categoria Trivia/Amuzante.Ce-i cu voi ma, nu mai aveti umor?
As fugi acum dupa o femeie prin casa sa-i trag agrafa din cap si sa-i fotografiez chipul cu mintea, ce parere aveti? Credeti ca chipul ei va ramane intiparit in mintea mea pe veci?
Azi vreau sa arunc cu haine in sus prin camera,sa rad,sa dansez pana transpir, ce parere aveti? PS:fara alcol fac astea!
Mi-am luat o piatra ca animal de companie Il cheama Rex Tu ce animal de companie ai?
Pana la urma o viata avem,cu totii vom murii,de ce sa ne stresam cu problemele vietii? De ce ne agatam de probleme, asta-i intrebarea mea.De ce?
Vreau sa fug afara din casa speriat de mine cel aflat in depresie, sa imi ridic ochii si palmele catre luna si sa stau asa blocat, totul in jurul meu sa se miste cu rapiditate si eu sa ma deblochez dupa...? (mai mult)
Respira,prezent,expira trecut,respira prezent,expira trecut,haideti cu mine,respira prezent,expira trecut, e frumos jocul meu?
Intr- o zi vreau sa imi devastez camera si sa sparg tot ce vad in cale in afara de PC, odata ce camera va fi intoarsa pe dos, acolo in punctul acela din mijlocul dezordinii haotice se va produce schimbarea,...? (mai mult)
Opreste- te din munca si zambeste, sunt chiar eu, chiftelutacrocanta.Astazi ma vei lua de mana si ma vei duce acolo unde te gandesti in timp ce muncesti. Spune- mi, cum stai cu banii? Tu chiar ai renuntat...? (mai mult)
V-ar placea sa fiti o leguma?
Unicornii sunt reali?
Incotro vreti s-o apucati in seara asta?
Care vrea sa urce pe umerii mei sa-l duc calare pe camp sub cerul plin cu stele?
Care e melodia voastra preferata? A mea Dani Mocanu - Am fost rau de mic
Ma simt ca un retardat paralizat cu grai autist pe patul de boala care vrea sa va spuna secretul despre viata aceasta si nu poate, miscati- ma din loc, scuturati- ma, sunteti pe cale sa va renasteti, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?