Ce parere aveti? https://www.youtube.com/watch?v=GzC8yqLAtOE
Cum pot sa ma transform intr-o maimuta?
V-ar placea sa traiti ca niste caini? Sa dormiti in cotet, sa latrati si sa fiti legati?
Motto-ul meu pe TPU este:Sunt soarele periodic al iernii, apar atunci cand vremea pare neschimbata.Care este motto-ul tau pe TPU?
Imi plac fetele care dorm,imi place sa le privesc cum respira si expira profund, cum se misca naive dintr-o parte in alta, imi place sa le vad adancite in alta lume.E frumos ce imi place?
Va place sa dormiti cu cainele afara?
De ce nu doarme Animelover95 pe jos pe o saltea daca se plange ca patu ii prea mic?
Oare cate fiinte a ucis anelise1016 cu imbratisarile ei?
Ai dansat vreodata in chiloti in fata oglinzii?
Cine vrea sa il masez pe gat si sa ii ciufulesc parul?
Hei! Am găsit un "joc", în care trebuie să mă descrieți pe mine în 2-3 cuvinte, dar și pe voi. Hai să jucăm!
Cati ani aveti si daca va mai scobiti in nas
Voi ce faceti in acest moment?
Daca e intuneric afara asta inseamna ca trebuie sa dorm sau asta inseamna ca trebuie sa fac ce vreau eu?
De- or curge lacrimi pe obraji din ochii tai de copilas din brate veci sa nu ma lasi sa nu ma lasi, sa nu ma lasi Si de vei vrea sa pleci curand, sa pleci, sa pleci, dar ca si cand o lume- ntraga...? (mai mult)
Era odata o batrana caruia ii placea sa se plimbe noaptea pe intuneric prin casa si sa mangaie bibelourile.Problema era ca ea avea o usita mica lipita pe frunte. Dintr- o data isi puse doi ghiveci cu plante...? (mai mult)
Care vrea sa se joace cu mine ceva in camera?
Mi-a cazut suc pe tastatura, ce prevesteste asta?
Ai curajul sa-ti devastezi camera in acest moment? Uita de trecut,uita de tot ce a fost,aprinde o lumanare in cinstea existentei tale prezente si razi, rasul te face sa te simti bine.Ai curajul?
TPU, va rog am o mare problemă si anume cum pot sa priponesc un cal putere într-un câmp electromagnetic.
Nu prea ma simt in apele mele, ma ajutati sa imi revin?
Care-i faza cu fesurile cu Mariana?
A fi, sau a nu fi? Deci asta ar fi intrebarea
De ce vorbesc taximetristii atat de mult despre politica, politicieni sau alte chestii care nu-s de ei? Mi se par ciudati acesti oameni numiti taximetristi, sper ca nu jignesc pe nimeni =))
Aveți scaun? Și cum e?
Era odata un mos stresat care statea adesea in casa pe un covoras si manca alune si jignea tot ce se afla in jur.Intr- o seara de craciun, mos craciun a coborat prin horn in casa mosului.Mosul fiind stresat...? (mai mult)
Era odata un om care isi tot impingea cainele sa cada culcat pe jos. Dupa ce il impingea, omul ii facea poza cainelui.Intr- o zi cainele s- a enervat si incepea sa se arunce singur pe jos in lipsa omului.Era...? (mai mult)
Am gasit in uscatorul meu de-acasa niste pocnitori si artifici ce dateaza din 2003-2004......are ceva daca le folosesc de revelion in 2016?
Aveti idei de farse la telefon pe care i le-as putea face unui baiat de 12-13 ani?
De ce sunt nab?
Ai picat vreodata cu fundul in balta?
Am terminat cu munca in curte.
Cate monede aveti? Eu am 0, cred ca sunt prea sassy cand comentez
Sa ma feresc de garda nu mai vreau
Va place mirosul de picioare nespalate?
Va plac fetele care au o tona? Mie daa
Este o problema daca doi indragostiti umbla pe trotuarele orasului tinandu-se,nu de mana, ci de urechi?
Baieti,va plac femeile acelea lenese si visatoare care stau tolanite la barfe in cea mai mare parte a zilei?
Am muscat-o pe mama de degetul de la piciorul stang si a gemut Ce inseamna?
Sunt un Mikey-Mouse nebunatic, care vrea sa ma imbratiseze?
Era ea, se tot izbea de pereti si nu stia de ce, ea se tot izbea, si totusi era construita din carne, si totusi se izbea de pereti, era rosie pe umeri si nu- i venea sa creada peretelui, nu- i venea sa...? (mai mult)
Fetelor,va place sa fiti purtate in brate de catre baieti pe trotuarele orasului? Daca ar fi baieti taxi care v-ar purta in brate la destinatia dorita, ati plati bani sa fiti purtate in brate?
La naiba cu plictiseala asta, de ce ma apasa pe stomac? Vad chipuri de oameni in cani nespalate si chipurile acelea sunt de fapt de oameni care nu te lasa sa fi liber, sa stropesc peretii cu cerneala ...? (mai mult)
Fata acea pe fruntea careia curgea apa din tavan, fata cea s- a trezit intr- o seara si a inceput sa ceara naturii bani, isi impreuna palmele si palmele au inceput sa- i transpire, dintr- o data cineva...? (mai mult)
Iti place cand cineva isi pune palmele reci pe spatele tau?
Pe ce site gasesc cartofi blec fraidei? Repede ca vreau sa cumpar fo 6 kili.
Care este cel mai mare continent al Planetei Terra? Ghici!
Ce ti-ar placea sa curga mai mult pe tine in timp ce dormi, bani sau flori?
Ce mai faceti? Mai sunteti trezi la ora asta?
Vreau sa stau intins pe pat si sa imi aterizeze ciorile pe trup, sa rad si sa simt uitarea, sa simt ca sunt eu si traiesc.Tu cat timp petreci pe zi intr-un mod profund cu tine insuti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!