Stiai ca fericirea chiar exista, doar ca multi dintre noi oamenii suntem prea prosti sa fim fericiti?
Am o fantezie cu patru barbati care tin fiecare cate un picior al unei mese si o ridica si o femeie sa danseze pe masa, e buna fantezia? Pe ce muzica sa danseze femeia?
Am cirese imprastiate pe pat si peste tot.Care vine sa le manance cu mine?
What is the music of life?
Salut, cat de sus pot sari daca am mancat un arc?
Vreau sa imi tranteasca cineva azi 100 de Euro pe frunte.Tu ce vrei sa ti se intample azi?
P__Ă Ce litere lipsesc? Aveți voie cu o singură variantă în răspuns
Te-ai sarutat vreodata cu cineva in timp ce aveai gura plina de mancare?
Ai facut vreodata dus imbracat/a?
Imi poate si mie niste replici de inchis gura unei fete care se da desteapta?!
E noapte si vreau sa arunc cu o prajitura pe un perete, parcurile de dincolo de oras nu ma lasa, oameni, privesc departarile orasului oameni, cred ca zboor, ce faceti? Va plictisiti sau nu va...? (mai mult)
De ce baiatul de sub munte nu reusea sa ajunga la rozalia de pe varful muntelui?
Daca intr-o zi v-ati trezi si langa voi ati vedea un schelet de om sau un om semidescompus, ce ati face?
Cioc,Cioc! Cine e?
Ai ras vreodata atat de tare incat ai adormit pe tine?
Fetelor,va place sa fiti gadilate pe burta de un baiat?
Daca intr-o zi o sa vedeti un om care merge curbat pe trotuare sa stiti ca eu sunt, m-am saturat sa merg in linie pe trotuare.
Ce se întâmplă daca arunc pe geam câinele vecinului?
Mai e cineva p-aici?
Omule, de ce iti faci pacate daca stii ca dupa aceea o sa suferi de neliniste sufleteasca? Nu e ridicol sa- ti faci pacate ca dupa aceea sa devii stresat ca probabil vei intra la puscarie si sa te gandesti...? (mai mult)
Tu ai usa la pat?
Fetelor,va place sa fiti scarpinate in cap de catre un baiat?
Parere grisine?
Un inger vorbeste singur pe patul in care dorm.Ce sa fac?
Astazi patul meu mi-a spus sa dorm pe jos,s-a suparat ca am intarziat, ce sa-i spun patului meu sa ma accepte?
Daca cineva necunoscut te-ar trezi noaptea din somn si ar incepe sa rada ce ai face?
Ingerii sub patura se joaca,fruntea mea de om de succes nu-i pasa, ma uit in sus si visez, tu ce mai faci?
Ultima oară când am fost pe categoria asta a fost în 2014, surprins că mai exista, pare cam mort doe... Ce mai faceţi?
Ai impins vreodata pe cineva intr-o piscina cu apa?
Tu ai obiceiul sa sari razand cu amandoua maini ale tale pe umerii persoanelor cu care te intalnesti?
Salut, cine e de la scoala 22 I.C Bratianu Constanta sa imi raspunda. Ma intereseaza doar gimnaziul... Spune-mi cuvantul "eu" si iti voi da un raspuns.
Ingerii mei se manjesc unul pe celalalt cu ciocolata pe chip,se joaca si sunt atat de galagiosi, ce sa fac sa-i potolesc? Sa ma joc si eu cu ei?
Daca chipul persoanei tale iubite ar aparea pe cer in fiecare seara dulce pentru tine spune-mi tu cat ai sta sa privesti chipul pe cer? Ai zambi cerului zilnic atunci sau te-ai plictisi intr-o zi?
Te-ai trezit vreodata noaptea numai de aceea sa razi tare doua minute dupa care sa te pui din nou la culcare?
Daca intr- o noapte o batrana/un batran ar intra in casa ta si te- ar musca de degetul mare de la piciorul drept in timp ce dormi si te- ai trezi si ea/el ti- ar zice ca e sexul tau opus la batranete si...? (mai mult)
Ai cazut vreodata pe scari? Daca da, cum s-a intamplat?
Intamplari amuzante cand ati baut? Sunt plictisit, nu ma judecati
Si unu,si doi,si trei La la la la la la la la la la Haideti, toti cu mine Cu cu cu cu cu cu cu cu cu cu Si trei si doi si unu Sa sa sa sa sa sa sa sa sa sa Continuati voi. Vreti?
Daca as fi pentru o zi inchis intr-o cusca cu gratii din gradina zoologica ai veni sa ma vezi?
Daca intr-o dimineata te-ai trezi lipit/a de tavan ce ai face?
Care e cea mai tare sperietura pe care ai tras-o vreodata?
Hey am o nelămurire cum se administrează analgezicele? :-?
Cum sa par smecher? Am 7 ani.
Ca tot vine Craciunul, hai sa cantam Impodobeste mama bradul
Hey! Faceți un top 5 useri enervanți!
Am visat astazi ca aveam oua la mine si voiam sa ies din supermarkt. Cum le explicam oamenilor de acolo ca ouale le aveam cumparate deja?
De ce te duci asa speriat pe drumul mort si- ntunecat Nu vezi ca lumea striga- n sat ca- n urma trista m- ai lasat Intoarce- te, iubitul meu, la floarea care ofileste Intoarce- te ca nu mai pot, ...? (mai mult)
Că tot mai e puțin până la Crăciun, hai să completăm asta cu useri :)) Deci, vine Crăciunul: Împodobesc bradul cu: Fac un om de zăpadă cu: Mă bat cu bulgări cu: Mă plimb cu sania...? (mai mult)
Trump și Hilary se află într-un avion. Avionul se prăbușește, cine supraviețuiește?
Daca persoana ta iubita s-ar transforma intr-o randunica ce ai face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!