Vreau sa aduc langa mine la PC o oala cu apa rece si sa imi invart degetul aratator in apa si sa cant, vreau sa imi mearga bine in viata, ce parere aveti?
Ce parere aveti de trump? Se pricepe bine la femei?
Veniti oameni buni noaptea langa copacul acesta cocosat sa ne impingem cu dragoste unul pe celalalt pe iarba, sa avem ceva unul cu celalalt numai sa nu tacem si sa nu ne plictisim. Vreti?
Satra... Benz Benz Benz Benz Benz Benz Cand eu zic "Satra!" voi spuneti "Benz" Satra! :))
Oare a fost vreodata in istoria lumii vreun razboi adevarat cu bulgari de zapada?
Ai dansat vreodata creativ cu o matura prin camera ta?
Ce cuidat arata TPU acum. Macar nu mai sunt atatea reclame. Voi puteti sa va dati un cap in gura in timp ce va lingeti cotul?
Odata, mos craciun mi- a scuturat bradu atat de tare incat am fugit spre el cu o pastila si un pahar de apa.A bagat pastila in gura, a baut apa si mi- a dat o palma, a ras dupa aceea si a plecat. Oare...? (mai mult)
M-am gandit sa imi fac leagan in mijlocul unei usi, ce parere aveti?
Pe voi nu va enerveaza persoanlele alea care zic ca dau funda si dupa ce te-ai chinuit nu dau? Stiu ca nu te incalzeste cu nimic dar tot o vreau!
Te-ai prins vreodata cu amandoua maini de clantele din ambele parti ale unei usi din casa in care stai ca sa dansezi cu usa si sa-ti ridici capul in sus si sa razi ca te simti bine?
De ce umbla unele femei cu geaca descheiata, cu o bluza cu decolteu? Nu le e frig?
Ai dormit vreodata cu partea de sus a corpului in pat si cu picioarele puse pe un scaun sau pe un fotoliu? E chill, ai vrea sa incerci?
Ai aruncat vreodata cu perna pe care dormi pe un perete din camera ta numai de aceea ca te simteai pe o barca aflata pe un ocean?
Oare fetelor le plac banii sau le plac personalitatile masculine de pe bani? Fetelor, ce parere aveti despre acei barbati de pe bani?
Ce zi plictissssssssssss (:| Voi ce mai faceți?
Eu ti- am spus PC- ule ca treaba nu sta chiar asa, vezi tu, ordinile acestor numere sunt false, nu stiu daca a merge un pas in fata este de fapt un pas inapoi, de acea Pc- ule te rog, lasa- ma sa ...? (mai mult)
Era ea, zana ploilor coborata din ceruri, fugea prin ploi de tremurau baltile, avea spatele atat de frumos, dintr- o data intrara intr- o casa si se transformara intr- o batrana care danseaza pe melodii...? (mai mult)
Suferiți de grandomanie? Eu nu, dar mă gândeam că ăia care suferă cred că sunt sănătoși
Ai da din umeri vreodata repetat in timp ce te-ai plimba in oras pe trotuare? Daca te -ar opri cineva si ti-ar opri umerii sa nu-i mai misti ce i-ai face?
Te- ai aruncat vreodata in patul tau sa te tavalesti de aceea ca aveai o stare de foarte bine si dorind sa stii ce se petrece afara sa fugi spre usa de la iesire s- o deschizi si sa incepi sa te intrebi...? (mai mult)
Ce mananc maine?
Încă 50 de zile până la Crăciun. Ce să-i spun moşului să vă aducă?
Cum sa traiesc o suta de ani fara reparatii?
Cum stai cu starea de bine?
Vai,si in imaginatiile mele am vazut-o la geam razand,cum dadea disperata in sticla cu pumnii,eu doar dansam in ploaie cantand si ma simteam vinovat, de ce?
Când este o găină mai grea?
Cum se spune corect: pană de vulpe "în pălărie" sau "pe pălărie"?
Neața ostașilor am văzut recent pe net că cineva a scris axaxaxaxaxaxaxa știți la ce axă se referea?
Cum poti face un pui sa traiasca fara cap?
Ce mancaruri incep cu "gogo"? Eu am gasit: gogosari, gogonele, gogosi. Sunt curioasa daca mai exista altele.
Sariti oameni buni in sus ca viata e frumoasa.De ce ar merita sa fim suparati in viata? Suntem inconjurati de ingeri, trebuie doar sa- i simtim si sa ne lasam inaltati de ei. Daca o sa fim suparati o ...? (mai mult)
Tu prinzi de obicei omul de obraji si te uiti atent in ochii lui cand vorbesti cu el? Eu nu fac asta cand vorbesc cu omul,doar sunt curios, tu faci asta?
Am tot auzit ca inainte T/A era o categorie plina de viata si foarte populara, si ca acum a murit (nu sunt de mult timp pe acest site, deci nu prea am habar cum era inainte). Voiam sa va intreb...? (mai mult)
Cad frunze fara numar la tine pe casuta Si vantu- ti canta viata, o draga chifteluta Tu stai si razi cu lacrimi pe scaunul tau vechi Iti pui o mana- n cap si una pe urechi Te sui pe pat si sari, te...? (mai mult)
Soția unui vameș, cât timp era plecat îl înșeală cu altul. Se întoarce vameșul și soția panicată îl ascunde în dulap. Odată intrat în casă vameșul zice : V: E ceva schimbat aici, ...? (mai mult)
Dupa nume, poza, intrebarile si raspunsurile de pe contul meu de TPU ce parere aveti despre persoana mea?
Stie cineva bancuri cu nume cum e acela cu sorin? "Buna ziua eu sunt sorin si am venit s-o... pe fiica dvs. -S-o ce?!? -Sorin"
Cum pot picioarele sa miroasa daca nu au nas? ma tot gandesc la asta toata ziua. :(
Mica prajitura! Intr- un frigider de- al casei era odata pusa o mica prajitura intr- o farfurie.Acea prajitura a fost cumparata pentru sarbatori de doamna Andrea, mama celor trei copii ai casei si ...? (mai mult)
De ce te indrepti catre mine straine, ramai pe loc si uita- te la tine Tu nici macar nu te cunosti si vrei sa ma cunosti pe mine? Ai doar un ceas sa te cunosti, ca viata- i tare scurta vezi tu acolo...? (mai mult)
Aruncati cu flori peste mine si radeti.Sunt viu si inca respir.Alalalalala.Ce mai faceti?
as vrra un plugusor amuzant dar fara prostii stiu ca e prea devreme dar vreau sa fiu pregatit
Te-ai jucat vreodata sah cu o fantoma?
Cate raspunsuri sterse aveti? Eu am aproape 200!
Cum e sa te indrepti cu rapiditate catre un perete cu palmele impreunate si sa te opresti inainte sa te izbesti de perete sa bei un pahar de apa dupa care sa te indrepti din nou catre perete cu palmele...? (mai mult)
Un pahar mi-a facut cu ochiul odata si l-am atins zambind cu degetul aratator pe nas.Bine am facut?
Ai aruncat vreodata un prosop de bucatarie pe jos numai de aceea sa te apleci sa-l iei inapoi de pe jos si sa-l arunci in aer sa cada ca sa-l prinzi in mana dreapta si sa razi ca te simti bine?
Vreau sa imbratisez un inger si sa rad impreuna cu el.Ce sa fac?
Mainile tale ajung la tavanul din camera ta cand ti le ridici? Te-ai prins?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!