Am vazut un caine inger cum lingea zeama de flori.Ce ma fac? Ce nu ma fac?
Stiti faza aia din videoclipuri cand ii careva smecher si ii apar ochelari si tigara si scrie "true life", ei bn eu as dori sa aflu cum pot face si eu asa intrun clip? Cum pot pune ochelarii...? (mai mult)
Tu ai momente cand iti fixezi privirea pe un obiect si te indrepti razand in fuga catre el sa il prinzi si sa il scuturi?
Te-ai indreptat vreodata razand catre ferestra din camera ta sa iti asezi amandoua palme ale tale pe fereastra si sa iti pui o dorinta?
Casa veche! Ingandurata asculti toamna cum iti canta fluierand Imbracata cu o geaca te indrepti catre mormant Hai fugi catre mine ca ploua si e vant si eu la casa veche ma vad pe scari plangand De...? (mai mult)
Fac stand Up Comedy pentru mister, imi puteți da niște glume decente sau un scenariu plin?
Am vrut sa confecționez o tabla Ouija pentru petrecerea de Halloween. Si am citit ca trebuie doar sa scrii pe o bucata de carton cifrele, literele alfabetului etc...Are ceva daca am tras la xerox o imagine...? (mai mult)
Ai o masa, pe masa ai farfurii cu ganduri frumoase si farfurii cu ganduri rele, de ce mananci din farfuriile cu ganduri rele? Tu iti dai seama ca scaunul pe care stai l- ai putea lua in mana si ai putea...? (mai mult)
Ochii ei sunt acolo sus in spatiu, as fugi zburand acolo sus in spatiu catre ochii ei, ochii ei sunt mari cat doua planete si ma privesc cu atata frica ochii ei din spatiu ca parca si caloriferul cu ...? (mai mult)
Prietenii mei m- au rugat sa fac o tabla Ouija pentru Halloween. Dar nu as vrea sa o scriu. Ma gândeam sa iau o imagine de pe net, sa o trag la xerox si sa o lipesc pe o placa mare de lemn....? (mai mult)
Maine cand o sa ma trezesc o sa ma duc in fuga la cainele meu si o sa cant si o sa il iau la dans.Crezi ca e o idee buna?
Bă ce nașpa e aici după doi ani. Cf?
As vrea un raspuns cât se poate de rapiddddddd. Este reclama aia cu moșul ăla pe tractor la apus de soare... reclama se termina cu rasul lui apoi se aude "tup tup tup tup turup tup" seamănă cu vocea...? (mai mult)
Te- ai trezit vreodata noaptea din somn sa dansezi 5 minute in camera in care dormi dupa care sa mangai cu amandoua maini ale tale peretii din camera in care dormi si sa razi si sa te pui din nou la...? (mai mult)
Daca as duce un scaun pe trotuare in oras si as invita romanii care umbla pe trotuare sa stea pe scaun sa le masez capul si sa-i gadil sub brate ar fi o fapta frumoasa facuta de mine?
E adevarat ca daca inconjor un deal in genunchi, pun niste bani in fantana si pup niste moaste se intampla minuni? *asta mergea la religie* Pot sa beau lemn?
Cred ca nu am mai intrat pe site de cateva luni. Ma mai stie cineva?;;)
Îmi puteți da repede niște idei de farse pe care să le faci noaptea unor prietene? Mulțumesc
Care vine cu mine la picnic pe camp acum in toiul noptii? Radem si ne lovim pe spate unul pe altul prieteneste.Care vine?
Te-ai izbit vreodata de unul dintre peretii casei tale numai de aceea ca erai fericit?
Mi-am spart telefonul in vis cum pot sa-l repar? azi noapte am visat ca ningea si mia cazul telefonul si s-a spart cum pot sa-l repar?
E normal sa ma spăl cu lava?
Vreau sa fug prin oras si sa rad.Care vine sa fuga cu mine prin oras si sa rada? Daca cineva vrea sa vina cu mine prin oras si sa rada sa zica si sa se imbrace cat mai lejer. Vrea careva?
Ba, sunt singurul care are o presiune ciudata pe piept si o erectie ciudat de puternica in preajma cartofilor? A devenit destul de enervat, adica, astazi spre exemplu ma plimbam prin oras si m- am...? (mai mult)
Intrebare serioasa, pe bune: Va mai gadila si pe voi cateodata burta pe dinauntru? Si bineinteles nu va puteti scarpina?
Ai de gand sa te uiti astazi seara pe geam si sa canti in gura mare dupa care sa iti asezi obrajul drept pe unul dintre peretii casei in care stai si sa razi?
Ce pret ati pune pe o sticla de 1 litru cu apa de balta?
Unde v-ati ascunde?
M- as inveli pe spate cu apa marii in fata PC- ului si as zambii dar e noapte si e tarziu.Ma duc imediat taras catre pat sa dorm.Tu te duci mereu noaptea mergand pe picioare catre pat atunci cand vrei ...? (mai mult)
Ai umblat vreodata seara prin parc cu spatele uitandu-te la cer si razand?
Trump sau Hillary?
Va ador si va iubesc cu drujba. http://imgur.com/Yo0fAa7 N-am nimic cu nimeni dar nu ma puteam abtine, sorry man.
E adevarat ca inca exista dinozauri? M-am intoooors. Astept intrebarile de genu "Cine-i *** mea ii asta?" *Intrebare refuzata* De asta imi place TPU.
Este normal sa bei apa?
Voi ce ati vrea sa fiti?
Imi spune si mie cineva cum poti posta o intrebare pe TPU?
Crezi ca este bine uneori sa ma intind pe jos pe podeaua din camera mea ca sa râd inainte sa dorm noaptea in pat?
Voua va plac sandvisurile cu pâine?
Ai umbla vreodata pe trotuarele orasului cu plapuma pusa pe spatele tau din cauza frigului? Daca cineva ti-ar lua plapuma de pe spate si ar fugii ce ai face? Ai fugi dupa el razand sau ce ai face?
Mai e cineva dintre vechii useri de pe TPU, de la T/A pe aici? Brusc mi s- a facut dor de voi: Jwoww, Daisy, Killy, Suck, Fabulosu, Doub, Blitz, SentimentStralucirePalmolive, Endoryous, 9octombrie,...? (mai mult)
Ai fugit vreodata pe afara razand cu mainile ridicate spre cer?
Ai dansat vreodata cu florile si cu copacii intr-o gradina?
De ce conserva de pisici miroase la fel ca excrementele unei pisici?
Dați- mi exemple de glume gen: "Ăla are urechile așa de mari ca zici ca e taxi cu ușile deschise" sau "Ăla e așa de gras ca își calcă hainele pe autostrada" sunt sigur că voi știți mai multe...? (mai mult)
Te-ai trezi vreodata noaptea din somn mergand pe trotuarele orasului ca sa le citesti povesti persoanelor care umbla pe trotuare?
Cum crezi ca ar arata un meci de fotbal daca fiecare jucator de fotbal ar tine cate un bebelus de 5 luni in brate in timp ce se joaca fotbal? Iti dai seama ce lent ar merge un astfel de meci? Cred ca si...? (mai mult)
Daca patul meu ar fi un bazin cu apa as sari in el si as sta in apa.Tu ce ai face daca patul tau ar fi un bazin cu apa?
Cine imi spune glume de genul? Te cheama cumva bucovina..ca vreau sa-mi cante cucu-n tine. Sau tatal tau e cumva? Cat mai multe.Dau funda la cele mai multe...si amuzante.
Eu l-am demascat pe chiftelutacrocanta; "el" e de fapt o companie si de asta pune atatea intrebari si atatea raspunsuri, cu alte cuvinte face sondaje de opinie. Voi ce credeti?
M-am gandit azi sa stau acum seara in fata oglinzii de la toaleta vreo cinci minute si sa inventez un dans amuzant.Ce parere ai?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!