Sunt aici de jumatate de deceniu si tot 26 de fundite am. Goddamnit! dar oricum, Te-ai droga pentru inspiratie?
Aseara m- am uitat la raspunsurile si intrebarile de pe TPU si am observat ceva, atunci erau oamenii mai buni, mai de treaba, stiau de gluma, nu ca acum... Erau intrebari interesante, nu chestii ...? (mai mult)
Tie iti plac bancurile seci? Imi zici un banc sec?
Ai mancat vreodata supa din farfurie cu doua linguri tinand o lingura in mana dreapta si cealalta lingura in mana stanga?
Daca eu merg acum in oras si felicit oamenii care umbla pe trotuare ce o sa mi se intample? Ce o sa spuna oamenii care umbla pe trotuare?
Vreau sa aduc un cal mare in camera mea si sa- l hranesc cu iarba.Eu langa cal vreau sa stau pe TPU cu o caciula de cowboy pe cap si sa ma simt bine.Intra un cal mare printr- o usa normala de casa? Dar...? (mai mult)
Am incercat sa schimb poporul roman in bine. Dar am pierdut batalia. http://i.imgur.com/nC2NSfO.png
Atata a plans robinetul din bucatarie incat acum eu calatoresc cu barca prin casa.Vaslesc si iar vaslesc. Oare mai exista pirati in vremurile noastre? Sa ma feresc de ei?
Cum credeti ca va vad altii si cum sunteti voi cu adevarat? Pe mine toti ma vad genul de baiat cuminte, care invata bine, are o viata frumoasa si este fericit, dar eu nu sunt creatura specificata mai...? (mai mult)
Ai dormit vreodata cu mătura in pat?
Ti-ai apropiat vreodata buzele de monitorul de la PC vrand sa saruti o imagine cu o persoana de care iti place? Daca da, ai sarutat imaginea pana la urma?
Mai sunt eu cel de altadata?
Http://imgur.com/a/ZI0xE TPU asta are chef de glume, cum naiba?
Paseam incet spre- al ei mormant strigoii ma priveau plangand in sinea mea doream sa cant Dar n- am cantat, ca era vant o doamna mi- a venit in drum avea in mana un costum mi- a spus imbraca- l ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am nevoie de ajutor din partea cuiva care e din Moldova si le intelege expresiile. Am nevoie de traducere pentru: Colegii mă osândesc, mă spurcă șî di reli mă vorghesc. ...? (mai mult)
Patul meu a nascut trei patuti.Ce sa fac cu patutii?
Am un elefant in dulap si vreau sa-l gonesc si mi-e frica, ce sa fac?
Unde sunt banii despre care dai cu ciocu? [ah ah ah?]
Hey, am o catelusa, Maya, de 7 luni si nu si- a ridicat urechile. Mama ei nu are pedigree si nici tatal. Va rog daca puteti sa ma ajutati.! ( dimineata mai tine cate una ridicata perfect si cand alearga...? (mai mult)
Tu dansezi de obicei inainte sa dormi noaptea?
Ai obiceiul sa canti si sa razi in timp ce faci dus?
M-am gandit asa de nebun sa inventez un tip de pastila care te face bogat.Ce parere ai?
O caut pe ea. Stau pe podea si- o caut pe ea O caut in ganduri si sub canapea La geamuri stau ingeri si rad sub perdele Arunca cu flori si fug printre ele Din capat de holuri miroase- a sarmale ...? (mai mult)
Pastila de sanatate! Un mos se duce la doctor: – Cum stai cu inima, cu plămânii? – Foarte bine. – Dar e ceva care te supără? – Da, am o problemă: când fac dragoste, aud fluierături...? (mai mult)
Sa-si continue chiftelutacrocanta activitatea pe TPU sau sa se retraga?
Nu știu dacă am nimerit categoria potrivită, dar aflăm pe parcurs. Acum 2- 3 zile stăteam pe fb și mă uitam la un videoclip. Știți cum e opțiunea aceea pe telefon de a da în jos și ...? (mai mult)
Daca intr-o dimineata te-ai uita in oglinda si l-ai vedea pe Mahatma Gandhi in oglinda ce ai face?
O zi are 24 de ore.Va este suficient?
Te-ai gadilat vreodata singur pe talpile picioarelor cu degetele de la maini? Incearca daca nu ai facut asta vreodata si spune-mi:Ai ras bine?
Mai oameni, oare exista fete sincere de 18-25 de ani in ziua de azi? Pe bune, cum arata si cum se comporta o fata sincera de 18-25 de ani?
Omule tu ai o viata simpla sau te complici cu multe din problemele vietii?
Oare exista monitor de PC care are stergatoare automate pe ecran? Vreau poate sa stau pe PC in ploaie si vezi tu, mi se uda poate ecranul de la monitorul de la PC si n- o sa vad bine. Exista stergatoare...? (mai mult)
Tu ai iesi acum in oras sa spui glume oamenilor care umbla pe trotuare?
Intrebare: Ce zi vine cu trei zile inainte de ziua imediat urmatoare zilei ce cade cu doua zile inainte de ziua cu trei zile dupa ziua ce vine imediat dupa vineri? :))
Http://i.imgur.com/6nZR01X.png my life in a nutshell. Mai putin faza cu amuzantul Bonus Extra: http://i.imgur.com/Z7ffYJz.png Acum, ati sta la coada pentru o halba de branza feta?
Ai auzit de batrana cocosata care canta noaptea muzici populare prin gradina fiecarui om care sta noaptea treaz?
Cap sec dovlecel?
Vreau sa-i dau o mama de bataie patului meu ca sa nu mai fie atat de plictisitor.Cum sa incep?
M- am gandit acum la un barbat si o femeie care se iubesc fugind prinzandu- se de mana si razand uitandu- se unul la altul. Dintr- o data femeia parca a innebunit si a inceput sa strige si sa planga si...? (mai mult)
Http://prnt.sc/coajjd
Vreau sa fiu rege! Ce sa fac?
De ce deliram noi oamenii si inventam povesti ciudate despre aparitia universului si a fiintelor? Ce-i cu noi? De ce ne pasa atat de mult de aparitia universului si a fiintelor?
M-am blocat in eprubeta magica a lui Dumnezeu, sa ma scoata cineva de aici! Tu ma ajuti sa ies de aici?
Îmi compuneti si mie un imn.....care să aiba versurile Fortza Andreea HeHe si FC Andreea București?
Daca eu acum sunt plictisit si nu sunt binedispus oamenii care imi vor citi intrebarile pe TPU vor simti si ei o stare de plictiseala si nu vor fi binedispusi cand imi vor citi intrebarile? Daca eu as ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o idee trasnita pentru un cadou oferit unei fete pentru majorat.
Ce treaba murdara ati face? Eu as ucide pe cineva care mi-e dusman :)
Care sunt calitatile necesare pe care trebuie sa le ai, pentru a deveni un psihopat =))?
Tu spui bancuri familiei tale inainte sa dormi noaptea?
Ai de gand sa fugi astazi afara prin noroi sa razi de bucurie si sa te intrebi de ce iti pierzi timpul nerezolvand supararile din viata ta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?