Tu la ce te gandesti cand fugi?
Doar oamenii linistiti si optimisti sa raspunda la intrebarea asta, nu vreau sa- si bage ghearele in intrebarea asta oamenii stresati si pesimisti care nu stiu sa gandeasca altfel.Ce aveti de gand sa ...? (mai mult)
Scapa de lucrurile care te plictisesc si vezi tu mai departe ce faci.Iti place sfatul meu?
Daca o sa umblu prin oras si prin sat cu o floare pusa la o ureche ce o sa spuna lumea despre mine?
Ce remedii eficiente de antistress mai stiti?! https://www.youtube.com/watch?v=6U_XREUMOAU
Cine stie de ce apar ghioceii intai pe acoperis si doar dupa o vreme si mai jos?! ( Pauza de movie time)
Imi poate spune cineva cum se numeste aplicatia care reface video-uri celbre cu fata ta si a prietenilor tai?
Ce culoare avea bara copilariei tale? Care bara?! Stii tu, aia de care te prindeai cu ambele maini si stateai in aer si pe care agata Mama ta covoarele si le batea.Ce culoare avea bara copilariei...? (mai mult)
Uita-te afara, cad flori din gradinile cerului.Iti place privelistea?
Te-ai imbratisat vreodata cu vreun copac atat de tare incat acel copac ti-a lasat dungi rosii pe piept?
Cum adica o bucata de carpa? Sa ma lamureasca si pe mine cineva. Ei folosesc la wc in loc de hartie igienica o bucata de carpa pe care o spala la masina dupa un interval de timp. Dar care este...? (mai mult)
Care o sa fie primul lucru pe care o sa-l faci in momentul in care o sa ajungi in rai?
Te-ai duce acum in intuneric pe un camp sa strigi dupa pisici?
Te-ai plimbat vreodata de dimineata pana seara singur in oras printre oameni numai asa de nebun ca n-ai avut ce face?
Sal TPU Eu și iubitul meu ne facem farse mereu. M- am tot gândit ce să fac și am găsit o idee care e oarecum și nebunească și avantajoasă, având în vedere că vreau să văd dacă vorbea serios...? (mai mult)
Ce trebuie sa facem ca sa vina week-endul mai repede?
Voi ati vazut vreodata o bufnita?
Vreau sa rad,imi zici o gluma? Poate radem impreuna, ce zici?
Daca intr-o seara o femeie batrana si cocosata ti-ar intra in casa si ar incepe sa te acuze pentru modul plictisitor si stresant in care iti traiesti viata ce ai face?
De ce umbla unii batrani/unele batrane pe strada cu gura pana la timpane? Au gasit cumva secretul fericirii si eu nu-l stiu?
Ai auzit de chifteaua de pe tort?
Ce ziceti, arata bine astia doi impreuna, nu-i asa? http://imgur.com/a/BJIEE
Stiai ca daca te uiti cu atentie in palma dreapta si repeti de cinci ori cu voce tare,, chiftelutacrocanta" dupa care zambesti vei primi in acea zi bani din partea cuiva?
Ce ai face daca intr- o zi profesorul tau/profesoara ta de geografie ar intra in clasa cu un glob geografic de plastic si ti- ar zice sa dansezi cu ea/cu el o hora in jurul globului cantand despre tarile...? (mai mult)
Voi ce faceti cand ploua?
Ce atitudine faciala bagi cand esti pe cale sa primesti 50 de lei din partea cuiva care tocmai si-a scos 50 de lei din buzunar si urmeaza sa ti-i dea?
Daca intr-o zi te-ai plimba intr-un loc necunoscut plin de case si ai vedea la geamul unei case o femeie care scoate limba, râde de tine si linge geamul ce ai face?
dau funda celui care îmi zice cea mai buna pantomima, de preferat in doi maxim 4 si ceva nou. Cat se poate de nou. Mersi
Bună seara, utilizatori TPU Câteva idei de "probe" la care să îmi supun iubitul pentru demonstrarea iubirii? Şi perverse şi cu durere/grele..cu de toate! Vreau să mă amuz oleacă
Ce s-ar întâmpla dacă vacanta ar fi de trei ori mai lungă decât școala?
De unde vine vorba aia numita,, Popa prostu"? A fost odata un Popa care era atat de bun incat a fost luat de prost de catre oameni la un moment dat sau care-i faza cu Popa prostu?
Ai muscat vreodata pe cineva de obraji pana ce a spus sa-l/s-o lasi in pace?
Care-i faza cu " teapa nai mai loat teapa forta steaua forta steaua hey hey hey"?
Aveti chef de ras? Atunci vedeti baba asta care i-a venit pe dans! https://www.youtube.com/watch?v=RDmkPILqWHg
De ce nu ploua?
Daca toti oamenii de pe planeta ar avea cate o superputere, voi ce superputere ati vrea sa aveti? Eu as vrea sa am superputerea de a le fura superputerile celorlalti oameni.
French fries with blue eyes.
Care zi din weekend va place mai mult:sambata sau duminica?
Ce se intampla daca chemi pompierii sa iti ude gradina?
V-a hipnotizat vreodata cineva?
Care este pentru voi cea mai tare metoda de distractie?
Ce noutati aduce ziua de azi fata de ziua de ieri?
E cineva pe aici vampir? =))
Va uitati des la ceas?
Ce ati face daca ati fi pe o insula pustie?
Ce lucruri amuzante ati facult la scoala/liceu?
De ce Carla's Dreams poarta mereu masca?
Cand ai fost ultima oara tras de urechi? Cine te-a tras de urechi ultima oara?
Este adevarata legenda TPU.ro? cum ca daca raspunzi la peste 250000 de intrebari ai acces la toate adevarurile vietii, postate in Categoria Grea?
Ai culege via cu patentul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?