De ce oamenii se codesc când trebuie să o mierlească? Până la urmă toți dăm colțu', nu-i așa? Deci de ce atâta ezitare să dăm ortu' popii?
Vești foarte proaste din China. 來自中國對用戶的壞消息 Ce părere aveți? Dacă mai apare ceva vă anunț.
La Cina cea de taina, cine a platit nota?
De ce unii oameni nu se țin de cuvânt? De exemplu o fată iti spune: trebuie să plec că am treabă și apoi imediat se pune in brațele tale?
Urăsc sticlele PET mai mari de 1 litru, indiferent de conținut. Mai are cineva chestia asta? :))
Cum se împerechează aricii?
Care fată merge la sala world class din mega mall?
Cum ai dedus că nu port chiloți în acest moment?
Buna ziua.Recent m- am plimbat prin Bucuresti si am vazut pe un stalp(nu mai stiu pe ce strada, dar stiu ca era aproape de Piata Universitatii) un abtipild cu o caricatura cu un miner care tinea o bata...? (mai mult)
Am o casa la tara, curte, gradina mare... si aterizeaza o farfurie zburatoare, un UFO pe propietatea mea. Ies de acolo niste omuleti cu capul mare, ne salutam prieteneste. O punem de un gratar alea...? (mai mult)
Politia vergeturilor https://www.facebook.com/sergheisianisia/videos/4855402041228172/?notif_id=1658354446483246¬if_t=live_video_explicit&ref=notif
Salutare, TPU. Am văzut luna trecută un clip pe tiktok cu o blondă care urca intr- o masina si plangand strigă, , nu mai vreau sa stau...ca nu mai vreau sa stau, merg acasa, , . Stie cineva de clipul...? (mai mult)
Avea Dana Budeanu o vorbă, citez: "Dănuța vă rupe pe genunchi". Ce înseamnă "vă rup pe genunchi"?
De ce nu te lasă să donezi sânge daca iei tratament antidepresiv? Și așa sunt multi depresivi, chiar au nevoie de puțin boost
Cum e in bancheta rotativa Mega Hollywood de la balci? Gen e periculoasa / ti se poate face rau daca te dai? Cine s-a dat cum s-a simtit dupa?
Cel mai amuzant banc primeste fundă!
Am luat de la MegaImage sare roz de Himalaya. Pe cutie scrie că s-a format acum 2 milioane de ani, dar expiră pe30 noiembrie 2022, Cum naiba? :))
Me on streets at night be like: https://www.youtube.com/watch?v=ynRcdK8pWRY
Glume bune? Vă rog!
Îmi puteți gasi linkul pe YouTube cu bărbatul gras a dansat pe manele și care a căzut de pe masa în timp ce prietenul lui îl filma și a spus "nu- mi vine sa cred ca am filmat asta" întâmplarea...? (mai mult)
Dacă ești beat mangă, nici un bar sau restaurant nu te mai servește. Dar McDonald's sau KFC, te servește și dacă ai 150 kg. E corect?
M-am așeat la o masă, la terasă, lângă un grup de 5 tineri. Ciudat că pe toți îi chema co*aie. Cum e posibil? =))
Două întrebări: 1. Ce înseamnă expresia aia când cineva îi zice cuiva, gen "avocatul lu' pește"? 2. Ce înseamnă mai exact "prost cu diplomă"? - o persoană care e considerată atât...? (mai mult)
Salut TPU! Stiti glume amuzante sau bancuri tari? Dau funda
Scenariu comico- ipotetic dar să presupunem că e un film iar voi trăiți în el. Scenariul se desfășoară în capitală. Un bărbat ascuns în spatele pseudonimului "Trandafirul alb" începe să...? (mai mult)
Omul are vreodata coada? De la proiectie pana la nastere.
Tocmai mi s-a terminat ciclul, pot incepe unul nou?
Întrebarea serii: ați fi capabili să vă dați seama dacă o cunoștință apropiată vouă s- ar deghiza în altcineva (necunoscut vouă), deghizarea fiind (aproape) perfectă, tonul vocii schimbat,...? (mai mult)
Era un video cu o femeie care plangea intr-un bar si se lovea in piept in timp ce cantau ceva lautari si nu il mai gasesc! Ajutor pls!
Cine vrea sa creeze niste,, proverbe" sau citate filozofice? Eu va dau un inceput iar voi continuati! Ca luna-n timp de noapte este... Sper sa scrieti si voi ceva interesant
Bună ziua! Dacă am injurat o fată pe nedrept si ea mi-a zis că o să mă calce mașina și că o să mor și mi-a zis sa nu mai am zile de la Dumnezeu, eu ce să fac, mă astept să mor?
Daca incerc sa ma sinucid si esuez, ma vor condamna pentru tentativa de omor?
Ce înseamnă beteșig? Și da e de pe luzarii?
Buna ziua, ce mai faceti?
Era un joc anume, nu imi mai aduc aminte cum se numea. Ce e drept era destul de ciudatel:) Era ceva de genul: 1 este...( si numeai un obiect din camera) 2 este...( numeai alt obiect din camera) Ce...? (mai mult)
Ești în oraș și cumperi o sticlă de suc sau de bere pentru care îți trebuie un desfăcător, dar nu ai unul la tine sau pe cineva din imprejur. Ce folosești ca să desfaci sticla?
Hey! Ce glume de bagare in seama cu fete stiti? Amuzante, ciudate, perverse, dragute, de toate. Uimiti-ma. :)) dau Funda.
Ce e mare cand e si mica e si mica e si mare in acelasi timp?
Caut de ceva timp un videoclip de pe YouTube cu un băiețel care spune la un moment dat, , Aicea stau eu pe telefon și... spun că n- am ce face". Mai zicea și, , Fac un challenge nou pentru voi"....? (mai mult)
Adevăr sau provocări amuzante ii avem invitați pe Hammurabi VerginicăVacăGrasă
Care credeți că e cel mai amuzant nume, fie el românesc sau internațional? Eu cred că Akîn. :))
Hola. AM revenit... dupa 5 ani. Ce faceti, bai, nebunilor?
La 40 de ani mai esti tanar?
Hey TPU! Tot caut pe internet poezii de genul ăsta! "Fructe, mere, cizonaci Le mănânci până te... Culci, de la atâtea fructe dulci" Îmi puteți da voi poezii de genul ăsta? Dau fundă...? (mai mult)
Mai știi mandra sara aia, când te-am dus cu zăhărelul si am petrecut o noapte fierbinte la umbra luni, noi doi împreuna?
Vreau si eu bancuriile alea gen cu nume cum ar fi: ȘTII BANCUL CU TUDOR? TU DORMEAI CÂND EU ERAM CU BARBACTU
Ce parere aveti de urmatorul sondaj? 9 din 10 romani sunt de parere ca 1 roman din 10 nu este de acord cu ei.
De ce în toate restaurantele, în toate meniurile, găsim "ciorbă de văcuță" și în nici unul nu găsim "ciorbă de vacă"?
Cine ghicește la ce cafenea am fost ii dau fundita, în poza mea se poate vedea
Buna TPU! Doar eu nu mai suport clipurile de pe Tik Tok de tipul,, vericu, soft arabesc "? ????????
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!