Te simti vinovat cand stai pana noaptea tarziu in timpul scolii? Imagineaza- ti ca scoala e o minge de fotbal.Ce ai face cu acea minge de fotbal? In caz ca te simti vinovat ca stai pana noaptea tarziu ...? (mai mult)
Pare de incredere tipul? :-? https://www.youtube.com/watch?v=5ysMt_9JnyI
De cateva minute am scris o poveste! Aragazul mucegait! Cica era odata un aragaz mucegait.La acel aragaz mucegait facea de mancare adesea o babaciune slaba si murdara pe nume Sclifonia.De obicei ...? (mai mult)
Poate o persoana indragostita sa transpire din dragoste pentru persoana ei iubita?
Ce e pico la urma? Sunt un fan mare al animeurlui
Ai aruncat vreodata cu vreun fruct in fruntea vreunui profesor de scoala de-al tau si al colegilor tai?
Tu stii sa inoti?
Iti place sa stai culcat/a cu burta in sus si sa razi si sa faci misto de toata lumea?
De ce frigiderul are lumina inauntru? :->
De ce exista fetita cu chibrituri dar nu si baietelul cu chibrituri? TRIGGERED
Dragi useri vechi ai Triviei, mai tineti minte ce a facut draga de Freaak pentru noi anul trecut? Stiti voi, Freaak palarierul, ups, palariera :D http://imgur.com/a/dZyJ5 Ma uitam la poze prin telefon...? (mai mult)
Vreau daca se poate niște idei de numere pt farse la telefon? Sa fie amuzant.
Vreți să ne facem clan?
Am scris odata o legenda! Legenda unui televizor nebun! Era odata un televizor vechi si prafuit.Acel televizor era asezat pe o masuta de lemn, langa un fotoliu stricat.Pe acel fotoliu stricat, ...? (mai mult)
De la ce a inceput nebunia cu: "Se numeste teapa nai mai loat pana acum teapa? Fortza steaua forta steaua hey hey hey"
Ce pot face daca sunt constipat?
Vreau o descriere cat mai detaliata si funnny a unei cutii din carton.
De ce nu lasati categoria T/A sa isi dea duhul in pace? De ce?
Cea mai poetica si intelectuala fraza pe care ai spus-o in viata ta? "eu nu astept sa vina vara ca sa am timp sa ma uit la anime, eu astept sa vina vara ca sa am timp pentru teme" -Fredi69, 2016
Sa va aud, ce va doriti de la viata?
Ai pupat vreodata vreun porc?
Salut all imi ziceti si mie va rog cele mai populare categorie din TPU? plz funda
As ruga-o si eu pe domnisoara Daniela Serban sa imi scrie un mesaj in privat de pe noul cont. Thx
No care imi explica faza cu iobagu ca nu inteleg
Cred ca din a 5-a incercare am pus la punct un bot, Hasaki! | http://imgur.com/a/O3X6Y | Gresesc eu oare?
O sa va pun cateva intrebari, castigatorul primeste o FUNDA! Intrebarile sunt despre Telefoane/tablete/laptopuri cel care raspunde la cele mai multe intrebari va primi minunatul premiu. 1. Dintre ...? (mai mult)
Care este cel mai ciudat/amuzant vis/cosmar pe care l-ati avut?
Imi poate spune sau arata cineva cum se monteaza asta? http://papercraft.wdfiles.com/local--files/papercraft%3Apoochyena/poochyena_lines.png
Nu imi gaseam telefonul si la un moment dat o vad pe mama cu el in mana. Aparent mi- a vazut folder- ul cu poze cu marmote pentru care am un fetish. Si acum vrea sa ma dea spre adoptie. Stiti cumva niste...? (mai mult)
Ce parere aveti despre hotia in Romania?
Pe o scara de la 1 la 10... Cat de canceroasa este categoria asta?
De ce n-am mai postat intrebari pe TPU?
Am douazeci si doi de ani.Cand ii spun tatalui meu ca vreau ciocolata el imi spune ca ciocolata e pentru copiii mici.Cand ii spun tatalui meu ca vreau chips el spune ca chipsul e pentru copii mici.Cand...? (mai mult)
4k inseamna 400 sau 4000?
Bună, TPU! Băi, știe cineva cine sunt cei 18 concurenți de la Supraviețuitorul?!
Am băut un pic de suc Winny și mi-au murit vecinii. Chiar e cancerigen?
Ce lucruri ciudate ai de gand sa faci astazi seara?
De ce exista mileuri?
Cum fac sa moara Maria?
Blonda cu ochi albastri/ roscata cu ochi verzi sau bruneta cu ochi caprui? Ce va place mai mult?
Cati ani are Victor Monta?
Ce pot să fac să îmi meargă foarte Gheorghe de mult?
Cine mai stie poezii de genul: Domnul Goe sta in baie si se scarpina la coaaaa... Coana Mita biciclista a cazut si si- a ruupt pissss... Pistpalac intr- un copac mie- mi vine sa ma caaa... Calul trage...? (mai mult)
Cum il cheama pe prietenul vostru imaginar?
Frunze Copac Randuri Iepuri Arma Tunata Inel Elastic Epava Scufundata Roscata Creata Inima Idiot doar un om inteligent isi da seama de ce am scris, deci? Ce ...? (mai mult)
Am descoperit o nouă figură geometrică, rotundă, asemănătoare cercului, dar mai turtită. Nu știu cum s-o numesc.Mă ajutați cu nume? :)
Ma plictisesc... So, vreti sa stiti ceva despre mine? Raspund la aproape orice intrebare
Ajutor TPU! Uneori, cand ma trezesc am senzatia ca sunt Carmen Sylva :((( Si daca satu sa ma gandesc mai bine, e adevarat :-? Ce pot sa fac?
Am o vacuta si vreau sa o duc la păscut doar ca sunt la mare si nu ii place nisipul, imi poate spune cineva cu sa îmi hrănesc vacuta?
Http://www.strawpoll.me/10927995 Votati.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!