Mai este cineva online la ora asta?
Ofer lectii de viata indiferent de varsta. Bucifal Seducatoru va raspunde la toate intrebarile voastre cu maxim de seriozitate. Bucifal- Pentru o lume mai buna Ai racit? Sau esti gripat? Bucifal ti- ...? (mai mult)
Ofer lectii de viata indiferent de varsta. Bucifal Seducatoru va raspunde la toate intrebarile voastre cu maxim de seriozitate. Bucifal- Pentru o lume mai buna!
Ce faci dupa ce bei Mona Lisa?
De ce sunt atatea asemanari intre deosebiri? P.S: unde se duce soarele cand apare luna?
De ce se scutură găina după ce o calcă cocoşul?
Spuneti-mi niste replici de dat rekt-ul
De ce nu îmi merge Ana?
Ma dus interesul sa va dau aceasta intrebare: . Ce inseamna nickname-ul vostru? Daca l-ati ales cu suflet desigur, nu gen "Ady_1998", ce lipsit de imaginatie. uh.
este un vine facut de o tipa si un tip americani in care tipa incerca sa isi faca poze pentru sanpchat la bust(asezandau- si tricorul sutineul pentru o proveliste mai furmoasa :)) nu mai stiu...? (mai mult)
Fa-ma sa rad si dau fundita. ps: am o stare naspa!
Aveți lanterna?
De ce se intampla ceva cand undeva nu se intampla nimic dar altudeva se intampla ceva cand acel ceva nu este nimic de fapt... sunt confuz? este normal?
Ce sa faci cu prostii?
Cum adaug un prieten pe Triviador?
! The question was not found!
Am nevoie repede de un raspuns (in engleza) la intrebarea: "I'm right infront of your eyes, im opened very wide, you cant reach me or feel me. What am I?"
Howdy! Stie cineva cum se numesc tipurile alea de meme cu fata alungita (nu stiu cum sa explic), gen cum are Omu' Paiangan poza de profil pe Facebook. Meme- urile alea cu greseli intentionate in engleza,...? (mai mult)
Hei hei! Partea a 2- a! "Deja?" Da. HORROR CHRISTMAS STORY (By Daisuki) Mai erau 5 zile pana la Craciun. Zapada...? (mai mult)
Bun bun, cum nu ati ales toti puteri, va pun eu. (o sa fiu ca un papusar *ras malefic* ) Sa incepem. (o sa fie lunga povestea, pe capitole asa ca lasati lenea si treceti la citit ca va amorteste ...? (mai mult)
Am un Dragonite in piscina... :( Care vine sa ma scape de el? E undeva prin Valcea... :/
Ati prins pokemoni?
L-am prins pe Pikachu (muahahahaha) :)) http://www.tpu.ro/utilizator/abaewy
Va place vara asta?
Care mai e din lejiunea lu Codrin? (funda la primul raspuns)
Ati vrea sa treaca timpul mai repede?
Intrebare pentru barbati: va plac femeile smechere?
Cum sa fac pizza?
Mai copilasi mai, am o poveste foarte foarte...HORROR pentru voi :) si o sa participati toti (ras malefic si fulgere si tunete si...si.). Am aici o lista cu cei care o sa fie in poveste, daca vreti ...? (mai mult)
Vrei? http://i.imgur.com/R2zPimI.jpg
Eşti mort pe dinauntru?
Ati vrea sa fiti invizibili?
Am o dilema. Nu stiu ce sa aleg dintre rosie cu branza sau branza cu rosie la micul dejun. Ma puteti ajuta?
Exista un magazin online in Romania care sa vanda lucruri ciudate ca pe amazon? (de ex: balsam cu gust de bacon, useless machine sau genul acesta de cadouri la caterinca?) Multumesc TPU
Stiți cum se uita o rață in beci?
Oare ce se ascunde sub masca lui Carla's Dreams?
Spuneti-mi va rog intamplari amuzante la liceu. Ce v-a facut sa radeti in timpul anului scolar?
O enigma. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul ^^ Avem un pahar si punem apa in el. Peste pahar punem o farfurie cu fund plat si intoarcem paharul. Paharul cu apa sta intors, cu gura in jos, inchis etans...? (mai mult)
Unde s-au dus anii tineretii?
E adevărat că prietena este o creatură mitologică?
Un totular poate fi titular la trotuar dacă e popular?
Iar imi dai de lucru pe gratis daca ma platesti?
Puii mei, esti chiar tu?
Pe o scară de la 7 la 14, care ste culoarea voastră preferată dintre anotimpuri?
De ce nu pot să devin Pantera Roz?
Https://www.youtube.com/watch?v=m69SyH3m7D0 Care e legatura dintre Balan si chef Catalin? min. 2:40
Oracol! In primul rand va rog sa dati raspunsuri sincere si adevarate pentru ca altfel vin cu bata dupa voi O- O 1. Pe cate pietre ai calcat in toata viata ta? 2. De ce fumezi? Stii ca nu e bine ...? (mai mult)
Pentru toti cocalarii din Romania! https://www.youtube.com/channel/UCDIo9n8N5ShsOeI5vOusXxQ
Salut TPU, ~Câți oameni cu DEMNITATE credeti că se află pe orice raza de 1000 km? ~Cel mai apropiat răspuns de gândurile mele câștigă funda. ~Mersi anticipat.
*LIFE FUNCTIONS TERMINATED* Off, dar m-am trezit, demult n-am avut asa vis tampit. *LIFE FUNCTIONS TERMINATED* Voi ce mai spuneti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!