*LIFE FUNCTIONS TERMINATED* Off, dar m-am trezit, demult n-am avut asa vis tampit. *LIFE FUNCTIONS TERMINATED* Voi ce mai spuneti?
Tu la ce fel de glume razi?
Hei TPU :) Voi merge la Therme si as vrea sa stiu daca imi pot lua un colac de acasa (nu știu să înot :) ) sau îmi pot lua de acolo pot să il "inchiriez" pe gratis sau cu bani sau trebuie să il...? (mai mult)
Helău.Je este Jake.Am mai avut un cont numit ChestOfCreepers. Să mă decriu: #Scorpion #MuzicăRock #Verde #UnPandicornNebun Bye, pandicornii mei. :3
Helău.Je și face cont nou. :) Porecla de la cont este JakeXDD Atât :3
Am încercat să mă fac o felie de pizza, dar nu a mers.De ce? E urgent.Am nevoie de ajutor. :'((
Cine sunt x și y și de ce îi caută toată lumea?!
Îmi fac cont nou.Ce nume să aleg dintre: MagicUnicorn Magic_Pickle Stelar_Wolf FireLion
Ce s-a întâmplat cu utilizatorii vechi, gen MinerXCiocolatica, DaisukiIFuckingKillingYou? Au murit? :(
Nu e nicio problema daca ai cap patrat?
O gluma scurta creata de voi. SA NU LUATI DE PE NET
Ămm. salut. e ciudat dar. MI s- a blocat un unninstall și nu știu ce să fac. aici screen shot. http://prntscr.com/bq1zv4 da e de la IMVU pentru că e un căcat. Să restartez calculatorul? Dau...? (mai mult)
Am o problema foarte grava, chiar nu stiu ce sa fac. :( Cineva mi-a furat pufuletii si mi-a spus dupa ca veveritele zboara. Ce sa fac? Au trecut vreo 50 de ani, dar tot nu stiu ce sa fac. :((
De ce pilotii Kamikaze purtau casca de protectie?
Am o piatră de companie numită Rex, dar rupe mereu lesa ș inu mai am bani de una nouă. Sfaturi? P.s: A făcut 5 victime până acum T^T.
Băi, care țtie seriale și desenele bechi, da' d- alea faine, cum ar fi Bakugan, Regele Shaman, Huntik: Mulțam, să vă dea bunl Dumnezeu împreună cu toți sfinții și astrele cerești...? (mai mult)
Nu prea am bani si vreau bani mai multi.Am doar vreo 5-6 lei.Ce sa fac sa am bani mai multi?
Ce parere aveti despre asta :https://www.youtube.com/watch?v=qjZZXymSjtc? Mie mi se pare ca Bart Baker a avut dreptate cu parodia asta.
Era o melodie, incepea asa... Tanana naan nana tam tan ma poate ajuta cineva?
Am înviat. M-am smerit și am înviat. http://imgur.com/2pVOkFu Din conceptul budist Nirvana -> în conceptul creștin Înviere. Hope anyone gets it.
Când o trecut timpul?
Stie cineva bancul cu fanul vandut gratis?
Dacă mă cunoști cu adevărat atunci comentează cu ceva ce aș zice eu. Intrebare: Morcovii au blană?
Tu cati kilometri mai ai pana ajungi pe varful muntelui?
Scrie pe linia cu X denumirea unui obiect legat de muzică, astfel încât să formezi pe verticală, de sus în jos 9 cuvinte din câte 3 litere.Succes! A O P C A G Z I B C C O U T E...? (mai mult)
Vreau sa- mi fac o pagina amuzanta cu vlog- uri si toate cele (in genul pagini „ Codrin Bradea : Satana ")...Dar nu stiu ce nume sa- i pun.Numele meu este Filip Marius Andrei in caz ca va poate...? (mai mult)
Azi e vineri, 1 iulie! Va bucurati?
Ce ati face daca ati trai la Polul Nord?
Deci Ballantines Brasil sau Cappy Pulpy de visine?:))
Voi nu uitarati ceva?
Fetele pot sa bata? Eu nu cred
So wake me up when it's all over
Voi stiti ca eu stiu ca voi nu stiti ce stiu eu?
Ce parere aveti? http://www.clipuri.cool/eterna-si-fascinanta-romanie-imagini-care-te-vor-lasa-cu-gura-cascata-pe-care-nu-trebuie-sa-le-ratezi-sub-nici-o-forma/
Daca un mar si jumatate costa un leu si jumatate, cat costa 5 mere? Funda cine stie!
Mama ma bate zilnic cu degetul. Ajutor! Nu mai suport! Ce sa fac? Ma doare!
Am visat ca omoram parlamentari doar ca uni au scapat, cum sa fac sa numai imi scape nici unul?
Ce tip de glume va atrag? Oare acest canal este unul pe placul dvs? Pentru glume si distractii, va invit sa urmariti acest canal youtube. http://www.youtube.com/c/RocsaneR26. Va multumesc si va astept...? (mai mult)
Pizza sau shaorma, poker sau blackjack, chio sau pringles, cartofii prajiti sau fierti, crenvursti sau carne de pui, ciocolata sau inghetata, mici sau friptura, macao sau septica, xbox sau pc, ...? (mai mult)
Porecle pentru numele Lorena, cat mai multe porecle si alintari. Dau funda ☺
AJUTOR va rog ce sa fac am pierdut buletinul la un concert de la dani mocanu si am auzit CA EL NU DA INAPOI! Ajutor va rog nu stiu ce sa fac! Sunt disperat!
Daca lejiunea e camioane, camioanele e lejiune?
Pisicile e semafor, nu?
Cine este un iubitor de alpaca?
Vreau sa pun un scaun pe patul pe care dorm, sa ma asez pe scaun si sa aplaud singur.Aflat in singuratate, vreau sa vina ingerii cu scaunele lor si sa se urce cu scaunele lor in patul meu si sa se aseze...? (mai mult)
Cum pot sa am dreptate daca nu sunt vaca?
Pisica e un deget?
Categoria asta e moartă, nu?
Astazi o pisica a încercat să îmi fure poșeta din casă. Ce spune asta despre societatea în care trăim?
Sora în domn?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!