Va plac veveritele?
Cine îmi poate spune niște nume foarte frumoase de fete?
Vineri am cumparat 4 tuburi cu pastile efervescente, m- am dus cu ele la scoala, le- am pus intr- o sticla de Aqua Carpatica de 1.5 litri si am turnat jumatate de litru de apa. Am pus dopul,...? (mai mult)
M-am bronzat ca tractoriştii în palme şi în tălpi. Ce-i de făcut? Trebuie să folosesc anticoncepţionale? Este atât de grav?
Care este numele real a lui Țiți? (cea care are canal pe youtube "Aventurile lui Țiți" )
Aurul are valoare, dar putem trai fara el. Apa e ieftina, dar nu putem trai fara ea. Ce se intampla?
Cum pot sa nu mai vad lumina zilei?
Oooo! Ce buucuuriie că nu sunt ca o piftieee. Şi aaam gura mai mare decât creieruuuul!
Vă place viata?
Ziceți 4 bancuri nu murdare Cu cuvinte urate
Sal, greu și eu bancuri noi, cele mai tari primesc funda, repede.
Ai ras vreodata singur in camera?
Imi ziceti si mie niste faze amuzante gen like,get rekt, thug life sau ceva de genu.Sa imi dat linnkul de la youtube
Ce ati putea face in 30 de secunde?
Am nevoie de intrebari amuzante intersante sau ciudate pentru un Q&A. Dau funda celui care zice multe intrebari si sa fie amuzante.
Doua intrebari in una, doua raspunsuri: calutii de mare se calaresc intre ei? Si de ce tot timpul masculul ramane insarcinat? De ce, la fierbere ouale se intaresc iar pastele se moaie?
Cine vrea sa se aboneze la canalul meu youtube pentru clipuri : faze comice pisici si caini, jocuri - gamer, noutati si multe altele? pentru mai mai multe detalii accesati linkul :...? (mai mult)
La un magazin de jucarii papusa costa 6 lei, leul - 3 lei, mingea - 5 lei. Cit costa hipopotamul? Va rog... Cine imi da o mana de ajutor?
Http://www.tpu.ro/trivia- amuzante/duel- t- a- partea- a- 2- a- 1- killy- vs- life- 2- suck- vs- daisuki- 3- karima- vs- vibe- 4- croampa- vs- zombalau- 5- mad- vs- miner- 6- dobu/ Singura data cand imi...? (mai mult)
Hei! N-am mai pus de multa vreme o intrebare la T/A, si probabil multi nu ma cunoasteti, asa ca o sa ma gandesc la ceva amuzant si va spun dupa.
Va rog, ajutati-ma! :(( Nu stiu ce dieta sa mai tin. Am 75 kg si vreau sa slabesc 100 kg.
Cine vrea sa se maimutareasca cu mine acolo unde-l duce nepasarea?
Cine mai e nou pe T/A?
Va place laptele?
Ce ati face daca v-ar urmari o cioara toata viata?(fara sa puteti scapa de ea).
Stiti ceva faza/replica/situatie teribil de amuzanta? ia sa vedem.
De ce s`a golit terasa cand s`a terminat meciul Romania-Franta?
Cat de rapid se poate, va rog. Ma basez pe T/A ( Stiu, mare greseala). Bla bla am revenit pe T/A cine e nou alea alea, intrebare: Ziceti un nume amuzant, gen baloo.
Cum pot deveni un băiat țigancă?
Ce poate fi mai tare decat Facebook?
Cum pot sa devin o planeta?
Vreau sa fac un canal de Youtube cu clipuri amuzante, va rog frumos sa imi dati niste sugestii pentru nume care sa fie popular in engleza cat si in limba romana. Va multumesc...cel mai tare ...? (mai mult)
Mami si tati mi-au promis ca imi iau de ziua copilului (vezi clipul de mai jos) https://www.youtube.com/watch?v=JghPHA_CCdg De ce nu s-au tinut de cuvant?
Minutul de antistress! Sa radem toata ziua: O femeie avea un amant care o vizita când soţul era plecat la serviciu. Într- una din zile fiul ei de 9 ani se ascunde în şifonierul din dormitor. ...? (mai mult)
Daca deschid geamul intra musca.Atunci sa nu mai deschid geamul?
Ati vrea sa traiti pe alta planeta?
Cum pot deveni idiot?
Aș fi recunoscător dacă cineva talentat și inspirat m-ar putea ajuta să creez un logo pentru o pagină de Facebook. Pentru mai multe detalii lăsați un mesaj. Mulțumesc!
As vrea sa ma transform intr- un hamster alb si mic si sa umblu prin casa si pe afara.As vrea sa fiu nepasator in faţa oamenilor.As vrea sa locuiesc intr- o casuta mica unde sa am strictul necesar.Pe ...? (mai mult)
Alaltaieri am fost la participarea la o conferinta a unui viitor primar care voia sa pastreze stransa ligatura cu aligatorii.voi ati fost? Cum vi s-a paruit?
Este cineva de pe acest site TPU care isi dedica noaptea punand intrebari si oferind raspunsuri pe TPU?
Cum pot afla dacă am fost avortat?
Cum pot să ajung la închisoare?
Banana mare este bună?
Am o musca pe perete Imi place s-o privesc, Nu pot spune ca am simtit nevoia S-o strivesc, Pentru ca si eu sunt ca ea Si eu sunt ca ea, Parca ar fi sora mea
Salut deci dacă tu încearcă să înțeleagă sentimentele la mine atunci ceapa mă- si un copil de castor prin veveriță mori un fericirea eternă drum lung este așa că grăbeștete încet până...? (mai mult)
Ce mai face lumea de pe T/A? Am zis să vă salut, având în vedere că intru extrem de rar pe TPU. Măcar când intru și eu din an în Paști să salut, nu?
Cum credeti ca suna un compliment in urma cu 100- 150 de ani? La noi ma refer, in Romania- adica.Sa luam anul 1907, de exemplu, cand a avut loc Rascoala din 1907, bine’nteles.Deci ce le spuneau ...? (mai mult)
Deci daca nu exista nici raiul si nici iadul, ci doar ne reincarnam inapoi inc- o data (asa cum am citit pe- aici), cam la cat timp dupa sucombare credeti voi ca se produce fenomenul respectiv si mai ales...? (mai mult)
Astazi am fost la supermarket sa cumpar 6 paini (si cate 3 in fiecare punga) si ajung la casa le pun frumos pe tesghea si platesc iau prima punga cu painile si cand o iau pe a doua nu stiu cum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!