Îl citez pe Turbox când acesta era cu un an mai tânăr: "Astăzi e mâine" Ce credeți?
A venit un ciudat la mine azi pe stradă, și se uita urât la mine așa că i-am spus "( ͠° ͟ʖ ͡°)!" și a spus că mă dă în judecată. E posibil așa ceva?!
Hey! Am si eu o intrebare pentru voi. Daca ati fi un supererou, ce puteri ati vrea sa aveti?
Daca pisicile ar putea vorbi ce ar spune?
Ca sa va cunosc mai bine am si eu cateva intrebari pentru voi : 1. Vedeti sunete? 2. Auziti culori? 3. Mancati apa? 4. Beti paine? 5. Voua va cresc aripi din spate? 6. Cat de ascutiti aveti dintii...? (mai mult)
Care este parerea voastra in legatura cu oile mutant? Credeti ca vor prelua puterea asupra omenirii? Alright, acum ca am si intrebare, putem trece la subiect. xar.com/oameniRAI Nu merit sa...? (mai mult)
Fratilor? mi sa infundat trompa uterina si nu mai pot sa-mi suflu nasul.Pot folosi trompa lui eustache intr-un exercitiu de respiratie bucoanala, pentru desfundarea ei? voi a-ti incercat? dau funda.
Am revenit, v-a fost dor de mine?
Eu nu fac nimic.Voi ce faceti?
Ieri am fost la frizer, iar acel frizer incepe intotdeauna sa tunda in mijlocul capului, in timp ce ma tundea s- a luat curentul si masina de tuns mi s- a blocat in par si nu mai o pot scoate...? (mai mult)
Salut fratilor. Sa facem un exercitiu de imaginatie. Daca un om oarecare, un miliardar ar vrea sa cumpere planeta pamant cat credeti ca ar costa sa o cumperi? Probabil mult mai mult decat noul model...? (mai mult)
Daca eu ies acuma afara din casa si strig cu voce tare:,, Oamenii sunt monotoni", ce o sa-mi spuna vecinii care ma vor auzi? O sa primesc dreptate din partea lor?
Ce bancuri amuzante cunoasteti?
Credeti ca cuvintele mele sunt incinse ca niste carbuni inflacarati? V- ati ars vreodata pe degete cand v- ati apropiat cu atentie mainile spre ecranul stralucitor al monitorul vostru de la PC si mi- ati...? (mai mult)
Vreau un banc.
Nu mai stiu ce sa fac! Baietelul meu de 9 ani se urineaza incontrolabil peste tot! La usa, in ligheanul din baie, pana cand si- n castronul din care mananca.Subliniez ca este castrat! Ce pot sa fac pentru...? (mai mult)
Salut. Îmi dai oaie?
Unii oameni imi spun ca eu seman la faţă cu Nicolae Guţă.Să mă bucur?
Wow ce batran ma simt, chiar daca am doar 16 ani, nu am mai postat pe siteul asta de 4 ani cred. Mai exista oamenii care practica asa zisele "comics"?
Cum pot sa fiu inteligent?
Cum pot deveni androgin?
Stie cineva contiunuarea la "Grea e viata si pustie cand te caci si n-ai hartie."
Cum pot să fiu nu mai fiu sexy dacă așa sunt de la mama natură?
Este ceva iesit din comun sa-i dau un prenume unui copac din gradina mea?
Cum am făcut-o dacă am făcut-o bine?
Vreau sa ies afara din casa cu PC- ul in brate si sa fug pe drumuri in fata masinilor.Stiti de ce? M- am plictisit pur si simplu.M- am plictisit sa- mi stea gandurile in alta parte si eu sa stau cu ochii...? (mai mult)
De ce se tund majoritatea barbatilor? De ce nu-si lasa părul sa creasca mare si frumos?
Propun cu ocazia zile de 21.mai.2016 de Sfintii Constanti si Elena, sa ii uram un calduros la multi ani domnului Marinescu Bogdan "Geanin "Costin!
Eu vreau sa break free, voi? https://www.youtube.com/watch?v=f4Mc-NYPHaQ
Am observat ca omul cand incepe sa faca o gluma de un anumit stil si vede ca oamenii rad de gluma lui, continua sa faca glume pe seama altor lucruri tot in acelasi stil.Pur si simplu ii vin inspiratii...? (mai mult)
De ce exista si litere mari si litere mici, de ce nu exista numai litere mici?
Este normal sa saluti cainele inainte sa-l saluti pe stapan cand mergi la cineva in vizita?
Eu cred ca oamenii nu mor ci doar se prefac morti.Voi ce credeti?
Vreau sa cad pe jos si sa ma pun din nou pe scaun.Ce parere aveti despre acest lucru?
Să ne încredem în salată?
Ingerii imaginatiilor mele isi varsa lacrimile pe patul meu, sunt tristi pentru faptul ca i- am parasit o scurta vreme, si am fost cu gandurile in alta parte, sunt tristi pentru faptul ca am crezut ...? (mai mult)
Uite cum sta treaba, astazi m-am simtit fara vlaga si fara chef.Voi cum v-ati simtit astazi?
Daca monitorul PC-ului inspre care ai privirea indreptata in acest moment ar lua-o razna si ar incepe sa danseze, ce ai face?
Ce parere aveti? http://imgur.com/nS2LdzP
Ai adormit vreodata pe scaun in fata PC- ului? Daca da, ai cazut de pe scaun in timp ce dormeai in fata pc- ului? Daca nu, te- ai gandit vreodata cum ar fi sa adormi pe scaun in fata pc- ului si sa ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=jb2Nno-_Eug Voi ce vedeti?
Am si eu o provocare pentru voi astia cu imaginatie.:))va bagati la un joc cu versuri amuzante/ciudate/rap? Fiecare continua rima celuilalt si tot asa..incep eu : No ba frate, no asa nu se ...? (mai mult)
Ba, chiftelutacrocanta a devenit vedeta: http://imgur.com/a/NgBRe Ce parere aveti?
Vreau sa joc biliard cu chiftelutecrocante, credeti ca se poate?
Cand sunt singur in camera fac lucruri de genu: https://www.youtube.com/watch?v=SvTfw72aQko Bine fac?
Este ceva anormal sa te comporti ca un nebun dezlantuit cand esti singur in camera?
Daca luna de pe cer s-ar transforma intr-o chiftelutacrocanta, ce ai face?
Sa zicem ca te aflii intr- o camera mare in compania a zece persoane straine, sapte dintre acele persoane stau la o masa patrata, sunt imbracate in costum si vorbesc despre educatie, cultura si si despre...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat vreodată, când mergeți la magazin de exemplu? (mai mult)
Ia uite ce am pregatit pentru voi: http://thisissand.com/gallery/5227711 http://thisissand.com/gallery/5227767 Va plac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!