Ati intalnit vreodata in viata voastra vreo femeie care isi bate sotul cu matura, care il il pune la munca in casa, care il il trimite la magazin in suturi, care il trage de par si il pune sa doarma...? (mai mult)
Vreau sa imbratisez un copac si sa dansez cu el, ce sa fac?
Este adevarat ca unde TPU nu e, nimic nu e?
Stateam si ma gandeam... Ce sa las mai bine la "descriere" pe TPU: Asta http://imgur.com/zJ4UQPF sau http://imgur.com/F5wQsLr?
Raspuns la mesajul lui "EndlessScram" (Dante): http://imgur.com/Dzl7DSP "Ajuta- te*, si mna, sa sunt eu, nu ma pot ajuta pe mine decat pe altii; ) " P.S.: Am pus aceasta intrebare deorece...? (mai mult)
Cand in timp ce va uitati in jurul spatiului vostru repetati fraza:Cunoastem, cunoastem, cunoastem in continuu, dand afirmativ si rapid din cap simtiti un fel de deja-vu in jurul spatiului vostru?
Ceau, bă. Va rog sa zica cineva ca ma mai tine minte... Sa nu ma simt chiar asa prost. Care e principiul vostru? Principiul meu e sa privesc egal si in perspectiva. Cosmaruri faine va doresc. ...? (mai mult)
De ce da omul din umeri si se stramba din gura cand nu stie ceva?
Sanse de cat la suta ar fi ca daca mi- as scrie pe unghii niste cuvinte cheie din doua formule de la matematica, profesoara sa creada ca- i model de unghii? :)) ~Vreau sa- mi testez norocul maine la ...? (mai mult)
Stiti reclama aia de la Eti puf? Cea cu beatboxul, ati putea sa-mi scrieti versurile :)))))
Păreri? :)) http://imgur.com/zPzt8IR
Daca voi merge astazi pe trotuare in oras si voi pupa pe unii oameni pe frunte numai de aceea pentru ca eu am toane bune ce se va intampla?
1.Avand in vedere activitatea mea in ultima vreme pe categoria T/A si lipsa vechilor useri de rangul meu, ma autoproclam Prezident al Republicii T/A pana la noi ordine! 2.Ce aveti mai cu NiniKitty,...? (mai mult)
Ai luat vreodata micul dejun, pranzul sau cina dezbracat/a? Ai mancat vreodata dezbracat/a?
Daca a + b ste 2, atunci ce cartof are cotiledoane nedefinite in ziua de marti?
Vreau sa zbor in ceruri si sa trag soarele de urechi, dar mi- e frica sa nu- mi arda soarele trupul acolo sus, atat de tare o sa- mi arda trupul soarele daca merg acolo sus incat nici macar nu voi mai...? (mai mult)
Am revenit. Stiu ca e a 4- a oara cand zic asta, dar acu o sa ma tin, promit *mwahaha nu- mi vedeti degetele* Ok, ca sa nu fie stearsa intrebarea, cine raspunde ii dau funda; Un tren electric,...? (mai mult)
Helău...as vrea si eu niste poezii amuzante...ma ajuta cineva?
Credeți că o să mă mărit cu Gherghinel? El e cu patru ani mai mare decât mine și are un câine pechinez surd.
Intr- o zi regele Poloniei mergea la vanatoare impreuna cu ajutorul sau cand vazu in fermier, acesta indrepta pusca catre el. Fermierul zis: - Nu sunt elan! Regele il impusaca fara nicio tragere de...? (mai mult)
Salut.Poate cineva sa-mi dea exemple de umor negru? Multumesc!
Ca esti mare sau pitic Doar un lucru am sa- ti zic Cine stie a citi Multe lucruri va- ntalni De la stele pan' la soare Multe lucruri uimitoare De la soare pan'la luna Cartea multe o sa- i spuna ...? (mai mult)
Cum pot sa cumpar prostie?
Uite ce e, am in faţă un pahar mare cu puţina cafea.Paharul este aproape gol, si n- am chef sa ma holbez la partea goala a paharului, asa ca m- am gandit sa micsorez paharul, taiandu- i partea goala...? (mai mult)
Tu ce fel de boss esti?
Este legal sa ai capul greu?
Http://imgur.com/HNpIdKg Amin! :(
De ce vad ciori imaginare stand una langa alta pe capul monitorului meu plat de la PC? Ce semnifica ciorile? Simt ca sunt inconjurat de ciori, e o senzatie ciudata.Ce simbolizeaza ciorile?
Ai imbratisat vreodata o vaca?
Care este cea mai buna intrebare pe care o pot intreba si cel mai bun raspuns cu care ai putea raspunde?
Uite cum sta treaba, vreau sa merg la toaleta si sa frec oglinda cu mâna dreapta.Ce parere aveti?
Oare t/a exista, sau este doar o toaamna infinita, menita de a masca tristetea profunda a "locatarilor"? Negura paginilor trecute se pierde, ramanand doar o amintire incetosata intr- o depresiune infinita,...? (mai mult)
A fi sau a nu a fi? Filozofii spuneau: nu iti manca picioarele atata timp cat exista morcovi...foarte adevarat, maaare dreptate...
Se uita cineva la Cronicile Evermoor?
Deci,sa va spun ce am facut,...*cuprins*...,deci asta a fost povestea, pa
Daca intr-o buna zi ai vedea un soarece cum iti rontaie pantofii cu nesimtire, ce ai face?
Daca acuma e noapte si e 00:59, asta inseamna ca trebuie sa dorm, sau inseamna ca trebuie sa dau un sens vietii?
De ce polițistilor de la rutiera li se mai spune și " tablagii "?
Tocmai am zarit un iepure iesind din mijlocul gradinii.Radea in hohote, si venea spre mine.Am luat un cartof in mana dreapta si am inceput sa dansez de bucurie in fata lui.El a inceput sa topaie si sa...? (mai mult)
Patul pe care dorm s- a certat cu pc- ul pe care stau, acuma incerc sa- i impac dar ei se cearta in continuare, patul e mai mare si mai puternic ca pc- ul, mi- e teama sa nu- i faca ceva pc- ului, ...? (mai mult)
Daca ati fi un copac, ce copac ati fi si de ce? P.s. ma mai tineti minte?
Cine s-a trezit cel mai tarziu azi? Eu m-am trezit la 11;)
A fost candva o planeta telurica numita terrivia, pe ea traiau trivienii, cei mai funny si nebuni locatari ai universului, in timp ce la alte categoplanete traiau oameni mai seriosi. Plameta lor era totusi...? (mai mult)
Ai alergat vreodata imprejurul unei mese, din plictiseala?
De Craciun cred ca imi voi decora bradul cu fundite castigate pe TPU.
Realizez ca pe aici se afla mai mult flirt decat amuzament. MAine voi deschide cursuri despre cum sa flirtati corect. Si va rog, nu luam notite pe wattpad. DA?
Oare animalele imblanite fac dus dezbracate?
Par ravasit ce acopera un strat subtire de armura si culoare fara nume si- ncadrare, ochii caprui cu pete de negru ...de la suflet li se trage. O gura pacatoasa si buze subtiri, fara contur, nas ...? (mai mult)
In urma cu cateva zile, am compus o mica poezie. Curg bani din palatele cerului ingerii râd la masa misterului paharele cad, se sparg fericite zanele umbla prin cioburi aurite printul danseaza ...? (mai mult)
Cand ati ţopait ultima oara pe pat? Va place sa ţopaiti pe pat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!