Mintea voastră ce vârstă are?
Imi dati si mie cateva intrebari pentru Q&A? Canalul meu de youtube:https://www.youtube.com/channel/UC2-_RcxZVKbHL-7ESFfqSMA Abonati-va!
Dacă o fată face oral pe gratis şi nu-i plătesc se va supăra?
Ce s-a intamplat cu intrebarile alea misto de pe TPU gen "prietenul meu si-a dat drumul pe telefonul meu pot sa raman insarcinata? " =)))
Oare scoicile stiu ca in afara oceanului traim noi oamenii pamantului sau ei scoicile au impresia ca intreg universul lor e interiorul oceanului care probabil se extinde pentru ei? Oare oamenii stiu ca...? (mai mult)
Cum ar fi daca ziua de vineri ar trece mai repede si ar veni mai repede week-endul?
Spuneti-mi chestii ca par,lac, oaie si cand le zici repede se intelege altceva.Please!
Ce parere aveti despre Sinestra?
Dati-mi va rog porecle pentru pitipoance. :-))
Care se pricepe la interpretarea viselor? Am avut cel mai ciudat vis! Am visat ca venea apocalipsa si deodata a incepul sa apara constructii uriase si ciudate din Minecraft in jurul casei mele, se auzeau...? (mai mult)
Daca mouse-ul pe care probabil il controlezi in acest moment s-ar transforma intr-un gandac dubios de marimea unui mouse, ce ai face?
Va place sa dansati cu chiuveta?
Cine imi doneaza face o donatie ca sa o mai pot hrani pe asta din avatar? Manca mult, o sa imi mance 20 de ani de viata nesimtita.
PUTEREA INVIZIBILULUI Autorul romanului "Omul invizibil" demonstreaza ca devenind transparent si invizibil, omul capata o putere aproape nelimitata. Insusirea de a fi invizibil depinde de actiunea pe...? (mai mult)
Am auzit că pe 15 aprilie va veni din nou Apocalipsa.Vă rog să mă ajutați cu niște idei de făcut pentru ultimele 3 zile, având în vedere că sunt virgin de la 5 ani, iar acum am 37, dar nușh...? (mai mult)
Test de inteligenta. PREZUMTII: 1. Exista 5 case, fiecare de cate o culoare; 2.In fiecare casa locuieste doar o singura persoana, fiecare de alta nationalitate; 3.Fiecarui locatar al fiecarei case...? (mai mult)
Care sunt cele mai ciudate lucruri la care v- ati gandit vreodata? De exemplu eu m- am gandit la un unicorn roz cu solzi de dinozaur calarit de un hipiot cu un capac de toaleta agatat de gat cantand jazz....? (mai mult)
Sunt PhoenixVisator(acum Nellie Lovett din Sweeney Todd). Care sunt bancurile voastre preferate? Preferatul meu este acesta: Trei studenti plictisiti de moarte. La un moment dat unul din ei zice: ...? (mai mult)
Parere la acest video! https://www.youtube.com/watch?v=LoxhZ69odqM
Hey!:) Voi ce fiinţe supranaturale sunteţi?(cei care sunteţi)
De ce RORO și-a pus o astfel de imagine de profil desi era clar ca cealaltă era mult, mult mai buna? (privește categoria înainte sa raspunzi)
De ce oare toată lumea mă judecă pe TPU? De ce mă judecă că pun multe întrebări? Ştiu că pun multe, dar mai bine nu mai comentaţi. ( Fără supărare ) :>
De ce pune LadyAnto atatea intrebari? :)))) (fara suparare)
Eu cred că viermii preferă lemnul, lemnul şi spaţile mici, e adevărat? Tarantulă cu picioare sau fără picioare?
Daca ar veni extraterestrii pe pamant ce ar face?
Vreau sa fiu nemuritor, ce sa fac? Nu vreau sa mor, vreau sa inventez leacul care ii face pe oameni nemuritori.Cine ma ajuta sa inventez leacul care ii face pe oameni nemuritori? Haideti sa gandim impreuna,...? (mai mult)
De ce cand ma uit pe balcon aici la mine masinile circula atat de calm pe drum? La voi cum circula masinile, ia uitati-va putin pe balcon sau pe geam! Cum circula la voi masinile?
Am încă o întrebare: De ce atunci când,,, continuaţi voi.
Ce e verde si alearga prin padure =D? - O haita de castraveti.
Cine e om, de aici?
Sunt curios care dintre urmatoarele informatii le stiati: 1. Dacă Saturn ar fi pus în apă, ar pluti. 2. Spaţiul nu este un vid complet. Există în jur de 3 atomi pe metru cub. 3....? (mai mult)
Purtati chiloti?
Stiti cateva reici de-ale lui Roby Roberto din " In Puii Mei "?
Ce glume seci ştiţi?
Daca Romania ar ajunge, in urma unui conflict ipotetic, in situatia limita de a fi nevoita sa aleaga intre a ceda Transilvania (cea de nord, cedata si in 1940) Ungariei sau a ceda Dobrogea Bulgariei,...? (mai mult)
Ce ati face daca planeta Terra ar avea aripi si si-ar lua zborul catre Soare?
Ce parere aveti despre un coleg de serviciu care a fost rugat de o sefa sa urmareasca o alta colega sa vada daca aceasta vine ametita la serviciu sau nu? Colega respectiva mai are obiceiul sa vina usor...? (mai mult)
Hello, fellow users! Vreun veteran rămas? *ronțăie semințe vechi din 2010*
Ati mai dansat vreodata din motive de invidie si de razbunare? Cunoasteti dansul invidiei si al razbunarii?
Cum ar fi persoana perfectă pentru voi?
Ce farse faceti astazi, de 1 aprilie?
Imi dati va rog niste farse de 1 aprilie cele mai amuzante...DAU FUNDA...
Ca tot e maine 1 aprilie...care a fost cea mai amuzanta farsa pe care v-a facut-o cineva?
Cand ati tipat cel mai tare?
:* Ceva URGENTT. Maine e 1 aprilie si as avea nevoie de niste farse pentru profesori, dar sa fie asa tari incat sa merite un 3! Vreau sa mentionez ca mine sunt 4 profesori in scoala si o singura...? (mai mult)
Cine imi zice gicitori despre barza, tiganus(pasari cu picioare mari)?
Observ avalansa de asiatici pe site(coreeni, japonezi, chinezi). Unii doar se prefac, altii chiar sunt.Asa-i, ca n-am vrut musulmani, ca se aruncau in aer prin cimitire.Ascundem sau nu pisicile?
Sunt Daisuki si daca vad... halesc imediat (baieti, va prindeti voi?
``Lumea asa cum am creat- o este un proces al gandirii noastre. Nu o putem schimba fara sa ne schimbam gandirea.``- Albert Einstein - Credeti in citatul acesta? - Cum credeti ca ar trebuii sa gandim...? (mai mult)
Ma plictisesc, ce sa fac? Ce sa nu fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!