Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre chiftelutacrocanta, ar trebui sa-si schimbe numele pe TPU?
Numai mie mi se pare ca Daisuki a devenit malefica?
Va prezint pe Ramless https://www.youtube.com/watch?v=Uc1R39C-U4Y
Ce faceți gărgăuni? :D
"Intru-n puscarie cu mare bucurie Cand la gratii ma gandesc brusc ma inveselesc." Intrebarea: De ce? :-?
Ce parere aveti de perlele de la simulare? :)) http://adevarul.ro/locale/vaslui/gheorghidiu- era- frustratnu- iubesti- tarfa- prost- sta- fundul- femeii- - perle- simularea- bac- 2016-...? (mai mult)
Ce anume va amuza?
Ce mai faceti? Cum mai sunteti? Aveti chef sa dormiti? Eu n- am chef sa dorm pentru ca nu- mi place prezentul meu, e urat si plictisitor.Care ma duce si pe mine cu masina pana in jungla? Poate acolo mai...? (mai mult)
Este cineva pe aici care umbla vara dezbracat pe strada si nu-i pasa de cei din jur?
De ce dădea Tovarășul Nicolae Ceaușescu mereu din mână când le vorbea oamenilor?
Trandafirii sunt rosii, Gardul e rosu, Violetele sunt si ele rosii, BAAAA, mi-a luat foc gradina!
Din plictiseala, am facut candva o poezie: Este ora de culcare gandul mi se duce dară intro- lume dulce- n care ma iubesti ca- n prima seară cand ma culc ca si pe ace si te vad prin visul ...? (mai mult)
De ce Danut sta in put cu inca sapte?
De ce l-ati dat pe Hitler afara de la patiserie?
Lasand psihicul si normalitatea la o parte, cum ar putea fi numit altfel omul din punct de vedere fizic decat un animal infometat?
In ce zodie ai murit?
Cum se face ca numai eu sunt bun pe lume?
Vreau si eu sa stiu niste povesti d- astea de speriat sau de facut misto de prieteni o sa va dau eu un exemplu mai jos. Povestiti asta prietenilor pe un ton asa sa pareti credibili. "Asta este...? (mai mult)
Cam cat timp rezistati fara sa clipiti?
Cum este ziua de luni?
In ce tara populatia este mai rea? Rusia ar fi si ea acolo?
Serbia este o tara mai bogata decat Romania?
Cum sa imi numesc cactusul? Are doar cateva zile. heeeeeeeeeeelp
Ba Sergiu, ce mai faci tu? :)) Hai ca am chef de vorbit. Fabu...maine merg ca sa fac bani sa-mi cumpar baterie la telefon...sunt saraca.:((
Dacă dupa rău vine bine, după bine ce vine?
De ce inca mai pun intrebari la T/A?
Neata boss! Mai traiti?
Am o ghicitoare pentru voi la care nu stiu raspunsul, ce este solid dar nu are forma? Dau funda! P.S.:Scuze pentru categorie!
Bai, pe vremea mea existau Rap Battle- uri. Se baga careva? Alta intrebare: Spuneti singurul cuvant din Limba si Balta Romana cu 4 consoane toate una dupa alta. Bai, am pus intrebare Off, Am pus...? (mai mult)
Cine imi zice si mie o povestire in care este folosit Mitul Erotic?
10 Glume pentru fete fără prostii.
M-am indragostit de actrita din zeii egiptului abia azi am aflat ca inima mea bate ca nebuna pentru ea, ofer rascumpare pentru cine mi-a aduce la usa mea?
Nu stiu de voi. Dar la mine am probleme cu soarecii, gandacii si mucegaiul in casa. Asta e. Casa e veche de peste 80 de ani. Dar astazi cand veneam din bucatarie ghici ce: soarecele pe masa, furandu-...? (mai mult)
Ce-a fost mai întâi, albușul sau gălbenușul? Va rog raspunsuri cat mai amuzante...
S- a stricat masina de spalat la noi in familie si tata a facut scandal si o ora si a tot urlat in casa.A intrebat cine a inchis robinetu de la masina de spalat pentru ca are acolo un robinet masina de...? (mai mult)
Cea mai grea intrebare:cat face 1+1?
Ridicam si un zid la granita cu Republica Moldova?
Azi este ziua lui GEANIN! Face si el 5 ani... Cine ii spune "la multi ani"?
Care e meldia voastra prefereta? Ghicitoare? Ce zboara dar nu zboara UN nume de baiat cu R Ce lac exista cu litera X(CAPCANA) PLICTISEALAAAAA VOI NU V-ATI PLICTISIT?
Cantati- mi, sclavii mei sexuali! Cantati! https://youtu.be/IESy6GbD- vg Deci acu ca is mai multe alea la facebook, daca imi spune cineva "la multi ani" ce din aia sa pun, sa pun tot like? :- ? ...? (mai mult)
Ce faceti cand citi aceata intrebare? Ce culoare are bluza de pe tine? Plictiseala! O_o
W...T...F?!? https://www.youtube.com/watch?v=1CWZZZ0-3UU
Poate sa- i spuna cineva prietenului meu, VoittoTaiValhalla, ca il saluta cu sinceritatea Geanin, precizez ca el are o memorie asa minunata incat el si acu tine minte cuvintele necalculate pe care i-...? (mai mult)
Cine ce face? Ne-am mai imputinat sau mi se pare mie? :-?
Sa va vad :-? :)) : Cum se cheama un caine fara picioare? Cum se numesc dacii care gandesc?
Ce sa fac cand ma plictisesc? Funda
Fratiilor, care este sensul vietii? Sa mananci arahide, sa calaresti ponei? Eu zic sa punem SFARSIT la aceasta intrebare "sensul vietii". Eu l- am aflat( raspunsul). Vreti sa vi- l zic? Ce pacat,...? (mai mult)
LoL =)) https://www.facebook.com/AxsamAz/videos/1097148113679158/
1.Daca Ana are mere, e logic ca mere are Ana. Dar daca Ionel e destept, nu se poate destept e Ionel. Cum explicati? 2.Ba, eu m- am apucat acum 2 ani de T/A pentru TRIVIA ( desi 1 an am trait in minciuna,...? (mai mult)
Hei :) Ce faceți? Eu astăzi când am mers la școala, mă aștepta un băiat de clasa a 3-a și voia sa ma pupe pe gură și îmi spunea "iubi" loooool
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!