Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
De ce în toate restaurantele, în toate meniurile, găsim "ciorbă de văcuță" și în nici unul nu găsim "ciorbă de vacă"?
Cine ghicește la ce cafenea am fost ii dau fundita, în poza mea se poate vedea
Buna TPU! Doar eu nu mai suport clipurile de pe Tik Tok de tipul,, vericu, soft arabesc "? ????????
Azi este 14 februarie. Vă urez un Happy Valentines Day! celor indrăgostiți. Iar celor singuri un Happy Independence Day!
La mulți ani cu iluminare
Oare exista interlopi cu depresie sau anxietate? De ce ăștia nu rămân cu traume după ce se taie cu săbiile, cu anxietate? Noi și de la o mica trauma ne îmbolnăvim de anxietate, ăștia se bat...? (mai mult)
Ce faci daca treci noaptea cu masina printr-o padure si vezi pe unul spanzurat intr-un copac?
Ce se întâmplă dacă faci duș fierbinte și mesteci guma iute?
Cine credeti ca a fost inainte? Cainele sau pisica?
Ce parere aveti despre numele englezo/americano-roman Ashley Bocârlea? Stiti ceva asemanator?
Salutare! Care e semnificatia expresiei, , Dai un ban, dar stai in spate"? Am auzit- o intr- un videoclip de- a lui Mircea Bravo cu bunica Bunica sa facea misto de el ca nu avea prietena si la final...? (mai mult)
Prima persoană care știe cum se numește personajul de la poza mea primește fundă. :)
Șir cu glume proaste despre distanță.
De ce prostituatele(cel putin cele din Romania) asculta manele si nu alte genuri de muzica?
Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu- mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar...? (mai mult)
Ati fost vreodată rapiti de extratereștri? As vrea sa înțelegi, ca nu îmi bat joc de tine, dar as vrea o imbratisare cu tine, nu doar virtual și real, nu mi- am bătut joc de tine, dar trebuie...? (mai mult)
Salut. Pentru cei care sunt fani Da Bravo, Podcastul lui Bobonete, știu că are un episod în care povestea cum i- a luat poliția permisul și "s- a predat" pe capota mașinii, însă am uitat care...? (mai mult)
(Această postare este un pamflet și se va trata ca atare. Sau nu.) Trebuie sa fac aceasta confesiune. Nu mai pot tine in mine. Ma simt ca centrala nărăvașă de la Cernobîl. Inainte de explozie....? (mai mult)
Credeti ca in secolul XXI expresia "a cauta cu lumanarea" poate fi inlocuita de "a cauta cu lanterna de la telefon"? :)) Ziceti si voi niste expresii de genul, care pot fi inlocuite de altele actuale.
Un inginer și un novax trebuiau sa traverseze podul deasupra unui rau plina de crocodili și pirahna. Novax: Cât de sigur e podul asta? Inginerul: Podul asta e sigur 99.6 %. Novax: Eh, atunci o traversez...? (mai mult)
Cum pot sa ajung doctor dar fara facultate? Eu cred că m-aș descurca mult mai bine decât studenții la medicină care fac sau au făcut școala online, hehe.
Ați văzut curcubeu noaptea?
Iar imi spui adio de- as fi gresit Iar te intorci la mine si- mi spui ca te- ai grabit Asta faci intr- una m- am saturat Cu inima din mine, tu mereu te- ai jucat {bis} Cine esti tu, sa te porti...? (mai mult)
"Eu te îndemn să îți mai scoți siliconul din fundul aroganței." este ultima remarca a unui utilizator care m-a facut sa rad. De ce remarci sau comentarii amuzante ati avut parte pe TPU?
Sunt căsătorit, dar recent m-am îndrăgostit de sora mai mică a soției și colac peste pupăză am aflat că am lăsat-o gravidă și pe nașa de cununie! Ce mă sfătuiți să fac?
Am citit cartea Medicina povestita pe înțelesul tuturor. Pot fi medic/doctor? Cică eu m-aș pricepe mai bine decât toți studenții de la medicina care fac școala online.:)))
Am un lapsus. Cum se spune la dragonul cu specific chinezesc?
Cum poți să scapi de un băiat? :)
Cum sa fac pe cineva serios sa zâmbească? Am nevoie de inspirație.
Dacă am ciorbă în buric, pot agăța fete? Dau fundă!
Daca citesc o carte despre medicina si sănătate pot ajunge doctor? Măcar minidoctor? Măcar semidoctor? Sau macar microdoctor? Vă aștept la semi micro mini cabinetul meu după ce citesc cartea că...? (mai mult)
Ce înseamnă expresia "vacă încălțată"? Am tot auzit-o la PRO TV, în serialul Lecții de viață. :))
Salut, la rummy etalat se pot cobora toate formatiile intr o tura si sa termini in aceeasi tura? Dau funda.
De ce nu se spune la stiri: "O ghicitoare a castigat premiul mare la Loto"?
Crăciun fericit, drăgălașilor! https://ibb.co/hmxPQL5 Urmează întrebarea galbenă: Sunteți mulțumiți de ce v-a adus Moșu'?
Vreau să mă specializez in medicină doar cu cele 2 cărți scrise de Dr Vasi Radulescu; Medicina povestita pe înțelesul tuturor și Medicina povestita pe înțelesul tuturor, despre inima ta. Cu...? (mai mult)
Adevăr sau provocare?
Bună dimineața, dragii mei! Voi de la ce vârstă ați încetat să mai credeți în Moș Crăciun? :))
Mi-a dat mesaj ca isi cauta iubit, așa ca am spus sa o ajut https://www.facebook.com/profile.php?id=100075055766316
Pentru un milion de dolari (sau euro) v-ați încumeta să faceți: https://youtu.be/S9hq8FupEog? :D
Ce trece peste apă și nu face valuri?
Bună, TPU! Care este cea mai bună glumă seacă pe care o știți?
Fete/băieți, vouă vă e rușine să vă cumpărați lenjerie intimă și absorbante (fetele)?
Ești singur/a, plictisit/a? hai sa ne sinucidem impreuna la camera web si apoi sa ne vada tik tok sa devenim vedete in nefiinta
Ce este o dilema? Tineti cont de categorie :)
Elevi in calduri, vand elevi in calduri, ii poti pune ca bibelouri la bunica- ta in casa sa simbolizeze dragostea =))=))=)) https://www.publi24.ro/anunturi/imobiliare/de- vanzare/apartamente/apartamente-...? (mai mult)
**În doua săptămâni am avut peste 150 de bărbați** https://vm.tiktok.com/ZM8g4915k/
Întrebare pentru fete/femei : Dacă în perioada asta sunteți nevoite să mergeți la un control ginecologic, cum v-ați simți fără chiloți pe voi dar cu masca pe față? :))
Care dintre următoarele fapte riscante de mai jos le- ați face dacă ați simți că nu o să fiți aflați/prinși? 1. Să conduceți fără permis 2. Să vă deghizați în altcineva, de comun...? (mai mult)
Un șofer de autobus rămâne blocat într- un mare ambuteiaj în centrul capitalei. Neavand nici un mod de a continua cursa, când un cetetean se apropie de autobuz, șoferul coboară geamul și intreaba: ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.