Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Deci asta e cel mai tare site care imi starneste hazul la fiecare intrebare =)) (Incercati si voi!) MERITA :D (Lol da eu ce fac acum... publicitate... :)) ) -> http://either.io/
Pana sa ii aud parerile baiatului, clipul nu mi se parea amuzant https://www.youtube.com/watch?v=qKxPzol0EWs
Ce intelegeti din melodia asta? :-? https://www.youtube.com/watch?v=MDTa4tSsOyU
Vica Blochina nu seamna cu Sharon Stone?
Spuneti un adjectiv care mi se potriveste? Unul singur :))))))
Stie cineva facebook ul lu ' Pyschosis?
Ieri eram in autobuz, ma intorceam de undeva si ma uitam pe geam, atunci trece unul cu masina si una ne arata *** pe geam. Cat tupeu, va vine sa credeti? (waaaaaw). Ce mai ziceti?
Ce ati face daca ati fi animale?
Hai sa facem un joc! Voi imi dati o provocare (de exemplu: sa ma tund in anume fel), iar eu o voi face. (voi pune poza ca dovada)
Cine joacă Fazan? Aştept până la 4 jucători. :>
Cine mai joaca fazan? Reguli: 5-6 jucatori castigatorul primeste funda
Hai să facem o poezie. Fiecare va scrie câte un vers. Oare cât de lungă va ieşi? ( întrebare inspirată de la JetBlueJet )
Haideti sa facem o melodie :) Va incepe cineva cu un vers Si apoi urmatoarea persoana va continua Si tot asa
Spuneti-mi niste retete de mancare care sa fie destul de traznite. Le puteti si inventa
Is it truth that you want it? LA LA LA LA LA LA (...) LA LA LA LA
Dau funda celui care îmi zice ce rasa era scooby doo și cum îl chema pe câinele ala alb dintos ce era prieten cu el
De cate ori râzi intr-o zi?
E cineva de aici fan TPP? Daca esti fan sti despre ce vorbesc. :D
Salut oameni am o problemă, deci nu de mult am aflat că mănânc albine, deci practic mă trezesc noaptea din somn umblu şi mănânc albine, ce să fac? Dimineaţa când trezesc am limba plină ...? (mai mult)
Va place sa mergeti cu metroul?
Cei care sau uitat la Angelo e cel mai tare daca stiti episodul cand se bate cu sora sa pt televizor ul părintilor va rog frumos sa imi dati un link sa ma uit la episod dau funda jur
Hmmm... mi- am dat seama de o dilema in limba in care o vorbim de zi cu zi. Oare care este pluralul de la funda? Funduri? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ...? (mai mult)
Ce păreri aveţi despre masina din următorul video? https://www.youtube.com/watch?v=li2PYo3MuZk Aveţi vreunul aşa maşină acasă? Ps : Geanin cf.
Http://vocaroo.com/i/s1sOlpQxgFcg THE END IS NEAR...
Care este cel mai penibil moment din viata voastra? Dar cel mai amuzant? Vreau sa rad...:(
Ce inseamna LOL? stiu ca e ceva amuzant dar ce inseamna fiecare litera? dau funda.
Voi ce- aţi visat aseară? Eu am avut un coşmar deci am visat că mă fugăreau o turmă de babe cloanţe şi m- au prins, şi m- au întins pe masa crimeei. aşa se numea, în cele din urmă începuseră...? (mai mult)
Voi in ce creaturi mitice credeti? :) Eu in zane,unicorni,sirene,vampiri, varcolaci(Am ratat ceva?) Mai putin Dumnezeu
Am o problemă. deci nu reuşesc să-mi văd ceafa, cum pot rezolva fără gineocolog?
Care a fost primu oul sau găina ..de ce?
Va dau o veste bunaaaa, m-a intors la Triviaaaaahahahahahha aha aha aha...mi s-a pus ceva in gat. V-a fost dor de mine? :3
Official peste cateva minute fac 17 ani. Voi cati ani aveti? ^-^
E ziua mea :)) Muhahahah Si dau la toti sa bea
Ce porti cu tine toata viata si nu il simti?
Https://www.youtube.com/watch?v=ThwLssLlmfg ^ ^
Am o idee! Prietenii mei de pe TPU, haideți sa facem familia TPU! Cine e mama? Cine e tata? :)) Sora, fratele?
Mi-a intrat pasta de dinti in par. O sa îmi cadă părul? Dau funda pentru răspunsul cel mai bun.
Daca torn apa in cooler ingheata apa?
Ba astia de 3 zile zic ca scot "Antenilii", da eu tot le vad la televizor... Ce dracu, ba? #iloveanaf
Am pus parodie noua,pe youtube,ce parere aveti? Doar persoane cu simtul umorului,va rog, daca nu aveti simtul umorului mai bine nu intrati... https://www.youtube.com/watch?v=VBKayu6Rva8
Ba, eu sunt singura persoana de pe TPU care detine unicorni de companie? :(
Care e diferenta dintre o mie de ursi albi si un urs alb?
Ce glume seci stiti?
Bulă a fost evreu?
Cand o zarisem întru întaia oara, Ea era pe atunci tavalita peste florile unui camp si imi zambea, Cu atata durere n- departata, cum n- o- a mai vazut Nimenea. Ii facusem pe loc un semn; Mai apoi ...? (mai mult)
Profesoara mi-a spus ca sunt foarte valoros. Are importanta daca a continuat prin "daca te vindem la zoo"?
Dacă la triviador sunt în liga 3 și am castelul nivel 5 și după o săptămână când în liga 4 castelul meu va rămâne nivel 5 sau va deveni 4?
Care este diferenta dintre o fata si o gagica?
Te-ai mai sarutat vreodata cu oglinda?
Ce voce credeti ca am eu in realitate sau alte personaje de pe TPU? De exemplu eu cred ca RAY25TM are o voce putin ragusita care suna a gandire, o voce melancolica, c u putin accent moldovenesc, ratacita,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!