Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
The strain, The 100 sau Hannibal? Help! Nu stiu la ce sa ma uit vacanta asta :((
Pe o scara de la 1 la 10 ce coluare din alfabet va place?
CEA MAI CIUDATA INTREBARE! Stiti videoclipuri de gen Pain Olypic dar in varianta feminina? Nu e fetish :)) doar ca vreausa vada o fata cum ma simt dupa ce mi-a trimis pain olimpyc
Categoria Trivia/Amuzante de pe site-ul asta e mai veche decat site-ul in sine
Ce parere aveti despre Vatafu TV? Vi se par amuzanti :))?
In direct cu #primaetapa. Avem: #1: Ce melodie contine urmatoarele versuri: "I will travel the distance in your eyes Interstellar light years from you Supernova: we’ll fuse when we collide Awaking...? (mai mult)
Hei. cine vrea să facem un pazăl de 1000 de piese? Dau fundă!
Cati dintre voi stiati de faza cu : 1) PrtSc SysRq 2)Intri in Paint 3)Dai Ctrl V 4)Salvezi si iese screanshot :D?
Saluuut m-am intors cu noi forte, aici pe TPU alaturi de toti prietenii mei. :> Voi ce mai faceti dragii mei iubitori de manele?
Care-i treaz *dc trebuie minim 15 caractere*
Credeti ca voi castiga la Bingo sau Lotto daca merg la Arsenie Boca sa ma rog :))?
Sadicilor https://www.youtube.com/watch?v=6Zxy_dScjsM
Daca s-ar intampla ca sfarsitul tau sa se apropie brusc, in aceasta dupa-amiaza, fara sa ai sansa sa vorbesti cu o persoana anume, ce ai fi vrut sa-i spui?
Hei, hei, TPU! Sunt nou pe acest site, deci sunt nou si pe aceasta categorie intr- un fel, asa ca am zis ca, daca tot m- am stabilit pe "Trivia/Amuzante", sa- mi cunosc un pic "colegii de categorie",...? (mai mult)
Sall,TPU este adevarat ca Nicolae Guta sia cumparat o Gorila, si sa pozat cu ea. am vazut pe internet
AJUTOR! Deci ieri m- am magazin la dus si am vazut cum vanzatoare freca ...? (mai mult)
Este adevarat ca daca iti scoti maselele de minte, devii mai prost?
Daca postam intrebari la categoria asta, nu ne face aroganti? Adica, din start consideram ca suntem amuzanti. dafuq is wrong with you
Mi- a crescut un ochi in cerul gurii. E un semn divin? Problema e ca pot sa vad cu el. Tre' sa dau cu periuta de dinti pe el? O sa ma usture daca folosesc apa de gura cu alcool? Rog seriozitate pentru ...? (mai mult)
Deci, stiti ca mi- am vomitat inima. M- am decis sa o dau cadou cuiva. In care aveam incredere. A fost fericit, dar cand a vazut- o a scapat- o pe jos - el spune din greseala- Intrebarea mea:...? (mai mult)
Mi-am vomitat inima. CE SA FAC? PS: e neagra
Mai e cineva trez si are chef sa imi puna intrebarii amuzante?
Cum schimb sunetul de la boxele pc. ului pe casti? :(
Stie cineva de audio-ul acela de pe youtube cu discutia dintre marina S.U.A. si marina portugheza?, atunci cand se contrazic care sa si schimbe cursul
Am fost la o petrecere maine..si evident ca am abuzat de nectarul zeilor, astfel ca la ora 12 o sa fiu sub toate mesele. Prietenii mei s- au gandit sa- mi faca o farsa, asa ca vor pune o masa, cu picioarele...? (mai mult)
Sa spunem ca ai o vila super luxoasa si un boschetar invincibil, nemuritor si invizibil pentru politisti, vine mereu de 3 ori pe zi la tine in casa, se kakă peste tot si pleaca, repetand...? (mai mult)
Cum pot intra in junimea mare pe facebook?:D?
Cred ca a venit momentul sa ma prezint. Am 12 ani, ma numesc Petrişor. Am inceput sa fiu agarici de la varsta de 2 ani. Doctorii nu mi- au dat prea multe sanse. Mama mi- a zis mereu ca o sa ajung...? (mai mult)
Catarul sau bardoul?
Ce pot face daca nu am 2 coaste?
Care este cea mai ciudata replica pe care ati primit-o si care v-a marcat?
Cum ar suna cel mai amuzant mesaj pe care l-ati trimite cuiva?
Buna dimineata! V-ati trezit?
In afara de Smiley, cine si-a mai pierdut buletinul?
Http://www.220.ro/faze- tari/ Credeti ca exista pe bune "un job la care sa nu poti freca menta" :) Sau ca reportul l- a luat la pumni pe baiatul care il enerva? Ce parere aveti, chiar sunt faze tari...? (mai mult)
Te-ai mai gandit vreodata sa te spovedesti pe TPU?
Daca am 7 degete la o mana am sanse sa-mi gasesc iubita? Fara glume cu cernobil
Era o poza cu un caine si un copil... si pe aceea poza se fac multe glume amuzante gen 1 din 3 copii se duc maine la scoala si ei spun ca nu se duc iar dupa se uita la tine... ceva de genul Daca puteti...? (mai mult)
Spunetimi și mie niște vloggeri romani mai puțin cunoscuți! Pe cei mai cunoscuți îi știu deja.Și Aș vrea să încerc ceva nou
,,Datoria" lor este să ceară, si a noastra sa DĂM!? sau ...https://www.youtube.com/watch?v=VXzKWnB5SUc
Bună, eu nu stau pe google fiindcă e tare. Stau pe youtube e mai moale.Pe google + nu mai stau fiindcă mi s- a stricat un picior.Iar pe TPU stau mult e foarte comod, deabea l- am cumpărat de la magazin....? (mai mult)
Mergeam pe strada, intr- o vara. Ma indreptam spre treburi importante. Nu stiu cum, am descoperit ca aveam o gaurica in tricou. Am inceput sa o exploatez(pe gaurica) cu degetul aratator de la mana ...? (mai mult)
Am trecut ieri pe langa o femeie corpolenta. Nu am putut sa ma abtin si-am intrebat-o: Cum e sa ai propriul fus orar? Credeti ca s-a suparat?
Ce sa fac daca mi-a crescut par pe ochi?
Fratilor...cu inima pe mana va spun ca Trivia/Amuzante nu mai are niciun haz. Oare din ce motiv? :|
Voi câți dinți mai aveți în gură?
Ziceti-mi top 10 glume extra inventate de voi!
De ce porecla lui Codrin Bradea este Satana?
Mi-a pierit imaginația, și nu am unde să o îngrop! Ce să fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!