TPU este un site plin de puisori mici si curiosi, care piuaie in multime.Din cand in cand cate un puisor pune o intrebare interesanta iar vocea lui pare sa fie taare mandra si auzita, din cand in cand...? (mai mult)
Mereu m-am intrebat de ce traiesc eu asa de-a moaca? M-o intrebat cineva daca vreau sa ma nasc, si sa traiesc? Pe voi v-a intrebat cineva?:))
In ce divinitate creatoare cred animalele? Au animalele puterea de a cugeta si de a-si pune intrebarea intr-un fel anume necunoscut:Cine a creat universul?
Ce aveti de gand sa faceti peste aproximativ 1 ora?
Aveti propuneri de un user name valoros ca nah cu asta ma vaneaza bolsevicii. Dau cutie de haribo.
Voi avea o activitate la engleza. Știți bancuri și glume ( în romană, nu în engleză)? Funda pentru. cele mai amuzante glume.
Cum ati reactiona daca ati primi o factura pe care sa scrie din greseala ca aveti de platit un milion de euro?
O persoana muta vrea sa cumpere o periuta de dinti. Imitand actiunea spalatului pe dinti reuseste sa- l faca pe vanzator sa- si dea seama ca e vorba de o periuta si reuseste s- o cumpere. Acum daca avem...? (mai mult)
Alex velea si camara Au bagat in boala tara Cand pe grasu xxl L- au jignit in chip si fel L- au facut mistret umflat Si i- au spus grasan drogat Vama veche s- a opus Si spre mare s- au si dus ...? (mai mult)
Vreti sa jucam fazan? Incep eu cu primul cuvant:scaun.
De unde provine expresia "Bines"?
E noapte, e frig, ce cald e afară! e frig doar în suflet, afară e vară o ploaie ce curge din ceru- nălţat învie gradina ce ieri a secat cutreier privelişti privind depărtarea o lună...? (mai mult)
Tin mult la igiena corporala, dar este un lucru ce ma scarbeste zi de zi. Poate voi ma ajutati cu o idee, cum as putea sa am fundul curat dupa ce fac caca, fara sa-mi folosesc mana?
Cati dinti ai in gura :D?
Bunica Pe scaun langa soba, cu fruntea adormita Citea nepotul cartea frumoasei de la tara razand cu veselie la dulcea lui bunica Ce- n vremea acea parca avea gripa aviara Zambind la nepotel, ...? (mai mult)
Va uitati des pe geam?
Ce ar face extraterestrii daca ar veni pe Pamant?
Poti sa imi provoc incretirea sfarcurilor! Acum le vedeti crete acum nu le mai vedeti, acum le vedeti crete acum nu le mai vedeti! Voi puteti?
Scoala / servici / stat in beciul parintilor fericit! mno eu ma duc la haremul meu sa dorm.
Va rog linkuri spre pagini youtube sau oricare altul de care sa pot ride de sa ma tin de burta:)))Multumesc!
Care e gluma voastră preferată?
Ce alegeti intre a merge maine la scoala si a chiuli?
Planeta Terra este o chifteluta picanta plina de savoare.Ce este in imaginatia ta planeta Terra?
Imagineaza- ti ca ai 2 lei in buzunar, si dintr- o data scoti acei doi lei si te uiti la ei nebun, dintr- o data incepi sa dansezi in mijlocu strazii si sa strigi ca ai 2 lei si esti fericit, dintr-...? (mai mult)
Care e cel mai sexy user de la t/a? :>
Voi ce fel de gradinari sunteti?
Ba, ba bahhh pe termopanul meu a aparut Barsenie Aroca ce ma fac?
Un calugar trebuie sa treaca un iaz pentru a se freza. Cum va trece?
Cate triunghiuri are o carte cu 70 de pagini goale care poarta titlul,, Pe culmile Americii"?
Cate cercuri are omul?
Ce faceti plictisitilor? Noutati? Vesti bune si frumoase aveti?
Stiti cum se numesc animalele din savana? (P.s.-e un fel de gluma :D eu am "scornit-o" :)) Eu stiu raspunsul, probabil o sa va dati si voi seama :)
Mama lui Bula statea de vorba la cofetarie cu doua vecine. Subiectul: cat de mult castiga copiii lor. Prima: - Vasile, baiatul meu, a ajuns mare chirurg si are atat de multi bani incat a facut cadou...? (mai mult)
Va ganditi la ce ma gandesc si eu :))?
Daca ar fi sa inventati un anumit lucru, care ar fi acela? Eu m- am gandit la un soi de casa cu boxe in pereti care se invarte jur imprejurul unei gradini, asa cum se invarte pamantul in jurul soarelui,...? (mai mult)
:)) In afara de noi pamantenii, ar fi destul de normal sa mai existe si alte forme de viata din galaxia asta sau alte galaxii. Credeti ca "altii" {ma refer la extrapamanteni (intelegeti voi)} iubesc si...? (mai mult)
De ce cand ma uit noaptea ganditor la cer, chipul lunii devine odata zambitor si odata suparat?
Mai stiti locul http://xat.com/oameniRAI? locul unde intra jmeq t/a-ului, locul unde avea loc actiunea TPU-ului, zona TPU
In afara de Toti pentru unu ce mai poate insemna TPU?
Va place de Mona Lisa?
La ce se refera faza cu "Asta inseamna sa fii mafiot"?
Obisnuiti sa fiti originali sau faceti copy-paste?
Care-i faza cu,, Be Vali..."?
Unde pot gasi laxative praf? La ce magazine si cat Costa? Pentru o farsa. Mersii
Cum ar fi sa ai o masina de facut bani care sa faca bani pentru tine si sa nu mai fie nevoie sa muncesti?
In afara de morcov, ce mai poate fi pus unui om de zapada pe post de nas?
Mancati mai mult de 3 mese pe zi?
Ati ragait vreodata in public?
Ce faceti cand va uitati in oglinda?
O femeie poate bate un barbat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!