O femeie poate bate un barbat?
Oare cat de frustrat sunt daca am cautat pe facebook, o persaona de la liceu pe care o vad in autobuz, avand in vedere ca am catutat de pe edu, ro toate numele de persoane si le- am scris pe facebook...? (mai mult)
De ce si- a schimbat Allan numele in AlynnHoliavo, parca nu mai e acelasi om ca inainte, mai mult imi placea cand avea poza cu tigru si numele Allengreenboyofatlantic, serios nu glumesc, parca a devenit...? (mai mult)
Dor! Este ora de culcare gandul mi se duce iar intro- lume dulce- n care ma iubesti ca- n prima seara cand ma culc ca si pe ace si te vad prin visul meu Tu imi spui sa dorm in pace si sa cred...? (mai mult)
Mark Zuckerberg a creat Facebook, Bill Gates a creat MIcrosoft.Voi ati creat ceva?
Cum ar fi daca toate popoarele ar vorbi aceeasi limba?
Vi s-a intamplat vreodata sa vorbiti in acelasi timp cu cineva si sa nu se inteleaga ce spuneti?
Ceva nu e in regula, dar ce? http://i.imgur.com/BHLWwHC.png
V-a venit vreodata sa va descaltati in public?
Cum ar fi daca animalele ar putea vorbi?
Anul acesta luna februarie va avea 29 de zile.Va bucurati?
Incercati sa alcatuiti o propozitie in care toate cuvintele incep cu aceeasi litera.De exemplu:Mihai mananca miercuri mazare.
V-ati aruncat bradul de Craciun din casa?
Cum ar fi sa va treziti intr-o dimineata in alt loc decat cel in care v-ati culcat?
Buna,va scriu din spatiu,sunt in drum spre pluto,vreau sa va intreb ceva, De ce are universul asta atata mila de noi, cand noi oamenii suntem doar niste bacterii asezate pe un bob de mazare?
Bă deci am păţit ceva de n- o să uit în veci. Bă eu nu sunt cu religia şi de- astea, pe youtube postez uneori comentarii antireligie, că de, astea îmi sunt părerile. Şi postam mai devreme...? (mai mult)
Astazi ma inalt cu racheta pe Pluto, ce vreti sa va aduc la intoarcere de acolo?
Cine vine la nunta mea? facem nunta sambata, mai jos e mireasa http://cristi-raraitu.blogspot.ro/2011/06/pisica-neagra.html
Ati simtit vreodata, dupa ce v-ati concentrat mult, ca parca va arde creierul?
Ce ati face daca ati fi pentru o zi presedintele Romaniei?
Https://youtu.be/Ijmtx7mJc98
Am desenat un desenas pe paint, Va place sa desenati? Daca da, ia sa vad ce stiti sa desenati?
Acum este marti si este si ora 13. Ce poate fi mai rau de atat?
Care e mai proasta, Loredana Chivu sau Ana-Maria Mocanu? :-?
Hepatita se poate transmite prin sosete?
Se poate aprinde o tigara prin scanteia unei brichete?
Cine a inventat blocurile sa-mi steie mie in cale? Cine a fost inventatoru blocurilor? Ia sa-l vad!
Hey T/A! Stiu... Nu am mai intrat de mult... -_- Mda. deci. ce mai e nou?
Iubirea invinge si o relatie cu un animal? ma gandesc la o pisicuta care tot da din codita cand trec pe langa ea, oare ma place? am sanse la ea?
De ce Daisuki s-a ras pe parti...i s-a stricat masina frizerului? ps: eu asa am vrut sa fiu pe mijloc
Cum se canta popeste atunci cand cineva trage sa moara?:)) Dau fundita
Ce gasiti amuzant acum, la inceput de an?
Oare e normal daca atunci cand sunt stresat sau ma simt naspa din motive stupiude, ascult asta(vezi linkul de mai jos) si ma simt super? https://www.youtube.com/watch?v=NyLUU3O4zW8 P.S.: I burn...? (mai mult)
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar mula lume si- a schimbat numele si poza odata pe TPU, si au devenit practic straini pentru mine, oameni care aveau farmec datorita numelui si care ii indrageam, sunt astazi...? (mai mult)
De ce noi oamenii suntem doar niste microbi, asezati pe un galbenus micut, invelit din toate partile de albus, acoperit la randul lui pe toate partile cu coaja de ou, acoperit intr- un final fundul unei...? (mai mult)
Am auzit ca de la labutza orbesti. Asta doar daca o faci cu ochii nu?
Adevar sau provocare? astept provocarile voastre si intrebarile voastre trasnite cea mai cool primeste fundita
Credeti ca s-au imbatat adminele? Eu zic ca s-au drojdit bine.
Funnnndaaaaa- Ce aplicatie/program foloseste Delia (Matache) in pozele astea :https://www.facebook.com/OfficialDelia/photos/pb.100411090054004.- 2207520000.1451691794./928016147293490/?type=3&theater ...? (mai mult)
Salve,prieteni. Ce-ati facut de revelion? :D
Ce intrebari aveti sa imi spuneti? si in seara asta m-am gandit sa imi puneti intrebari trasnite sau de care vreti voi
Stie cineva vreun site care vinde petarde pe tot timpul anului?
Numele unui canal YouTube de comedie din Romania in care apare foarte des secventa "Illuminati". Tipul care prezinta este un tip mai masiv si barbos.
ziceti primele 10 animale care va trec prin minte e un fel de bingo! FUNDA!
Ce facultate trebuie sa fac ca sa devin Imparat?
Cine vrea sa plece in america gratis? am aflat ca fetele din america isi platesc vizita daca vi la ele si nu una cineva a mers pe gratis de 33 de ori, ce bune sunt acolo fetele, a mea nu isi...? (mai mult)
Vreau sa ma prapadesc de ras! Cine imi lasa cel mai funny comentariu, poza, video primeste FUNDA! :d
Cine si-a petrecut revelionul cu Dan Negru :))?
La multi ani 2016, adu' sampania.
Fusta sau blugi? Blond sau brunet? Roz sau rosu? Sutien sau bustiera? Unghii lungi sau scurte? Mov sau galben? Friptura la cuptor sau la gratar? Muzica sau filme?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!