Ma duc la baie! Ne vedem la anul! Ps:Lma
Cine imi pune intrebarii traznite? M-am gandit sa imi puneti intrebarii traznite si eu va voi raspunde
As dori sa imi iau un perus, dar nu stiu daca sunt pregatita...Tocmai ieri mi- a murit perusica si vreau altul! Nu stiu daca sa imi iau sau nu. daca imi moare iarasi fiindca nu am grija de el? As...? (mai mult)
Salutare, am patru litri de vin si o sampanie si am de gand sa le dau gata maine seara, voi ce ambitii din arta betiei aveti?
Unde ma va duce betia, oi dansa ca- n Romania, oi canta si oi petrece, eu si inca paisprezece ca sa moara toti dusmanii, ca sa vina lautarii, ca sa urle ca magarii, unde- i scris cu litere ...? (mai mult)
Salut preafericitilor.
Sal' mă. Help me please. Şobolanii mi-au furat rezerva de prăjituri cu lacrimi de unicorn şi pene de vacă. Cine mi-o aduce primeşte un baston nou :>
As vrea sa imi iau o sampanie pentru revelion, ma gandeam la robby bubble, dar cand am intrat pe site sa imi comand mi- am schimbat parerea despre ea. Cica e pentru copii....satanisti sau de care? ...? (mai mult)
Daca-mi pun pene de capra o sa pot sa sap cu coada din buric ca sa cobor in sus?
Hardcăr Toma and Gigi https://www.youtube.com/watch?v=PcvHk5jJJzo Copilarie fericita (alora mici care vad asta) >:)
Cum vi se pare Sheri Vi? Credeti ca este o fata inteligenta? Mie mi se pare draguta.
stiti problema asta?! vreau sa cumpar o bluza de 97 lei. Nu am bani si ii cer mamei 50 lei si lui tata 50 lei =100 lei cumpar bluza si imi raman 3 lei. ii dau mamei inapoi 1 leu si tatalui ...? (mai mult)
Vreau sa dansez ca un magar de revelion, mai barosanilor, spuneti-mi niste miscari!
A-ti fii curiosi sa vedeti fățuca vreunui user? Daca da, a cui fățucă vreti sa vedeti? Si pe cine nu a-ti vrea sa vedeti?
Poate cineva sa imi dea si mie nisti farse sau idei de a-mi speria prietenele? Dau funda
Cu cine aveti fantezii fierbinti de aici de pe TPU? pe frigul asta e bine sa ai fantezii te ma inclazesti pe gratis, de cateva zile ma visez cu toate de pe strada si facturiile de caldura tot...? (mai mult)
Ce faceti de revelion? Stati si voi cu Dan Negru ca n-aveti prieteni? Da, logic.
Ma primiti? Sunt nou, Ma primit, cum sa nu. Ma primiti! No, acum serios. Numele meu este Gregori, am varsta minunata de... stai, dupa 5 ce vine? A da, am varsta minunata de 6 ani. Am...? (mai mult)
Unde sunteti ma? Vacanta e, timp aveti si voi stati cu cracii pe sus? Vin cu laserul mai, aveti grija! http://p1.pichost.me/i/26/1488374.jpg
Este ilegal sa plantezi iarba pe marte? Stiu ca sunt mai rezistente la frig asa ca ar fi perfect pentru ele. (Iarba adica gazon, la ce v-ati gandit?)
Daca ma insor pana pe 31 decembrie primesc o vila asa scrie in testament asa ca ma grabesc, care fata vrea sa ne casatorim?
Cine e la telefon si ce vrea sa spun? Injura sau ce zice? Funda! Help! http://vocaroo.com/i/s0EWELzwOK7F
Va place shorma? :))))
Sunt multi nebuni pe TPU!
La ce muzeu, respectiv gradina zoologica pot admira "Lupoaica cu Ursii de Aur"? P.S.: https://www.youtube.com/watch?v=8qLqbC7BifU
Ce parere aveti despre fetele care fac poze cu,, botic"? Dar despre baieti?
In cate bai de sange de virgine, trebuie sa ma spal ca sa raman nemuritor?
Ce faceti puturosilor? V-ati pierdut tot hazul! Ce s-a intamplat? A-ti descoperit ca nu exista moșul?
Pot sa platesc o apa minerala in rate?
Ce se intampla daca prajesc cartofi in acid sulfuric?
Ce trebuie sa faci ca sa te transformi in "THE QUEEN EMOJI"?
Ce mamica se ofera sa imi scimbe pampersul?
Pe tine unde te mananca?
Ma scuzati ca n-am putut sa va ofer funde luna aceasta,dar promit ca pana maxim pomaine, voi oferi funda tuturor ce m-au ajutat.
A venit pe la voi Darth Santa? https://www.youtube.com/watch?v=R91QF6Xbaow
Http://36.media.tumblr.com/a62190d522af7a9e1b30ec7d449b3eb7/tumblr_mflaav8r8f1qcuh4uo1_500.jpg Voi ce mai faceti? Mai traiti?
Cine vrea sa-l veolăm pe Waffen? Se dau premii *hehe n-o sa vada*
M- am intalnit cu o prietena si nu prea mai stim ce sa facem, va rugam sa- mi dati niste idei, de preferat sa nu fie de genul: uitati- va la film, machiati- va, iesiti in parc etc. Am vrea ceva...? (mai mult)
Http://vocaroo.com/i/s12cmuJgQrtK cu dedicatie pentru voi pufosilor :3 :]]
Credeti ca acesti doi indivizi, 9octombrie cu palmolive, formeaza un cuplu?
Ajutor sunt tiganci care nu stiu ca ele nu trebuie sa colinde Hitler halp me. Voi aveti parte de cersetori, pardon colindatori? Cum reactionari, deschideti usa si va colinda sau stati cu usa...? (mai mult)
Craciun fericit sobolanilor azi noapte am visat ca fugaream sobolani, voi ce ati visat?
Paste fericit, cate oua ciocaniti azi?
Hello, my name is boxxy
Crășiun ferișit, wăi!
Craciun Fericit tristilor! Sa va intre un pedofil gras cu barba alba pe horn :>
Cine e mai pieptos eu sau decstarr?
In ce tărâm fermecat vă petreceţi sărbătorile? Bonus: http://imgur.com/zSA3EWn (prima zi cu tableta grafică)
Faceti screenshot la mesajele private de pe TPU si puneti-l aici
Fiica mea are o fiica, Dar eu nu ii spun nepotica, Si nici ea mie bunica. Cine sunt eu? P.S:Nu are legatura cu mine
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!