Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Haideti sa ne jucam :) Regula e simpla: eu pun o intrebare la care primul care va posta o sa raspunda(nu stiu cine va fi). Pe urma aceeasi persoana puna o alta intrebare unui alt user care va urma. Deci...? (mai mult)
Is singurul care umbla pe net in modul incognito?
Maine sunt "Piţărăiiii"! Care asteapta ziua de maine sa zica "eu!". PS:In urma cu un an am mai postat aceasta intrebare hihihi###
Hello! Puneti cuvintele de mai jos in ordinea importantei: - Frumusete; - Celebritate; - Bani; - Cariera; - Iubire.
Ray si Bunny, Dialog! Bunny: , , Sa- mi fi spus macar odata Cu gurita- ti, , Te iubesc, , Ti- as fi dat o ciocolata Cu un gust imparatesc, , Ray: , , Sa- mi fi dat o sarutare Cu gurita-...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=eZ5XuQ90jXo Stai, stai, stai, totu-i fake si mie nu mi-o zis nimeni nimic? :( Ma rog, e adevarat ca Elodia traieste? :o :o
Ciao amuzantilor. cmf?
Si tu, fiul meu Brutus?
Cui ii mai place mirosul de naftalina? Eu il ador. Vreau sa mananc o biluta dinaia. Ce se poate intampla?
#Trump2016 Traiasca zidul cu mexico. https://www.youtube.com/watch?v=Tu1otiBLPko
Vine craciunul si nu vreau sa il petrec singur la cabana in varf de munte,desi caut o fata sa nu stau singur cuc, deci care se ofera?
Ingrasati porcul in ajun?
Azi de dimineaţă l-am văzut pe Moş Crăciun :) Am sărit în sania lui şi am mers până la Polul Nord. Apoi i-am furat toată turta dulce pregătită :x Voi ce mai faceţi?
Https://youtu.be/d3Xr_wIyeXk Sarbatori fericite si sa speram ca veti pati la fel(vezi clipul de mai sus)
Vreau sa imi iau viata care femeie ma ajuta?
- Doctore, ma doare foarte rau capul. Imi puteti prescrie ceva? - V- as sugera ceva de calmare. *usor nervoasa* - Eee, de cal mare, de cal mic, de cal sa fie... Intrebarea e ce sa fie de cal ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=zqzhC8ydk3Q Tu cum l-ai aranja pe tipu ala de la final care se chisa pe oameni?
Povestea bunicii Rapperităă Era odata o bunica tare furacioasa, numita Rapperităă care purta o fusta maro, iar in fusta avea un buzunar larg. Oriunde mergea fura cate ceva.ba un mar! ba un păr!...? (mai mult)
Cine munceste azi?
Salutare.vreau o gluma despre engleza,am un prieten care vrea sa faca pregatire cu o profesoara tanara,si vreau sa-i trimit un mesaj de craciun legat de asta,o gluma, o poanta, ceva.idei?
Am o mica, mare problema. M- a plimbam cu un autocar si i- am spus soferului, , Abonament pana la X", faza este ca am adormit si m- am trezit...a...M- a trezit cand am ajuns intr- o statie...? (mai mult)
De ce nu mi-au pus dunga albastra pe buletin si mi-au pus rosie?
Legenda lui Ray! Cica era odata un barbat pe nume Allen Beta care ii era frica de moarte si un alt barbat Ray Alfa care nu ii era frica de moarte.amandoi au fost chemati la razboi de armata tarii..doar...? (mai mult)
Avand in vedere apropierea frumoasei sarbatori de Craciun doresc ca imi cer scuze pentru fiecare lucru rau pe care l- am zis... Si v- as ruga daca puteti sa imi lasati adresa voastra(facebook/skype)...? (mai mult)
Va dori oare Decstar sa fie coechipierul meu?
De ce a vrut Mieeez sa faca spam?
Si voua va place sa cumparati apa de pe Marte?
Mai demult a avut un prieten niste inregistari pe telefon luate dupa internet ca si cum te suna un prieten si iti spune daca s- a luat cineva de tine daca te- a batut intreabari din astea si tu...? (mai mult)
BREAKING NEWS:Trei maimute au scapat de la zoo. Una a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj! Intrebarea e :ce fel de specie de maimuta esti?
Iti mai amintesti cand sugeai din biberon si iti curgeau mucii in gura? De ce acum esti o mare figura?
Ce va place mai mult, China sau Japonia?
Am ramas la fel de tanar ca si acum cateva luni?
Pff, am facut o gluma si diriga o zis ca-i umor negru. Asa am ajuns?
Ati vrea sa va puteti intoarce in timp?
Ce faceţi pe 24 Decembrieee? Eu mă întâlnesc cu sclavii lui Moş Crăciun. :x
Hei! Buna! Asi vrea si eu sa imi dati exemple de provocari super amuzante si intrebari ciudate pentru colegii mei ca sa ne jucam in tabara. Dar sa nu fie exagerate cum ar fi :, , plimba- te in jurul orasului..."...? (mai mult)
V-a venit vreodata sa radeti fara motiv?
Cum ar fi daca Florin Salam ar canta rock?
Va plac renii lui Mos Craciun?
Hei salut la totii. AM nevoie de un raspuns la aceasta intrebare capcana: Un om a hotarit sa- si construiasca o casa. A dorit cu tot dinadinsul ca incaperile sa- i fie pline de soare. Asa i- a si spus...? (mai mult)
Hello TPU! Voi ce ati alege dintre muzica, actorie si modeling?
Eram aproape inauntru, am tras de ea, racnete si urlete. Strigate se gemete si nimic, nu reuseam nici macar sa bag degetul in gaura. Injuraturi, pumni si picioare. Nimic din nou... A doua incercare,...? (mai mult)
Hei, vine Craciunul si nu stiu ce sa- i cumpar iubitei mele, tin sa mentionez ca nu am gusturi la cadouri si ea e pretentioasa. A spus ca daca nu ii iau ceva scump ma paraseste si imi toarna acid ...? (mai mult)
Fuego va impodobi bradul de Craciun?
Ati participat vreodata la o bataie cu frisca?
Dacă Dumnezeu ar fi de două ori femeie...viața ar fi ca şi aici pe TPU. Ştiți ceva rugăciuni adresate adminelor? Înafară de "te rog nu mă suspenda!"?
Cum pot să mă izbăvesc de toate pacatele?
Cum pot să aflu dacă sunt o cutie?
De ce e albă zăpada?
Azi pe la ora 22 mi- am zis sa ies cu prietenii la un ceva. Ne- am gandit ca de mult n- am mai iesit si am pus de- un MC. Un prieten a zis ca ia decapotabila ca suntem mai multi si are mai multe locuri. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a