HELP. Eu am datorie la cineva 10 lei...vii tu și îmi dai 10 lei ca sa ii dau datoria aia...mai vine un prieten de- al meu și îmi da 5 lei împrumut și de aia 5 lei cumpar 3 sucuri de 3 lei.Imi rămân...? (mai mult)
Dacă sperma e asociata cu laptele înseamnă că băieții sunt asociați cu vacile? Dau funda
Fata cu nr privat de la ora 17, ma poți suna dimineața între 08_10, sunt curios cine esti? Ce culoare are parul tău? Ochii tai?
Cu dedicație pentru toți smecherii pe stomacul gol https://www.youtube.com/watch?v=ci1v2tnVbPM daca doriți dedicații pentru orice va găsesc eu piesa, bani, șmecherie, iubire, necaz, dușmani,...? (mai mult)
Din "înțelepciunea" unui "cunoscător" : "Cei care ajung în spital și sunt intubați, nici unul nu scapă. Că în loc să le dea oxigen, îi sufocă. Și toți mor. Mi- a povestit o cunoștință...? (mai mult)
Nenea Grigore are un kg de fier si un kg de pâine. Care este mai greu?
Niște chestii interesante 1. Deciziile dvs. sunt mai raționale când vă gândiți într- o altă limbă? 2. Oamenii cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani sunt cei mai stresați din lume. După...? (mai mult)
De ce jihadiștilor li se promit 72 de virgine in rai, ca recompensă? Cum poate fi asta o recompensă? Nu erau mai bune doar vreo 3- 4 tipe meseriașe? Decât să stai să muncești la 72 de virgine...? (mai mult)
Cat estimați ca va muri din populația României pana se va duce în lumea drepților Iliescus nemuritorus?
Dacă tot se vrea egalitate între sexe, de ce CNP-ul bărbaților începe cu 1 iar al femeilor cu 2? Asta nu duce cu gândul la o ierarhie?
E timpul să ce? :D
Stop discriminării femeilor pe Marte Se afirma ca planeta Marte e una masculina, ceea ce este misogin, discriminatoriu
Cum au fost infrante fortele de ordine de catre mineri in 1999 la Costesti?
Care e semnificația expresiei "L*bă în cerc"? Am auzit expresia spusă de Ciprian Lospa în clipurile sale. :))
Menstruația te face emo fiind fata? Fete emo pe aici? Cum e sa vezi ca îți plânge vena de durere? La categoria amuzante nu o luați în serios
De masele posedate ați auzit? Nici eu nu credeam, totul s- a întâmplat de luni era o mică găurica la măsea la margine si tot se mărește si nu ii fac nimic, sa- i fac mâine o exorcizare ...? (mai mult)
Doi bărbați. Primul: Soția mea este un înger! Al doilea: Ai avut noroc, a mea e încă în viață.
Profesorul intră în noua sa clasă și pe un ton sarcastic spune: „Dacă sunt idioți în această clasă, sunt rugati sa se ridice!". După un pic de tăcere, unul dintre elevi se ridică. Profesorul...? (mai mult)
Va plac pupicii cu zabele sau pupicii mai fără zabele?
Ce să spui când mori?
Caut o fata internata la un spital de psihiatrie, ca să ne vindecam împreună, imi poți lăsa mesaj, vb serios
Ce gânduri drăgălașe aveți voi noaptea sub pătură? Sau nu va lăsa monștrii de sub pat sa aveți gânduri drăgălașe?
Dacă v-aș chema în padure sa ne jucam de-a pupicii și nimiciți ați veni?
Dacă v-aș chema sa radem împreună și sa ne dam palme ați veni?
Voi ce zodie sunteți? Pentru cei care cred în horoscop. Eu sunt Pești cu ascendent în Taur. :)
Care este dilema vieții voastre? :D P.s. Luați în considerare categoria.
10 chestii interesante 1. Nu- ti poti vedea urechile fara oglinda 2. Nu- ti poti numara file de par 3. Nu poti respira pe nas cu limba scoasa 4. Doar ce ai incercat nr. 3 6. Cand ai incercat...? (mai mult)
Cea mai bună glumă proastă sau rekt dat primește fundă, sunt curios ce imaginație aveți =))
Buna seara colegi TPU, Pentru cei aflati in depresie sau cei care s- au auto diagnosticat cu depresie, vreau sa va arat ceva ce am gasit pe Facebook, care poate intr- o mica sau mare masura va ajuta...? (mai mult)
Penisul: Mai testiculelor, va invit la o petrecere. Testiculele: Mincinosule, de data asta nu mai mergem, ca tu mereu intri primul si pe noi ne lasi afara sa ciocanim.
Hei utilizatori TPU, cum vi se pare acest meme? TPU Formation: https://ibb.co/6m843ts E făcut de către mine. Okay, users, now let's get in formation! :D
Ești traumatizat? Te bate mama ta de 3 ori pe zi deși ai trecut de adolescența? Te- a înșelat gagica /gagiu și n- ai prietenii? Doar astăzi oferă special, va aștept cu drag sa va povestiți...? (mai mult)
Ce glume proaste știți? De genul : Vasilico / Da? / Nu tu, al meu : Pleci? / Da/ fără să mi-o freci?;)))))) Cu cât mai proaste cu atât sunt mai bune
Fraților, deoarece nu prea am ce face în această după- masă, m- am gândit să vă dau de rezolvat o ghicitoare. Aveți aici un text codificat: Fi! ztsiabF! etAoatcrru lăilcăiein irrvegtcod cieaahou!...? (mai mult)
De ce e rău să n-ai bani?
De ce e rău să fii corupt? De ce e rău să fii ca Dragnea, în alte cuvinte?
De ce e rău să fii plictisit(or) și de ce e bine să fii interesa(n)t?
De ce e rău să n-ai drepturi?
Daca vreau sa ma identific cu un extraterestru unde trebuie sa semnez?
Daca ma fugareste o vaca si ma agreseaza fizic pot sa ii dau stapanul in judecata?
Răspunzând lui AvalohAlin. Să sperăm în viața după moarte? Să sperăm, căci speranța n-are moarte.
Vreți să ajutați să revoluționați revoluția unui revoluționar? :D
Rekturi pentru baieti cu numele Teofil?
Caut gagică sa ma despart de ea ca după sa pot asculta manele de jale pe bune
Cine mai crede ca drimero e indragostit de caste mana sus?
Gigel: De ce participi la ora de religie? Alinuta: Pentru ca ne invata sa ne iubim unii cu altii. Gigel: Naah, Kamasutra e mult mai precisa.
Adevar sau provocare
Neața națiune. Dacă eu, ca vegetarian înnăscut ce sunt, am mâncat un vierme dintr- o cireașa, se considera ca sunt carnivor? Am auzit ca după ce intri în secta vegetariana dacă pui gura ...? (mai mult)
Un domn are o problemă juridică și se adresează unui avocat celebru din zonă care are reputația de a câștiga toate cazurile: „Scuze, în primul rând aș vrea să fiu sigur, care este onorariul...? (mai mult)
Un student de Kung Fu din China antică se duce la batranul si înțeleptul său profesor și îi spune: „Maestre, încerc mereu dar nu pot da Lovitura celor O Mie de Sori care explodeaza. Maestre, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
guest24592 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!