Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Daca mergeti la cabana fetelor singure si acolo sunt omuleti verzi ce faceti?
A venit Mos Nicolae la voi?
Eram acolo, peste ea! M- am intins cat am putut de tare s- o apuc si intr- un final am reusit. Era sa ma dezechilibrez si sa termin prea devreme. Acum intrebarile: - De ce era masa aia asa de departe...? (mai mult)
De ce nu a pus Ahmed, azi nici o întrebare?
Doritiuntricousaudouatrikoaie?
Cine imi da un pupic?
Culmea rasismului: sa fii rasist fata de omuletii verzi. Ce ziceti?
Era pe net un clip cu un tip care se masturba in clasa si a fost filmate de o colega, cred ca pe junimea era clipul poate da cineva linkul?
Cine este Eu1177777777? Este un el?
Mos Craciun exista? Mi-au spus parintii ca nu si inca plang :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ce faceti cand faceti caterinca?
As dori o ciorba de portocale. Unde se serveste asa ceva?
Ce vreti sa va aduca "Mosul"?
La ce adresa ii trimit scrisoarea lui Moșu? Credeti ca imi va aduce ce i-am cerut desi n-am preeeaaa fost cuminte?
Ho, ho, ho. Buna dimineata la Mos Ajun Ne dati ori nu ne dati? Ne dati ori nu ne dati? Ne dati, ne dati? Am venit si noi odata La multi ani cu sanatate Domnul Sfant sa ne ajute La...? (mai mult)
Spune-ti-mi intamplari de la scoala voastra. :)) La mine si-a scos un coleg in ora de mate o punga cu popcorn incepe sa manance si sa cante: " TRAIM VIATA CA SULTANII" =))
Elfii mi-au furat cozonacul. :(
Exista mos nicolae si mos craciun sau nu?
De ce poarta popii rochii? Sunt cumva gay?
Ce mai ziceti? Cel ce imi va spune ceva amuzant, sa cad pe mine de ras, chiar acum, va primi Funda! Cel mai haios...:D
Stiu ca e o chestie animatie gen unguru'bulan, ceva cu o chestie la tara si nu stiu cum se numeste, e plina Junimea-ofisal De meme-uri cu asta, stie cineva cum se numeste?
De ce nu mai e useri pă T/A?
Am dat un raspuns pe TPU si TPU a ghicit in ce pozitie tocmai eram http://puu.sh/lHKcr.png de unde a stiiut TPU asta?
Cine vine cu mine la o cabana? ca n-am cu cine? am facut una in varful unui vulcan vulcanic care va erupe in 4 ore
Https://www.youtube.com/watch?v=xA2Hr6rLMcI Oare de ce se aude muzica asta? :-?
Hei,care vrea sa jucam fazan,incep eu si spun cuvantul,, peste,, :D
Lunca somnoroasa, prinul Alfa RAY25TM, si printesa readetot Dar tare multe mai vrei sa stii calaule, ii zise frumoasa printesa calaului regal, care mai din gluma ma din serios incepu sa scoata rasete...? (mai mult)
Ba, nu mai intra nimeni aici? Ce mai faceti?
Vrei ula ula?
Ce misto a fost parada Austro-Ungariei ati vazaut? Gott erhalte Franz den Kaiser! Obisnuiti sa mancati mici de 1 dec?
Daca sari in ajutor esti saritor. Explicati ce esti daca vibrezi.
Salut, vreau si eu niste glume de umilit. Multumesc
Https://m.facebook.com/Departamentul-Boa%C8%99ilor-434538753402713/?tsid=0.9843815546482801&source=typeahead Măresc pensiile...
Sunt mandru ca stau in Romania,desi sunt arab, sunt mandru ca sunt roman in pana mea, tu cat de mandru esti ca esti roman din Romania?
Care este userul tau preferat de pe TPU? al meu este...un baiat si o fata, dar nu vi-i spun :D.
Sunt un nesimtit? mi- a spus soramea ca i respingeam apeluriile ca aveam treaba si i- am spus, de doua zile numai vorbim inainte vorbeam rar dar acuma vorbim si mai rar, mi- e frica ca daca mor n-...? (mai mult)
De cate ori ti-ai muscat limba anul asta?
Stie careva o replica buna la intrebarea "stii de ce are caruciorul roti?". Sau niste glume bune in 3 replici scurte. Funda
No bun. voicredeti ca-i normal?
Cum se fluieră?:D
Mani, eu a- m observat ca imtrebarea zilei de azi din Oracol cere sa raspundem pe care simt l- am renunta daca am putea :D dar nu ne lasa sa renuntam la bunul simt! oare credeti ca insinueaza ca lumea...? (mai mult)
Care dintre voi ma iubeste cel mai mult?
Cand aveti de gand sa va lasati de TPU, sa nu mai stati deloc pe TPU? Eu unu voi sta pe TPU pana la moarte, cu ajutorul bunului admin care e foarte iertator si cumsecade.Voi?
Printul ALFA RAY25TM, PRINTESA READETOT, SI LUNCA SOMNOROASA!(PARTEA 2) Dinspre apus, se auzii dintr- o data niste pasi, erau pasii asemanatori a unor cai mareti, toata lumea se speriase de acei ...? (mai mult)
De azi înainte, oficial mi- am reînceput activitatea mea pe TPU.ro! Mai intram din când în când, în ultima perioadă, însă nu aveam inițiativa să răspund la întrebări. Dar m- am plictisit...? (mai mult)
Helove! Formati o propozitie care sa contina urmatoarele cuvinte: casă, mătura/ă, bere, amant.
Lunca somnoroasa Printul ALFA RAY25TM si printesa readetot!(in poveste sunt mentionati mai multi utilizatori TPU) O, copila dulce, dulce dulcioara, nu s- a mai intors de la primavara, la ...? (mai mult)
Ciuuu Ciuuuu. Treci in vagon!
Care este cea mai hazlie intamplare care ti s-a intamplat vreodata?
Ce ar trebui sa fac cu lumea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!