Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
De ce nu a aparut rosu?
Bă amigoșii mei... Eram pă budă și mă scremeam, așa, foarte frumos, și m-a izbit de ciment gandul acesta filozofic:Pot?
Ce poveste a-ti face cu 2 personaje de pe TPU?
Daca ar fi sa scrieti un banc in care sa specificati 3 persoane de pe TPU, care ar fi acela?
Va place noul meu nume? (sunt Yasuhide Fukui)
Imaginea de la articolul Bravo"10 semne ca laptopul tau a innebunit"o avea Mieeez. Vi-l amintiti?
Voi tineti cu post?
Simţi şi tu asta? E mirosul clementinelor, ceea ce înseamna crăciun. Voi ce credeţi ca veţi avea sub brad, eu cred ca o sa am parchet :c Well, bye
Stiti ce zi este astazi? este ziua in care ma voi ruga pentru saraci sa le mearga bine, si ziua in care voi imparti funde tuturor care m-au ajutat toata luna.
Care bauturi alcoolice la pet sunt mai bune? Polar sau Scandic Blue Label? Rieni de prune/pere sau Conte?
Ma primiti si pe mine aici dupa o perioada de inactivitate din Primvara pana acum, noi venilor :*. Dau prajituri. :3
Momentul ala cand categoria se duce pe... si esti singurul user activ de azi pe ea.
Craciun fericit ಠ‿ಠ
Unde sa imi duc iubita daca nu am banii de restaurant nici de o apa plata, ma gandeam sa o duc in canal e o idee buna? apropo e prima intarnire la a doua facem nunta ne grabim ca ea e minora ...? (mai mult)
Am cântat puțin și vreau să aud părerea voastră, vreau să știu dacă am voce :D Mă gândeam să- mi fac și o trupă. E cineva...? (mai mult)
Eu propun sa mergem la cabane in weekend- ul asta. Am gasit cazare pentru 8 persoane. Am fi 4 fete si 4 baieti. Fetele: Readetot, Jwoww, Doub, 9octombrie. Baietii: Sentimentu, Danielcareamuritdecatevaoripanaacum,...? (mai mult)
Salutare TPU si toti jucatorii de Tanki Online! As vrea sa va intreb ceva:Ce muzica preferati cand jucati Tanki si as vrea sa lasati si numele vostru si rank- ul. Muzica mea preferata:https://www.youtube.com/watch?v=cMSyNpjADZc(link-...? (mai mult)
Cine vrea sa fie dusmanul meu de moarte? locurii limitate
Dupa cat timp se increteste pielea de la statul in cada cu lumanari parfumate si sampon Palmolive? Ps: degetele mele arata ca ale strabunicului deja.
Apas soneria, nu raspunde nimeni, mai apas o data, de data asta mai insistent. Iese 9octombrie intr- un halat roz. Era nervoasa. - Ce vrei? - Nimic soro, am facut niste gogosi si v- am adus si...? (mai mult)
Ce inseamna cand cineva iti scrie underrated pe junimea?
De ce unora le e asa frica de mine incat isi fac un cont nou nout sa imi raspunda "frumos" la intrebari? Voua va e frica de mine? De ce? T_T:'(
TPU! 3 oameni si 3 canibali trebuie sa treaca de pe malul stang al unui rau pe malul drept. Barca pa care o au poate transporta numai 2 persoane deodata. Barca poate fi folosita atat de oameni, ...? (mai mult)
Cine vrea sa fie sora mea sau fratele meu pe TPU? :x Ca eu nu am frati si surori in realitate.:(
Efeedrgr5gyfgr egjrfgvchdjvfe gvercvht? dferf?
Gata!(Citeste mai mult bhei) Acum ca sunteti morti imi deschid afacerea mea de pompe funebre. Ce fel de mod de odihna vreti? Avem sicre cu aer conditionat, crematorii cu ola de cenusa aruncata in casa...? (mai mult)
Cum vomit curcubeu pe snapchat? Funda
Doar mie mi se pare ca melodia "Ma dor ochii, ma dor", e de **** si refrenul seamana cu un colind xD?
Spuneți-mi cele mai amuzante răspunsuri la întrebarea : " ce faci?" Celui mai bun răspuns îi fac cinste cu o fundă. Mulțumesc! :*
Spre rusinea mea...vai nu pot sa cred ca zic asta... sa nu radeti...ah sa nu aruncati cu rosii.ah imi fac curajul si spund ar am mari emotii...iertati- ma dar vreau sa va spun ca. off.ce greu imi este...? (mai mult)
Hmph, mai stiti serialul "Catelul Blogger"? Cred ca da. Ei bine, vin cu o teorie ciudatica in legatura cu el: Cu toti stim ca Stan, catelul, vorbeste cu copii, etc. Insa s- a gandit vreodata cineva...? (mai mult)
Bă ce faceţi? Am trecut şi eu pe aici să vă salut. :3 Cum ii cu scoala/liceul/facultatea?
Http://imgur.com/Rq3BrVk Iar il prind pe Rayu :))) asta e :]]
Ce imi puteti spune despre persoanele care pot sa isi atinga varful nasului cu limba? xD (Ma numar si eu printre ele xD)
Eu de ce nu am raspunsuri multe la intrebari? Faceti chat la cei mai prosti oameni din lume m, m sprt p voi
ce planuri aveti de ziua Toaletei? http://stirileprotv.ro/stiri/social/mentalitatile- care- ne- plaseaza- pe- ultimele- locuri- in- europa- la- capitolul- civilizatie- de- ce- nu- vor- romanii-...? (mai mult)
Vreau şi eu nişte răspunsuri amuzante la întrebările astea banale: "Ce faci? Cum eşti? Mai trăieşti? Dormi? Nu dormi la ora asta? Mănânci? De ce? pe cuvântul tău? Serios? Eşti ok? Ai venit?...? (mai mult)
Vreau o imbratisare si nimeni nu imi da:( Tu vrei sa mi-o oferi?
cine cine cine îmi dă o pupă? :">
☺ Sunt nouă pe aici!
Badea Gheo statea rezemat in ciomag si se uita la o turista care incerca sa alunge o viespe care o tot deranja. Tot dand din maini dupa viespe, turistei, ia scapat o basina, la care badea Gheo zise: ...? (mai mult)
PalmolivuProtex sau Kisumi?
Îmi cresc coarne de drac! Ce sa fac? Am încercat sa le tai și doare. DEJA AU 20 CM AJUTOR!
o ghicitoare cu raspunsul dumbrava cine ma ajuta?
Ce se intampla daca iau pastila de a2a zi daca nu am avut relatii intime? Dar daca iau 2-3? Explodez?
Draga iti place numele meu?
Femei grase! Femei grase si murdare Dansand cu matura in mana Singure de- o saptamana Cantand cu vasele murdare , , Nu mai facem azi mancare, , Sotul e plecat la stână Haide fata la roxana ...? (mai mult)
Ce se intampla daca furi o bomboana la 10 bani sau o guma Orbit la 40 bani? Faci puscarie?=)))))))))) Sunt curios:))
Chuck Norris si-a aruncat casa pe geam! Acum unde o sa mai doarma?
Credeti ca trebuie modificata legea condamnarii acelor hoti care se imbolnavesc in puscarie cand sunt acuzati de hotie? Adica sa fie condamnati fara judecata! Mi se pare ca se 'dau in fapt". Circumstanta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!