Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Cum pot sa fiu eu insami?
Vreau sa incep sa postez pe,, Academia Junimea,,.cine imi poate explica ce inseamna O.C, cancer, etc. Toate acele chestii care le scriu in descriere junimistii
Care mai sta la ora asta pe TPU? Ceau ce mai faceti?
Ma macina chestia asta. Ofer 1 leu, 50 de bani si o gogoasa cu finetti la cine imi explica de ce 1+1=2, 1×1=1, 2+2=PATRU, 2×2=tot PATRU:-/
00:26. Ma aflu gol in fata oglinzii, in baie. Se aud niste sunete...doar sforaituri. Ma uit in oglinda dar mi- e frica sa nu ma sperii, de fantoma, nu de mine. Am auzit o legenda, parul de pe spate...? (mai mult)
Am revenit, ce parere aveti?
Voi da numele motanului meu TPU,mai este cineva pe TPU la ora asta? Eu sunt dependent de TPU si iubesc TPU,Heloo, cine-i acolo?
In ce tara ai fugi daca Waffen ϟϟ are deveni presedinte(dictator)/rege/imparat/mos craciun etc.?
De ce nu dormi?
Daca mor cum mai pun eu intrebari pe TPU?
Https://www.youtube.com/watch?v=jynZANVQfSE :}}}}}}}}} Credeti ca elevii romani ar castiga olimiade si concursuri internationale la treaba asta? Am fi renumiti in lume? :}}}
Eram fix langa ea, la 20 de metri distanta. Am soptit "cmon babe", parca mi- a citit pe buze. Eram imbracat intr- un maieu cu gauri, negru. Purtam niste boxeri mai largi prinsi cu acul de siguranta....? (mai mult)
Colega mea mi-a pus aceasta intrebare? Pe unde se pi*a sirenele? Funda, cred :)
Vand bani! Doar astazi puteti avea 1 leu la pretul incredibil de 200$! Iar daca sunati acum, si doar acum! Primiti 5 bani cadou! Ce faceti T/A? Unde sunt toti mostruletii mei pufosi?
Ma uitam azi prin albumul cu poze din scoala generala, pe cand eram tanar. La 15 ani in clasa a 4-a aratam asa: http://i.imgur.com/UaDo75q.jpg Eu zic ca arat mai tanar acum, voi ce credeti?
Salut, ieri am mers in parc si am vazut o fetita de 2 ani.Am incercat sa ma imprietenesc cu ea.Din vorba in vorba am vazut o musca prin jurul fetitei, am incercat sa o plesnesc, dar a zburat si i- am dat...? (mai mult)
Vreau sa va intreb:ce cursuri fac fetele de gimnaziu de trebuie sa completeze o foaie si nu le zic baietilor! As vrea un raspuns de la o fata! Va rog sa imi raspundeti complex.
Voua va place mirosul de benzina? Eu il ador. Imi vine sa beau un paharel mic. Un pahar, un paharel sau o inghititura?
Caut pe internet glume, bancuri etc. si gasesc numai prostii, nicio gluma nu e amuzanta. Daca mi-ati da niste glume / bancuri la care rade v-as da funda cu toata placerea. :)) Scuzati categoria
Ce faceti TPU? Sa ne destindem cu un joc. Pune porecla potrivita.Fiecare imi puneti cate o porecla si cea mai haioasa (ne perversa sau obscena) va primii funda. Gooo!
As vrea sa va spun o intrebare si suna cam asa:La ce cursuri se duc fetele (gimnaziu) fara baieti! Va rog mult! As vrea raspunsurile de la o fata!
Am vreo sansa sa evadez daca intru la inchisoare cu Dani Mocanu?
Puteti sa imi spuneti si mie ce chestii amuzante ati facut voi la scoala.
:) P'asta o stiti: Credeti ca o sa ma marit cu Gherghinel?
Ce s-a întâmplat cu 7octombrie? unde e fratele meu? :(( ofer recompensă 1 leu pentru cine îl găsește.
Da-pai ca am ReVenit ( nu ca as fi fost vreodat' plecat)! :D Mai intra cineva? A mai murit cineva? Mai asculta cineva Black? Raspunsul Universal: NU In fine, ce mai faceti? :D
Cum se numeste numarul de nou nascutilor decedati intr- un an? ( Adica bebelusii care mor la nastere). Numarul nasterilor se numeste natalitate, iar al mortilor se numeste mortalitate, dar nu stiu ...? (mai mult)
Buna, TPU! Sper sa nu va suparati ca am pus aceasta intrebare la categoria amuzante. Intrebarea este pentru amuzament.Acum intrebarea: Voi cum copiati la un test? Fara sa fiti prinsi. Sunt...? (mai mult)
Ia ascultati aici http://vocaroo.com/i/s1gfF2xvValt Si daca tot, am intrat, (fără prima virgula, da mi- e lene sa o sterg :]] ) Doua femei si un bărbat vor sa ajungă asasini. Profesorul le...? (mai mult)
De ce m-a sters Ray25TM din lista de prieteni, ce i-am facut sa se poarte asa dusmanos?
Salut,am nevoie de niste intrebari amuzante care sa stirneasca risete, pe care le-as putea adresa lui Stefan Cel Mare si cu raspunsuri. Celei mai bune intrebari ofer funda!
Va fost dor de mine?
AJUTOR! Am primit un apel telefonic si m-a pus pe ganduri, URGENTA, suna cam asa: "sunt insarcinata". Totusi am luat anticonceptionale, care ar fi problema... tehe, eu cred ca-i doar o farsa.
Iti plac fazele tari cu cazaturi? http://www.funny.16mb.com/fails.html
Chestii de genu : ``De cand sunt impreuna?``. ``Cine?`` ``Sprancenele tale`` =)) Chestii de genu, care stie?
V-ati plistisit vreodata atat de tare incat ati sfarsit prin a posta o intrEBARE LA T/A?
Era un site de amuzament pe care intram acum cativa ani, si avea o categorie in care se dadea o imagine cu o casuta de dialog, iar in comentariu trebuia sa scrii ceva amuzant, cel mai amuzant comentariu...? (mai mult)
Vreau si eu glume cu " esti roman daca... " (gen: Esti roman daca ti bani in carcasa de telefon )
E moarta categoria asta, Dumnezeu sa o odihneasca. Ce ati facut de halloween?
Dap, mi- am adus aminte ca am avut candva un cOnt pe TPU si am zis sa intru pe el sa vad cum m- ai sta treaba, bine ca nu mi- am uitat parola ca nu m- am mai logat de 1 an sau 2 pe el(nici nu m- ai tin...? (mai mult)
VIBE s-a intoooooooooorssssssssss! Haideti cu jignirileeeeeee, ieeeei.
Ți-ai lăsa unghia să crească, pentru a avea cu ce tăia parizerul?
Stie cineva daca exista vreo manea "diss"? (diss = https://en.wikipedia.org/wiki/Diss_track)
Cine ma iubeste? cine ma uraste? am vazut un film despre asta, va intereseaza cine va uraste sau cine va iubeste?
Stiti sentimentul acela cand....persoana pe care o placi e online, dar nu ai curaj sa ii dai mesaj? =]]]
"Imhily ie theamha.Phur si simpjhlu ilymi e theamha sa mha mhai indrghstesk dhin nhou.O pharte dhin mhine ishyi dhoreshte dhin thoatha inimha akh3st luchru iahr o pharthe sphune STHOPH! Nu iti ajunghe...? (mai mult)
Eu si televizorul suntem insfarsit prieteni deci ma uit la Regular Show. Voi la ce va mai uitati la televizor?(nu, nu intreb pentru ca as vrea sa ma uit la ce va mai uitati si voi, astia mai (a)normali...? (mai mult)
Salut fetele. E sexy baiatu asta? https://www.youtube.com/watch?v=sDT6slr_Y1E
Un mic oracol: 1)Un citat care iti place mult sau care te "reprezinta"? 2) Sunt 4 camere. Esti obligat/a sa intri in una din ele. In care ai vrea sa intri? 1)O camera cu zombie 2)O camera plina de sobolani....? (mai mult)
Un barbat adevarat : 1: bea direct din sticla si daca da pe jos sterge cu soseta 2: nu bea bere cu lamaie ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!