Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Costa Rica, La Havana, Puerto Rico. fundita pentru cine ghiceste la ce m-am gandit!
Monstruletii mei pufosi, ce mai faceti? Cum mai suntenti? In ce va costumati de Halloween? Care, cum, de ce, unde si ce?
Cine stie care este site- ul acela la care scrii numele unei persoane si apare ca persoana aceea are un website si apare un video xxx? Mi- a facut cineva mai de mult o farsa cu site- ul ala si nu stiu ...? (mai mult)
M- am certat cu cineva si acel cineva m- a blestemat ca daca nu vad fimul Lumea e a mea voi deveni celebru si nu vreau asta, ce sa fac? Vreau sa vad filmul, dar stau in varful muntelui si nu am cinema,...? (mai mult)
Kama Sutra mai este pe-aici?
Stau si ma gandesc la tine, stau la geam, poarta privesc. Sper ca tu din bloc sa iesi si curand sa te zaresc. Ce s'aude in ecou? Cred ca stiu ce e! Mi-...? (mai mult)
Aveti o lista cu treburi pe care vreti sa le faceti la 18 ani? (cei care au deja, doar o lista cu chestiile pe care nu le- au facut inca). Am facut si eu o lista cu chestii marunte (as vrea...? (mai mult)
Este un drum lung plin de idei de trairi si razbateri sa ajungi campionul site- ului TPU cu 114 raspunsuri date si sa ajuti 114 persoane pe zi nu- i asa.Am facut acest gest stra- bunicului meu Ahmed yaseen...? (mai mult)
Hai sa ne jucam putin doar e duminica :D Sa zicem ca ar exista un spirit care ti- ar indeplini o singura dorinta pentru toata viata :D Care ar fi aceea, ganditi- va :) Cel mai interesant raspuns va primi...? (mai mult)
A, da. Cum scot bani de pe cardul de sanatate? Am tot incercat si nimic, nici macar cardul nu mi-l da. Trebuie sa ma duc eu sa-l iau mereu cand nu merge. (de vreo 5-6 ori am incercat si n-a mers)
Am fost la doctor, m- am asezat langa o batrana iar cand a trecut o asistenta s- a uitat la mine si i- a zis batranei "N- aveti voie cu animale in cladire". Eu n- am vazut niciun animal, oare era...? (mai mult)
Spuneti niste rime amuzante de sa ma ia toti draci
Va rog sa-mi scrieti o gluma sau un banc care va place cel mai mult.Nu-mi trmiteti linkuri, nu sunt curioasa de linkuri sunt curioasa de parerea voastra personala.Multumesc.
Ce ziceti de poezia asta? Eu te vad urcat pe stea Cum te uiti la faţa mea Si mananci 2 chiftele Si as vrea si eu din ele Eu te văd urcat pe stea Cum mananci 2 chiftele Dă- mi si mie o chiftea ...? (mai mult)
Salut,aş vrea să îmi spuneți porecle pentru numele de Iustina.
Doub e cea mai tare
Cat de mult ma iubesc unele persoane im fac si complimente din inima cui am dat eu ignore care nu ma jignit? Dc iti dai atata importanta pe TPU? Le dai ignore la multi care nu sunt de acord cu...? (mai mult)
M-aș m@sturba dar mi-e prea lene. Ce să fac?
Cum pot să fiu ca SpongeBob?
Dusmanii vostri sunt prietenii mei, ce parere aveti?
Pfff ce plicti... Care IE diferenta dintre barbati si femei? :-/
Sa presupunem ca ma angajez ca si agent de paza la Samsung. Asta ma face sa devin gardianul galaxiei?
Care e cea mai nașpa farsă pe care ți-a făcut-o vreodată cineva?
Dati SI voi exemple de meniuri amuzante Gen ciorba de pietre...(funda)
Https://scontent- fra3- 1.xx.fbcdn.net/hphotos- xat1/v/t1.0- 9/12144706_407851562753450_4297638175420600456_n.jpg?oh=f5d0624fe913e7c2f1078b6d54197bc7&oe=56CE8EC8 cartile de genul exista? Daca da, asa...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=1ZRb1we80kM ; 3
TPU! Doar eu am uneori senzatia ca daca pun o intrebare despre o problema care o am cu cineva, respectivul o sa vina pe TPU, o sa o vada si o sa ne impacam din cauza asta? =)) Ma gandesc...? (mai mult)
Nu am mai fost demult pe aici... A cam murit categoria fata de cum o stiam eu... Ce s-a intamplat? :(
Hei! Ce credeti ca e senzatia de deja vu? Va întreb pe voi pentru ca astept răspunsuri interesante
Fara cuvinte! :)) =)) 1. https://www.youtube.com/watch?v=xTzU5kIgNt0 2. https://www.youtube.com/watch?v=L2FFWL6tFuY Voi ce mai faceti?
1)Doar eu sunt nostalgic cand imi amintesc zilele de iarna cand alergam gol la - 15 grade si faceam oameni de zapada? http://i.imgur.com/zeDBAy7.jpg (om de zapada facut de mine) 2)Cum pot sa uit...? (mai mult)
Eu urasc minionii. cine e cu mine O FUNDA
Aloha dragi prieteni, cartofi si zei! Am un oracol pentru voi! So: 1. Cati ani ai? (de ce nu vine odata cineva sub 12 ani?!) 2. Ce ganduri ai pentru viitor? Ex: Cucerirea lumii, sa inventezi...? (mai mult)
De ce zboara strutul
Cu dedicatie pentru astia noi de la T/A, cine v-a dat voie sa veniti aici? Ia hai, acas' :)) Unde sunteti voi cei cunoscuti? Ati plecat? :(
Ce cadou i-ati da unei fete? Eu i-as da un Morcov si doua cepe. Voi?:))
Bună, TPU! Pt început, am o întrebare: un alergător îl depășește pe alergătorul care este pe locul 2. Pe ce loc ajunge?
Salut, cum se numeste acest peronaj? http://s1.postimg.org/ew9nsf1un/Roblox_Player_Beta_2015_10_15_22_52_37_60.png Scoate pe gura un laser albastru
Am patit- o si p- asta.....sunt in doliu prieteni dragi :(( Mi- a murit musca. Am crescut- o de mititica...de când era o larva...era cam scarboasa ce- i drept dar nu asta e ideea. Ideea e ca am crescut-...? (mai mult)
Astronautii nu se plictisesc?
Daca esti mort oare poti fi omorat? am vazut un film pe tema asta
Fă-ți o familie pe TPU. Completează asta cu useri :)) soț/soție: frate: soră: mamă: tată: bunic: bunică: unchi: mătușă: verișor: verișoară:
Mda pai am stat vreo 10 minute sa ma gandesc la o intrebare amuzanta dar nu mi- a venit niciuna asa ca uitati la ce m- am gandit pana acum: poate sa imi zica si mie cineva de ce sunt retardat? stie...? (mai mult)
Sunt singura persoana de pe-aici careia ii e lene sa vorbeasca?
De ce e lumea asa urata? De ce nu te lasa nimeni sa intri in bloc? Oare ce au de ascuns?
O salut, mi-a fost dor de voi dragilor vă dedic această mega - melodie : http://vocaroo.com/i/s0xivb0Ar5xb Voi ce mai faceţi? Eu mă joc metin :)).
Cum pot convinge emisiunea "Visuri la cheie" sa-mi faca si mie o casa?
Ca sa va inveselesc voi face un joc de fazan Prima litera cu care incepem este U
Dacă iubirea e oarbă de ce nu sunt orb?
Totul a inceput cand m- am inscris la cursurile de arta [...] Si ultima data cand m- am dus, trebuia sa exprim inspiratie, asa ca m- am prezentat nud (asa am vazut ca se exprima inspiratia intr- un ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.