Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Daca e ora 11 noaptea inseamna ce e ora de culcare sa ora de facut ce vrei tu?
De ce e lumea urata si nimeni nu te-ar primi inauntru in bloc? oare ii urat acolo?
Boys and girls of every age Wouldn't you like to see something strange? Come with us and you will see This, our town of Halloween This is Halloween, this is Halloween Pumpkins scream in the dead...? (mai mult)
Va plac ficateii cruzi pentru micutul dejun :)?
Ce cuvant din 5 litere incepe cu v si se termina cu r? Dau funda
E noapte şi mă plictisesc Aşa că oracol time: 1.Sunteţi mulţumiţi cu actualii colegi de clasa? 2.Sunteţi mulţumiţi de condiţiile pe care şcoala/liceul vi le ofera? 3. Dacă nu, ce aţi...? (mai mult)
Ceva idei pentru Halloween? Cat mai detaliate va rog. Sa nu includa chesti vulgare/obscene deoarece este un concurs scolar. Vreau detalii ce tin de vestimentatie, discurs (daca trebuie) si muzica (daca...? (mai mult)
Aloha dragi prieteni, cartofi si zei! Am un oracol pentru voi! So: 1. Cati ani ai? (de ce nu vine odata cineva sub 12 ani?!) 2. Ce ganduri ai pentru viitor? Ex: Cucerirea lumii, sa inventezi o noua...? (mai mult)
Ce ar trebui să spun?
Ca sa fie clar, nu m- am uitat prea mult la filme americane! Voi nu aveti in clasa grupul ala de 3 fete care sunt prietene si arata bine si au multi bani si sunt... populare? Eu da! Si daca ma gandesc...? (mai mult)
Ce faci atunci când vine un moment din viața ta?
Oracol (am văzut că se poartă pe aici) 1.Care este cel mai mare vis al vostru? 2.Ce hobby-uri aveţi? 3.Vă plac broaştele ţestoase? Sayonara!
Românii fac manelele sau manelele fac Românii?
Salutare. Vin si eu cu o intrebare ciudata. Caut o gluma, banc... ceva de genul: "gata nu mai rezist, trebuie sa iti spun, te iubesc in secret...ii spune un iepuras unui morcov". Ceva de genul e gluma,...? (mai mult)
Va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare:„In blocul nostru exista 2 gemeni identici! Stim ca ei se numesc Florin si Sorin, si mai stim ca unul spune intotdeauna adevarul si ca celalalt minte intotdeauna.Care...? (mai mult)
Ma gandesc la cei/cele care se epileaza pe brate sau la femeile care isi iau mustata, oare atunci cand vor imbatrani cine va mai sta ii epileze? Cunosc pe unii, chiar si baieti care se fac cu bigul pe...? (mai mult)
Cum sa-mi resetez iPhone-ul?
DEMISIE FUNCTIA DE ADULT Subsemnatul, vă aduc la cunoştinţă demisia irevocabilă de a demisiona oficial din funcţia de ADULT pe care o deţin acum abuziv. După o analiză detaliată a situaţiei,...? (mai mult)
Ce mai faceti? De ce nu mi- a zis nimeni ca Madu are un geaman malefic? Si cine sunt astia noi. Trebuie sa va iau la introgatoriu pe voi astia noi. Daca nu sunteti potriviti va dau afara..In suturi....? (mai mult)
Era o melodie, dar nu imi amintesc cum se numea, tin minte doar versurile: Cu tractoru' si remorca, am fermecat Europa.
De ce prietenul meu cel mai bun e cel mai frumos si rau din oras? A) Pentru ca asa la facut mama lui. B) Pentru ca e prietenul meu. X) Cum sa-l dresez?
Ba carei cea mai mare tampenie facuta de voi legata de scoala eu in a 4-a sau a 5-a mi-am uitat ghiozdanu acasa si mi-am dat seama abia cand am intrat in clasa :)))))))))))))))))
Femeia: - Vrei sa plec? Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta. Femeia: - Ma iubesti? Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul! Femeia: - M- ai inselat vreodata? Barbatul: -...? (mai mult)
E ziua in care...para param para param Lenevesc ca o putoare. Azi nu s-au facut ore! Yeeee! Ce mai ziceti lume?
Aha, deci primesc 17 raspunsuri la o intrebare retardata si 0 la una complet normala? Logic. (._.)
. tema de interes mondial:animeurile, toata lumea este invitata de la anime lovers pana la hardcore Otaku, savvy? https://animeq.chatovod.com
Aveti chef de taclale? Mor de lenevita acuta si de nesocializare acuta... Si am strabism, si n-am ce face...si..si mi-e foame. :-?
Caracterizează-mă într-un cuvânt!
Au trecut 41 de zile de când n- am mai intrat. Știți, în 41 de zile, lumea se poate schimba. Așa am făcut și eu. M- am schimbat în sensul bun al cuvântului. Mă simt mai bine de la ultima...? (mai mult)
Cat costa un pachet de tigari Carpati? Dar o oaie?
Cum sa primesti 10 - 15 raspunsuri la o intrebare : Salut am gasit un pe mama in casa, avea ps4 si se joaca cu superman call of duty. Done:)
Baai,am revenit!:D Ce mai faceti voi?
Joci Pacman?
Https://www.youtube.com/watch?v=Spx_SpPv3l4 Va place?
Daca ti se inchide usa, folosesti fereastra?
Mai stiti melodia aia cu "Ma cheama Sorel si am capul chel..."?
Tie de ce ti-e dor?
Http://imgur.com/0P20ohc Ba Ray, nu te superi da nu m-am putut abtine.
Eram pe hol lângă niste fete. Una care se da mare desteapta, altele mai asa, mai piți. Si vin doi la ele. Le spun aia "daca voi îmi spuneti cum se conjuga verbul a oua va dam 10 lei." N- au stiut....? (mai mult)
Am nevoie de niste intrebari si provocari
Dacă ai putea să fii oricine altcineva timp de o zi, cine ai vrea să fii?
Ce îți intră pe o ureche, îți iese pe alta și îți rămâne și în cap?
Cea mai buna gluma primeste funda!
Profesorii citesc gandurile? Ajuta cumva daca iarna purtam fulare si caciuli din staniol?
Cine îmi trimite si mie o felicitare frumoasa? Ca azi e ziua mea. Fac 21. si cadou, obligatoriu 25.000.000¥ Valoare. :>
V- a iesit pe cap matematica pana acum? Am aflat cum e viata fara matematica(sunt la filologie) Ieeeee.Ce bine e sa nu mai faci nicio ora de matematica pe saptamana...Nu tu stres, nu tu probleme, nu...? (mai mult)
"De ziua ta obisnuiesti sa faci cinste colegilor?" da, o vacanta in Dubai.
Voi ce părere aveți despre întrebările puse din 15 septembrie până în prezent? 90% sunt despre teme...
:((Am inceput facultatea, ba! sunt spart de somn, m- au trezit la 6:30, ma doare splina.:((Nu stiu ce sa mai fac. Orele alea treceau asa greu.Asta e mana destinului ca am ras doua saptamani de voi ca...? (mai mult)
Eu sunt Oliver Cromwell. Fie-va teama de ascuțișul ghilotinei mele! Va ghilotineeez huehehee! :33
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?