Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Https://www.facebook.com/508780792619962/videos/515795248585183/ mai face cineva așa? :))
Ieri am luat prima mea funda de pe TPU (yeeeey) :D Cum sa sarbatoresc? Dau funda pentru cel mai original/bun raspuns :** App e o mare satisfactie :)
Mi-e frig, ce sa fac? Azi nu lucrez, deci sa raman in pat sau sa ma imbrac bine si sa ies afara? Daca raman in pat ce sa fac sa nu ma plictisesc?
Drept spune guvernu', "spalati pelincute " ca daca nu vreti sa cheltuiti bani de scutece pentru copiii vostri grasi "spalati pelincute ", ce ne- am face noi fara guvern, asta- i... asta- i, dar alta,...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati si mie poze cu glume haioase? De genul: Cu Derp si Derpina, cu Herp...etc. sa ma faca sa rad... Cel mai bun raspuns primeste funda! :)
Puneti-mi si mie provocari dar nu foarte grele va rog!
Insfarsit l-am gasit pe BEN! http://imgur.com/o1QAZoe Voi cum o mai duceti?
Daca pisica sare, sarea de ce nu pisica?
Hola amigos. ¿Cómo estáis? Cum ati petrecut de sfarsitul sfarsitului lumii?
Buna am si eu o intrebare de logica Adrian nu are nici frati si nici surori iar tatal lui mihai este fiul tatal lui adrian... ce relatie este intre adrian si mihai...
Daca apa spala sapunul, si sapunul ne spala pe maini, de ce nu ne spala apa pe maini? E o conspiratie a sapunului sau ceva? Sigur ati auzit de produsele cu nume prea evidente. Cum ar fi slap. Se numeste...? (mai mult)
De ce nu simt nimic cand ma curat cu ata dentara? Sigur problema nu e la mine.
Deschideti aceasta intrebare! Perseverent. Frumos... Rabdator, imi place Asa te vreau Chiar crezi ca vei gasi ceva...? (mai mult)
Stie cineva niste glume foarte amuzante? Fără linkuri. Ofer funda celor mai haioase glume
Daca am apa in urechi, pot sa ascult muzica electronica in siguranta?
Ma gandesc ca ati auzit de Jean Paler(comediant). Aş vrea sa ştiu cam câți bani ar cere pe un spectacol, di cum il pot contacta. Mulțumesc anticipat. :*
Cine stie ce episod din doza de has este acela in care este un clip in care o grasa canta si inoata....si are in componenta unul care se scufunda in cada si zice "contigo mi amor"? Va rog
Ce mai faceti, prieteni? Ce mai e nou?
Ba...de ce ba... De ce nu mai intra nimeni? Ati terminat liceul si v-ati angajat ă? Sau l-ati început si e prea greu? Ce mai faceti oameni nebuni? E prea frig si au inghetat circuitele la pc?
La betie, unul a lovit cu masina alte 25 de masini. Combo record
Vreau si eu sa aud intamplari amuzante de la scoala ..Eu de exemplu: La scoala la ora de franceza nua veniy dna si 5 baieti mau luat pe sus ca sa ma arunce pe geam si mam lovit spatele de banca...? (mai mult)
Buna ziua tovarasi ma poate baga cineva in junimea? Va dau si o pita.
Eu am vazut Intreaga Rusie de la mine de acasa. E o pata de mucegai la baie la fel de mare
Diavolul cand are concediu?
Inventati un lucru amuzant ce nu exista. ( Gen machiaj pentru baieti sau peruca ce te face mai inteligent). Funda :)
Îmi sta bine cu umbreluta asta de ploaie?
Salutare. Este cineva din Timisoara dornic sa ma poate ajute cu ceva? In caz ca o afacere nu va iesi cum vreau as vrea sa ma ajute sa gazez o scurbura a unei veverite. Ma puteti ajuta cu acest infim...? (mai mult)
Faceti testul asta! http://bravonet.ro/blog/teste/ce- fel- de- agent- secret- esti/ E foarte tare. Mie mi- a iesit profesionist... P.S. Se mai joaca cineva pe Need for Speed Most Wanted? Daca da... trebuie...? (mai mult)
M- am intors tipilor! V- a fost dor de mine? Este vreunul nou p- aci? :- ? :- ? Ma rog... De ce nu mi- a zis nimeni ca se da test la fizica? Din prima ora? Daca i- au nota mai mica de 8 o sa vin la voi...? (mai mult)
Am avut cea mai grea zi de scoala azi.Mi- a zis invatatoarea ca e normal sa muncesc mai mult decat ceilalti ca pe mine nu ma duce capul si prostii retin mai greu...Cine o crede pe invatatoare? Eu is destept! ...? (mai mult)
M-am gandit sa-mi fac un tatuaj cu mine pe piept. Ce parere aveti?
UnDe Sunt toTi?!?
V-as spune o gluma de chimie dar nu stiu cum o sa reactionati.
Daca ma devorez voi fi de doua ori mai mare sau voi disparea complet?
Salu TPU, Care este diferenta dintre un taur si un bou? cine da cel mai fain raspun funda :)
Ce e asa scarbos la challenge-ul ala cu Surströmming? e peste stricat sau?
Salut bujoreilor de cand nu ne-am "vazut" a trecut multa vreme insa puterea stramosilor m-a readus la viata, deci cum pe la voi si cati de doi deja ati inhatat pe la scoala?
Sunt atat de suparata, vreau o imbratisare http://giphy.com/gifs/love- couple- hug- iBF7kcMowYlva Ce faceti? Ati inceput scoala sau ati inceput sa muriti unul cate unul ca parca tot mai putini sunteti...? (mai mult)
TPU salut :) De ce femeile nu se pot machia fara sa tina gura deschisa??
Ce spune spermatozoidul care fuge dupa un ovul? cine da un raspuns smecher dau funda :)
Cine poate sa imi spuna si mie numele unui videoclip in care aparea unu schilod, care canta in spaniola sau italiana, nu mai stiu sigur, si dansa acolo cu niste fete pe plaja, si canta, si arata ca...? (mai mult)
U iei de la parinti tai 50 lei de la maicata si 50 lei de la taicatu te duci iti ei un lucru de 97 lei si iti ramane trei lei te duci acasa si le dai cate un leu la fiecare si cu un leu ramai u mai esti...? (mai mult)
Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul lui Mickey zambeste?
Ba...care îmi spune cel mai incredibil lucru despre mine (logic ca despre mine ca voi sunteti niste egoisti), e cel mai cel. Ii dau funda, vot si tot ce mai vrea sufletelu lui. Ba nu, doar primele ...? (mai mult)
Vreau ciocolata...hai sa mancam toti ciocolata, haida!
De cati pitici de padure am nevoie ca sa pot achizitiona un unicorn negru posedat? ^w^
Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni?
Problema de logica: 6 orase notate : O1, O2...O6 6 persoane numerotate : A, B...F 3 meserii : Medic(M), Inginer (I), Profesor (P) Stiind ca : A, si reprezentantul lui O1=Medici E, si reprezentantul...? (mai mult)
Un moment de reculege pentru Mr. Wily. Cel mai bun si singurul hamster pe care l- am avut. Un animalut de companie dragut si o companie placuta pentru pisica mea care nu este faptasa crimei. Nu a fost ...? (mai mult)
Cine ești tu? Nu râde. Chiar vreau să știu!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!