Te mai pisi in pat?
Ca sa stie to'ta natiunea ca l- am gasit! http://imgur.com/QODzqHH Eu si Conqueta îl căutăm de ceva timp, si uite- l! E Ledin (sau cum ii zic eu Ledi- wedi). Nu exista ceva mai dragalas ca el. :x ...? (mai mult)
Imi dai si mie 5 lei?
Intr- un compartiment dintr- un tren se aflau un barbat si o femeie. Un barbat dintr- un compartiment alaturat, intra peste ei, il omoara pe barbatul ce o insotea pe femeie, apoi la prima statie coboara...? (mai mult)
Https://youtu.be/0KJ60uJZ3-Q?list=PLVlcIGUaHrTYPAr95fn2wkMUn1VApqFrH Hipster Time... Voi ce mai faceti?
Freddy sau Jason? >:)
De ce fetele au un sân mai mare şi unu mai mic?
Salut va rog sa raspundeti! spuneti-mi niste bancuri pe care sa pacalesc lumea precum : ex. spune bere, vin cati pitici avea CENUSOAREASA. PS SCUZE CA AM GRESIT CATEGORIA
Un barbat merge la un restaurant si comanda mancare de pescarus pentru prima data in viata lui. Dupa ce mananca din aceasta cateva inghitituri, face infarct si moare. Ce anume i-a cauzat infarctul?
Cine ma baga si pe mine in Junimea? ^^
Cine vrea sa afle ce a fost in viata anterioara? :D
Mi-as fi dorit ca banii din portofelul meu sa faca dragoste si sa se multiplice (Pakalu Papito) Cum pot face chestia asta sa devina realitate?
Am văzut o întrebare (vă e dor de OTV? ) care m- a inspirat. Deci, eu simt (în urină) că Cioacă e nevinovat, voi ce credeți? Adică pe bune... nu există nici o dovadă concretă că el ...? (mai mult)
Http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/ai-un-nokia-1100-vinde-l-cu-25.000-de-euro-4231427/ Pareri?
Tu cat ai vrea sa iti fie mita daca ai fi primarul capitalei? Cat ai fura? (PS:Sorin Oprescu, primarul Bucurestiului a fost retinut de DNA pentru luare de mita) Putin si sa nu afle nimeni?:>
Care are cont pe transformice? :)) :>
Pentru fanii lui Sebastian *Daisuki* si cei care habar n-au cine e sau nu sunt fani (so, pentru tooti): http://i.imgur.com/A2JFIY6.j
Cum vei raspunde la aceasta intrebare?
Cum pot sa devin om?
Ce rasa de caine este cainele Doge? *Cel care inventeaza cel mai bun nume are funda + iubirea si dragostea eterna si permanenta a unchiului Dolan timp de 69 de zile - Daca- i Fata- si - Daca- i Baiat-...? (mai mult)
Nu e bine nici asa. Am fost la Religie azi si am lăsat comentarii cu "puțulica" la o întrebare despre botez si alte tâmpenii. Am încercat sa ii mai inseninez Putin pe omuletii aia de acolo ca sunt...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=8Fj-aowYGvQ Unde gasesc sa-mi cumpar si eu rata de asta?)))
Cine vrea sa-si faca un selfie cu Unchiul Dolan Duk?
Poti sa te ascunzi, dar nu te poti ascunde! Unde sa ma ascund?
Hai sa facem ceva, man- ilor. 100 de tipuri de prieteni, scrieti aici. Tipul 1: prietenul ala care ramane fara bani si te invita la tine numai ca s- aduci tigari. Cea mai retardata idee...? (mai mult)
Heeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ați observat ca atunci când cineva pune o întrebare apare la notificări "... a pus o nouă intrebare"....? (mai mult)
Bwa ce plictiseala, am chef de un turnir... cine vrea sa se bata cu maestrul? * scoate katana prinzand- o de lanț pe o invârte asteptand s- o arunce in primul care se ofera* In fine, ce faceti ...? (mai mult)
Stiti, daca... daca beti vin si dupa apa, apa are gust de ciocolata :-? Sau asa mi se pare mie. :-?
Îți amintești de primul tău telefon? :)) https://www.facebook.com/3chestii/videos/503859459777301/
URGENT T/A! Primele raspunsuri se vor lua in considerare: Sa manac prajituri sau sa imi fac un Crem ole? Si cu ce sa fie Crem ole? A daca nu stiti, crem ole e ca o budinca dar nu o mai fierbi...
Asa e ca asta-seara o sa putem vedea pamantul pe cer?
Let's fight! - Capitolul I : Black Virgo HS. "Receptie Statia 4!" "Receptionat." "E vreo problema in sectorul tau? Terminat." "Niciuna pe moment. Inca asteptam atacul aerian final. Terminat." ...? (mai mult)
Da- pai ca mere un minunat turneu de : " Adevarat sau Provocare by CreepyCroampaProxy"! :P Cine vrea sa in- ceapa? :D Azi nu am asa multa inspiratie de provocari deci n- o sa fie ca data trecuta(...? (mai mult)
Azi e sfarsitul lumii? Ieeei, scapam de scoala! :))
De ce ar fi categoria asta mai buna decat celelalte? Vedeti voi, eu sunt noua pe aici, Noely mi- a recomandat site- ul si categoria asta, insa nu prea inteleg nimic din ce se intampla pe aici. Deci,...? (mai mult)
Buffff...pacccc..buffff. Revenire spectaculoasa fummm, lumini etc Ce faceti?
Credeti ca daca imi iau viata o sa o uit? mi frica sa nu ma bantuie in lumea de dincolo de aia mi frica
Am vazut copii ( fete) de 8-9 ani care spuneau,, nu pot sa mil scot din cap"... se refera la paduchi nu?
Care din voi e Nicușor? =)) https://www.facebook.com/DoZaDeRas.X/videos/927650117294494/
Sa spunem ca ai castigat o cina cu un artist american. Iar tu ai de ales intre Justin Bieber, Miley Cyrus si Nicki Minaj. Cu care ai iesi la cina? Si de ce?
Faceți un top 5 a celor mai amuzanți useri.
Te provoc sa citesti cu voce tare de la coada la cap cuvantul Lana! Ce ti-a iesit?
Imi caut iubita milionara in euro,imi ofer inima mea la scimb cu averea ei, cine se ofera?
Daisuki ma va omori in curand deci : Part VIII 2/2 Cum tot inaintau copiii, Suck se plangea din 2 in 2 minute in timp ce Killy ii tragea cate o palma peste cap de fiecare data cand tanarul termina...? (mai mult)
Daca as fi ciocan, as lovi Daca as fi bustean, m-as rostogoli Daca as fi faclie, ___________? Cel mai inspirat raspuns are funda!
Pustimea! Ce faceti? Vad ca multi nu mai prea intra, va pregătiti de scoală? Buuuu... Karimo, hai cu povestea aia ca murim de plictiseala. :]]
Sa va vad... daca stiti si asta sunteti tari ^w^ Cine este personajul din poza mea de profil? Eu stiu deja *ras malefic* Indiciu : Este "kakkoii" *kakkoii = cool*.
Karima face pe sefa astazi. Din ordinele ei trebuie sa scriu o poveste. Despre ce vreti sa fie? Gen, ce tema vreti sa aiba? Sau, ce gen sa fie(romance, gore, fantezie etc)?
Daca ai fi VibeTrix pentru o zi ce ai face?
Ce-a facut Mircea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!