Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Ce rimează cu Cobuz? :)))
Salutare TPU, când mergem la război, că m-am plictisit de stat acasă degeaba
Care este capitala Angliei? =)
Munca iti ruineaza visele, pai nu mai ai timp de visat, iti taie visele tale frumoase, nu fa din munca visul tau, stai in pat naibii si viseaza, te mai si stresezi, nervi, ajungi in groapa si tot nu...? (mai mult)
Daca am o problema mintala si acest aspect ii afecteaza pe copiii mei si eu ma duc la psihiatru, care sunt sansele ca dupa terapie sa dispara copiii?
Ce e mare si rosu si transpira cand ii canti la multi ani?
Oare Dumnezeu ne urmărește peste tot și vede absolut tot ce facem, chiar și pe TPU ne urmărește și vede tot ce facem?
Mi se zbate pleoapa de 5 luni de zile, dacă o tai o sa se mai zbate/joace?
Când femeile vor domina lumea sfârșitul lumii va fi aproape?
Am baut 3 litri de noroc si inca nu ma simt mai norocos, totusi am noroc ca mai am 3 litri.
Sunt chitarist dar nu am chitara, asta înseamnă că sunt la fel de bun ca un chitarist care are chitara chiar dacă nu am chitara?
Înainte de Salar: Ce bine va fi când o sa primesc 2000 Ron pe luna o sa îmi ajungă mie personal și poate ajut și pe altii: Când ii primesc: 800- chirie 1 camera 400- cheltuieli 700- tigari ...? (mai mult)
Doi lupi viteji, unu alb și unu negru se luptau pentru o pajiște. S- au luptat atât de tare încât au rămas doar cozile din ei. Întrebarea este. Care dintre ei a fost mai viteaz și de ce au rămas...? (mai mult)
Salut! Cand o sa explodeze Terra?
Psihiatrii mei ma vor înapoi la spital, spun ca le e dor de mine ca sunt bun și colegilor și pacienților de acolo le e dor, dar eu mai vreau sa stau în libertate, ce sa le spun? Ei pot sa ma ia...? (mai mult)
Salut, prin 2015 era o aplicatie sau un site unde vorbeai cu un fel de Bongo care iti raspundea la intrebari si de multe ori chiar se potriveau cu viata reala. Stie cineva cum se numea aplicatia sau site-...? (mai mult)
Auziți? Cică statul o sa mărească salariile cu 100 de Ron peste câteva luni, o sa va puteți lua mai multa hârtie igienica în casa, hmmm? Ce spuneți? Va bucurați?
Hei, useri TPU, cum vi se pare acest meme? https://ibb.co/NT8JqmX
Ce ar fi dacă ar fi asa numita ora libera pe site-ul TPU, adică ora fără reguli și fără pedeapsa de a fi blocat sau scos de pe site?
Am fost azi la lac în parc și am stat sa privesc rațele și le- am întrebat ce le place sa facă și mi- au spus un sfat... Ca trebuie doar sa tac, sa vorbesc doar dacă glumesc și sa mănânc, ...? (mai mult)
Vreau sa ma căsătoresc, doar ca am o mica problema, nu am cu cine... Ce as putea face?
Eu nu am o iubita, dar am o relație ciudata, comunic telepatic cu o fată fara telefon și fără virtual, ea e la 10.000 de km de mine și comunic telepatic și psihic cu ea, ii zic te iubesc, îmi...? (mai mult)
De la Zeion97 Joi, 27 Mai 2021, 2:58 pm Bună iubi, mi- e dor de tine, dragostea mea minuscula Ohh te aștept fierbinte sa vii înapoi pe server, mi- e dor de conversațiile noastre private ...? (mai mult)
Care e asemanarea dintre un reporter si un religios?
Banii multi nu aduc fericirea și viata e scurta, dar vreau și eu sa trăiesc o viata scurta într- o vila, sa am o fată dulce lângă mine și când ma îmbolnăvesc sa am bani de medicamente, ce...? (mai mult)
Salut. Știe cineva cum activez netul 5G pe telefon? Mi-am făcut vaccinul anticovid dar tot nu mi-a aparut semnalul 5G.
I-am făcut unei prietene un prank prin mesaje cu versuri dintr-o piesa. A raspuns cat a răspuns apoi m-a lăsat cu seen. Ce as putea sa fac in acest caz sa fie mai funny?
Salut TPU! Vreau și eu vă rog niște glume originale pentru stand up comedy, am nevoie pentru un spectacol la școală (vă rog fără înjurături, participa și copii mai mici), câteva! Dau...? (mai mult)
Salut TPU, vreau cele mai tari glume cu umor negru
Copile,dormi ca vine Mihai dupa tine! Asa zic turcii sa-si adoarma copiii. Ce credeti?
Hei TPU, Cum vi s-a părut perioada purtării măștilor? În ultimul timp vi s-au întâmplat lucruri amuzante din cauza asta? Dacă da, care ar fi vreau sa știu.
Ce e mic, alb şi aleargă incontrolabil prin spaţiu? Racheta chinezilor.
Salut TPU! Am o colegă în clasă foarte fitoasă, a luat la matematica un "4" și a început să facă teatru fix când eram toți la oră, vă las și dialogul. Profa: Astăzi Delia are nota 4 Delia:...? (mai mult)
Cum pun o intrebare pe TPU? Vezi categoria, stimate admin.
Vreti sa nu mai pun intrebari timp de o zi? TPU, sa nu indraznesti sa-mi stergi intrebarea.
Hey, am nevoie de niște rime care sa înceapă cu 'foaie verde' Multumesc
Din întâmplare am dat, într- un sertar, peste un trabuc vechi de vreo 10 ani pe care- l primise tata pe vremea când încă fuma (s- a lăsat de fumat acum 8 ani). Trabucul este nedesfăcut și e ...? (mai mult)
Am vrut sa ma simt precum un star rock iar in momentul cand cel de pe scena a aruncat cu chitara pe jos, am aruncat si eu cu pulpa de pui. O mai pot manca?
Știe cineva bancul cu Florin? Multumesc! PS: nu Florin Piersic
Oamenii au ADN-ul identic in jur de 60% cu cel al castraveţilor, asta inseamna ca ne tragem din castraveţi? Ce spune biblia despre asta?
Acel moment în care femeia visurilor tale îți propune să faceți sex: https://www.youtube.com/watch?v=4iKKeXy8Qxk Nu că este amuzant? Puțin cringe, dar eu am râs.
Este posibil asa ceva? Dany1988 nu a mai pus nici o intrebare pentru 24 de ore=]]] TPU, intrebareaeste pusa pentru amuzament.
Oare vine sfarsitul lumii? Eu cred ca este aproape, foarte aproape. Dumnezeu o sa ne pedepseasca pe toti. Suntem niste paraziti. Trebuie sa suportam consecintele greselilor noastre [sau ma rog, celor...? (mai mult)
De ce nu apare politia extraterestra sa aresteze umanitatea abuziva de pe planeta asta?
Spuneti- mi va rog cele mai amuzante glume/bancuri Incerc și eu câteva 1 Este bula al meu la școală, supărat. La școala îl vede pe bula o profesoară și un profesor ce erau căsătoriți,...? (mai mult)
Pe Abi îl bate mă-sa cu șlapul Gucci?
Ceva intămplări amuzante de la școala online? La mine au pus colegii manele, Brad Pitt s- a apucat de olărit, veneau cu numele de Irinel Columbeanu, Nicu de La Cazănești și puneau de toate se...? (mai mult)
Buna Ziua! Cateva idei pentru o licenta de mecanic(joc)? Am nevoie de un numar de 15 intrebari pentru un joc online MMORPG BROWSER BASED pentru licenta de mecanic in joc si nu prea am idei de ce intrebari...? (mai mult)
Era un om care trăia la etajul 10. El cobora cu liftul până la parter și urca până la etajul 5, apoi urca pe scări. De ce proceda in felul acesta?
Cum se pune o întrebare pe TPU.ro?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?