M-am gandit, nu ar trebui tanara Noely sa aiba un maestru care sa o invete tainele natiunii noastre? Lasati aici CV-urile iar asa Noely va putea alege pe cine vrea ca si maestru.
Strang echipa fetelor diabolice de pe T/A http://i.imgur.com/a3buwtX.jpg Misiunea noastra e sa cucerim lumea si sa ne facem un harem urias de "bajeti" care ne vor spune : " http://i.imgur.com/wMJHuPN.jpg...? (mai mult)
KamaSutra, il cunosti pe misionarul?
Astazi Generalul Genin va spune la vot obligatoriu, natiunea T/A! Tanara Noely, are dreptul sa fie una de a noastra! Raspundeti! Oficial la ora 19:30(ora Romaniei si a Natitunii T/A) urnele vor...? (mai mult)
Am primit confirmare ca si-a facut Noely cont deja, asa ca, generale Geanin, poti sa ii faci initierea in vreo jumate de ora.
Am vazut la un magazin boxeri cu tigru frumos pe ei.Ma gandeam sa ii cumpar dar ma intreb ce fac daca ma musca acel tigru de ...banana?
Bai,deci m-am saturat de cate ori am fost banat! Daca imi baneaza adminu si contul asta, ma las de TPU! Intrebare:Cine canta mai bine, Fuego sau Cristi din Banat?
Doamne...Daisuki si-a pus numele "Daisuki Ginoza...". Mai bine punea "Daisuki FIMOZA" :)) :)) :)) :)) :)) :)) Sunt NeBuNa! =))))) lol
Ma iubiti? :D Vreau sa fiu in centrul atentiei...:(((((
Ce se intampla dupa ora 12 noaptea pe T/A?
Hey! ツ Uitati cum va vede Blytz. Voi ati vrut deci sa nu plangeti... ☆ De la stanga la dreapta - Blytz, Kama, Karima, Alessa, GreyN ★ http://media.giphy.com/media/YyC0BeQcowlI4/giphy.gif ...? (mai mult)
imparatie T/A! Va vorbeste generalul Geanin! Astazi la data de 21.08. 2015, ora 18:01, userul FreyLike dores nesilit de nimeni sa faca parte din comunitatea noastra. Cine doreste ...? (mai mult)
Deci stateam si ma gandeam, dac eu si Dante nu sunteme asa diferiti? Pana mi- am dat seama ca am baut prea mult... Deci ce sa aleg ca poza de profil? A. http://i2.wp.com/www.trashtalktv.com/wp-...? (mai mult)
Deci stati ca stiu pe cine vrea sa aduca Alessa. Sigur nu va vorbi prea mult asa ca va zic eu detalii despre ea. Ani : 16, de unde naiba ai luat 19 Ale? Nume real : Noely si ceva, nu imi vine acum...? (mai mult)
Cred ca am suparat/enervat un Crompisor! O/il tot contrazic ca nu e corect termenul "ungur/Ungaria/ungureasca o.o! Adica asa ziceti voi, romanii! In maghiara (termenii corecti) sunt "maghiar/Magyarorszag(asa...? (mai mult)
Dupa cum ar spune Minion, o sa va ajut sa va inmultiti. Va aduc o noua fata. E ea mai speciala cum e de fel mai sadica si are o imaginatie mai bogata decat trebuie dar e draguta fetita, foarte simpatica...? (mai mult)
Urasc profesorii care ne predau cate 2-3 pagini de caiet studentesc, inca din a doua zi de scoala:( Voi aveti profesorii de genu'?
Cine sa duce sa i-mi ia si mie o sticla de suc? vaa rog :P
Eujen! Viva Eujen! Nota pentru userii T/A: Eujen este un erou care a inventat modelul de Lamborgini Eujentador si ii puteti gasi povestea pe wattpad: " Povestea lui Eujen"( scrisa de mine)! :D ...? (mai mult)
Vreau sa mor, sa ma anuntati cand vine apocalipsa, pana atunci eu stau in coltul meu. Voi ce mai faceti dragalasilor?
Deci am stat si m- am gandit... Pisica mea e vampir? Obisnuieste sa ne linga in semn de multumire, acum suge. :| M- a muscat de cateva ori de gat. :| Ii foarte rapida si destul de puternica pentru ...? (mai mult)
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiii! Acum am venit de la mare! :))) Cum a fost fara mine? Nici sa mai scriu nu stiu :))
Care imi zice o gluma buna are funda. Editia 1 runda 3.
Pentru 1000 de euro ati manca o cizma? ( fara paine );) :D
Hey T/A! Care imi da si mie o lista cu toti utilizatorii importanti de la T/A? Fundita garantat la cel care ii scrie pe toti! Multumesc anticipat! Este pentru niste jocuri...
Azi dimineata vream sa intru si eu pe olx si din greseala am scris LX si mi- a dat trupa asta de rapp https://www.youtube.com/watch?v=mGoE8csKZjA Vi s- a intamplat sa prajiti cartofi si sa vi sa arda...? (mai mult)
Ce bine aratam cand eram si eu mai mic http://imgur.com/gallery/Yfp5jLl Voi cu aratati cand erati mici? :O
Care e primul lucru pe care il faci/faceai cand te duci la bunici?
Am incercat faza cu useraname666 si nu s-a intamplat nimic. *lacrima*
Cine vrea sa facem schimb de vieti?
Astia de la TPU nu m-au lasat sa pun intrebara la Cauze Nobile! :( Va rog, fiti buni si raspundeti Poate cineva sa-mi doneze broasca de la usa?
Ce stii sa faci cel mai bine? MadPotato, te rog sa raspunzi! :)
Obsesia mea e cititul, a voastra care e? Obsesia lui Suck nu cred ca vreau sa o aud.
~~"Vai, deci sunt obsedat de Genesis Rodriguez. Dorm cu o poza de- a ei sub perna, o pup de noapte buna in fiecare seara si merg pana si la dus cu poza. Sper ca intr- o zi sa ne intalnim, iar ea sa ...? (mai mult)
Minion e bolnava si nu vrea sa iasa cu noi pe afara :(( Vreau o imbratisare!
Acel moment cand iti dai seama ca Geanin avea dreptate, Croampo... http://imgur.com/H2Avwwk P.S.: Sa-i trimita cineva asta...
Cine e grasuta mea?
Conquete nu e blonda
Eu va iubesc pe toti, pe mine cine ma iubeste? :o3
Cine joaca adevar si provocare? Croampo, am pus intrebarea.
Cum spunea si Crompulet, nu o sa ne luati categoria! Asa ca orice user care dorest sa faca parte din familie,trebuie sa treaca de test, un test dur. (de care sigur nu veti trece) Hehe :P
De ce e mai bine să fii singura decât să sari dintr-o relație în alta?
Inturnire sau intrintire sau cum s- o numi, de urgenta cu userii T/A! Avem o mare problema! Suntem invadati! O sa lasam sa fie categoria asta plina de intrebari de la necunoscuti? Nu, n- o sa lasam!...? (mai mult)
De ce Cenusareasa si- a pierdut pantofii? Pentru ca a fost moarta de beata s- a impiedecat de ia cazut pantofii din picioare, si s- a dus singura acasa cu o sticla de Vodka si o sticla de bere. Si cand...? (mai mult)
Am si eu o problema... Azi ma plimbam prin curtea unui vecin si am vazut 5 lei care erau murdari, m- am dus la pompa si i- am spalat. Faza este ca am fost surprins de camerele sale de filmat...? (mai mult)
Dacatu ai fi o ceapa, in gura cui ai plange?
Hai să facem o poveste. Încep eu: A fost odată un siren care... (continuati)
Completati mai departe: Asta e acel moment cand...
Cine vine cu mine?
Daca s-ar primi cate un dolar pentru fiecare intrebare postata Alynutz1994, ar fi miliardar :) Ce parere aveti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.