3,2,1...Let's spam!
Https://youtu.be/icN6rblqYRg Am plans, am zbierat... :(((((((
Dacă nu am pus semnul intrebarii, atunci asta nu e o întrebare (răspunde)
Salut 1.Numele & Varsta 2. ¿Ce ai vrea sa iti amintesti pentru totdeauna? ∞ 3.¿Ce nu ai face niciodata? 4¿ Ce ai face zilnic daca ai putea? 5 Adreseaza'mi trei intrebari... 6 Scrie...? (mai mult)
Imbratisari ne- gratuite ce dati? (sunt o plagiatoare malefica, stiu, scuze kama dar sunt sora ta si am voie ). Mentionez ca sunt o fetita dragalasa cu par de culoare gri, ochisori albastri si sunt ...? (mai mult)
Am o echipa de 12 persoane cu menere de filmat si aparate foto, si eu printre ei cu camera. Dar problema este ca il cautam pe Codrin Bradea de o gramada de timp si nu dam e de el, stie careva unde locuieste?...? (mai mult)
De ce Fik motanul meu care de fapt nu este al meu nu doarme la ora 20:42? Nici nu respecte regimul! Si stiti de ce? Fiindca voi s'te-ti fraaaaiiieeerrriii!
Ce sa fac sa nu mai fac?
Oare unde-i Mos Craciun acum? Ce face pe timp de vara?:))
Sunt prost, probleme varule?
Ziceti- mi ce sa fac... Deci, ma mancat undeva sa ma uit dupa colegii mei de la liceu si ca sa va spun, sunt numai secherasii din astia de oras cu muschi, pensati si cu obiceiuri vestimentare grotesti,...? (mai mult)
Lume care e chestia de ce sunteti asa de plictisitori :/? Mi-am facut si eu cont pe acest site si nu vad nicio activitate *casca*
Fii sincer si mai ales nu te lasa influentat de raspunsul din link-ul de mai jos. Tie iti pare rau ca se termina vacanta? http://imgur.com/gallery/pmH3i5O
Atunci când ți se sterg toate întrebările și raspunsurile de la T/A http://imgur.com/sHGpQfY
In viziunea mea, T/A asa arata: http://sketchtoy.com/65759215 Voi cum vedeti categoria asta?
Va prezint noua marca de ciocolata facuta de mine! http://imgur.com/crlDovE Vrea cineva sa cumpere?
Unde e butonu' de like?
"O soţie vine acasă seara târziu, cu o zi mai devreme decât anunţase iniţial, după ce fusese plecată într- o călătorie de afaceri şi deschide încet uşa de la dormitor. De sub pătură, ...? (mai mult)
Cine vrea sa ma vada nud? Uitati:http://media.dcnews.ro/image/201108/w670/pui-de-gaina-nascut-fara-pene.jpg Va place? Va atrag? Sunt sexy?
Exista zane? Stiu ca pare amuzant dar nu vreau sa va bateti joc! Am visat aseara ca eram prietena cu TinkerBell!
! Azi organizez un concurs: cine zice cel mai amuzant banc sau cea mai amuzanta poveste primeste funda! Let's go!
La ce useri va ganditi cand vedeti poza asta? http://cdn2-www.afterellen.com/assets/uploads/2015/01/ahs13.8.png
Take me to Church de Paște... Voi ce mai ziceti?
Vreau sa-mi iau un job, imi puteti spune un job care ma poate plati cu cel putin 10.000 de euro pe ora?
Ce parere ai despre tine? Bonus : Esti Janna Friske?
Sirenele depun icre?
Salut, T/A! Am nevoie urgenta de voi! Spuneti- mi la ce serial sa ma uit, le- am inceput pe toate si am ramas in urma cu ele si vreau sa le termin, dar cu care sa incep. Pls! Ajutati- ma... Deci. ...? (mai mult)
Mi-am pierdut capul azi noapte... unde credeti ca este? Mi-am gasit doar nasul.dar intreg capul unde-i?:(Era un cap cu procesor Quad Core.
Vi sa intamplat sa o gasiti pe Elodia pe strada?
Deci viața ta a fost o minciuna?
Jwoww, imi cer scuze ca nu te-am invitat pe tine la acel suc. Eram mult prea rusinos... asa ca am ales sa merg cu KillMePlease, care m-a refuzat:( Vrei sa vii cu mine la un film 3D?
L-am visat pe Hitler acum 6 zile si mi-a spus ca peste 6 zile o sa vina la mine cu trupele SS sa ma recruteze. Acum eu nu stiu ce sa fac, stau toata ziua ascuns in casa. Probleme?
Pot sa iau foc daca stau in soare?
M- am intalnit cu o baba si mi- a zis ca sunt frumos, dupa care a calcat- o masina, este un semn? Dupa ce a calcat- o masina am vrut sa ma sinucid, dar mi- a aparut in cale inca o baba care imi zicea...? (mai mult)
Așa-i ca-i frumos tipul din poza mea de profil?
Nu ma lasa mama sa imi iau bicicleta din nou(am avut 4 in trecut) :( Zice ca sunt multe masini si poate da masina peste mine sa- mi sara ketchupul pe nas:)) Ca pana la faleza e drum lung sau pana la ...? (mai mult)
KillMePlease, vrei sa iesi cu mine la un suc?
Aceasta este o reconstituire a discutiei mele cu Dante.Nu va puteti indoii de autenticitatea acestei conversatii. Salut, ba, Dante! De ce te- au banat, fratiorul meu? ":(((Cred ca s- au saturat sa...? (mai mult)
Prezic ca asta seara o sa avem stiri piperate...
Am un mesaj de la Dante; "Imi pare rau ca am luat ban, dar stiti care este regretul meu cel mai mare? Acela ca nu ii mai pot citi raspunsurile lui SergiuBoss in fiecare zi.El ma facea sa rad in momentele...? (mai mult)
Cine vrea sa il desenez?
Ma plimbam pe strada si mi- a venit sa ma usurez, am intrat in curtea unei scoli si mi- am facut treaba, am observat ca in cancelarie este o ciocolata Milka, am deschiz geamul, am intrat,...? (mai mult)
Daca as merge in india cu cateva mii de euro si i- as schimba in rupie as bogat tinand cont ca un indian castiga cate 40 eurocenti pe zi si un 1 euro ar veni vreo 72, 6 rupi in fuctie de infactie asta...? (mai mult)
Deci copii, am un mesaj de la Dante: " Seara buna useri :D. Stiti atata drama pacatoasa din cauza mea se intampla insa stiti ce o sa va spun nu mai revin in VECII VECILOR aici, motivele le stiti ...? (mai mult)
Ce cuvant se fomeaza cu ajutorul literelor : M t a u a ș u?
Vreti sa va dau nr de tel pentru farse? Am cateva conditii! Sa nu injurati, dracuiti si alt fel de limbaj vulgar Sa nu sunati seara ( dupa ora 11 :00 ) pana dimineata ( 9:00 ) Nu sunati de 100 de...? (mai mult)
De ce printesa Gumita din Sa-nceapa aventura isi schimba hainele si parul in fiecare episod? In primul sezon avea mereu aceleasi haine! :((( O vreau ca la inceput!
Daca ai scrie o carte despre eșec si nu s-ar vinde asta ar inseamna ca ai avut succes?
Https://www.youtube.com/watch?v=3B1G7DRSCag Pareri?
Cred ca ma las de TPU, prieteni. :c Voi cum vreti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.