Intrii pe TPU, te uiti ce mai e pe la T/A, si vezi o notificare de la Madu. Ce faci? Răspunzi nu? Dar daca te întreabă cum e vremea pe la tine, sa nu- i răspundeti. Schimbati subiectul ca zice ca-...? (mai mult)
Ma gandeam, lumea e rea, totul in jurul nostru se prabuseste, ganduri nu mai avem, nimic de facut nu mai avem, asa ca hai sa dam fiecare o petrecere, sa urlam, sa tipam, sa ne "simtem" bine, nu- i mai ...? (mai mult)
De ce mama nu a vrut sa imi mai faca un fratior si sunt singur la parinti?:))Mai e cineva frustrat de asta?:))
Vindeti cartofi aici?
Vreau să mă mut în Vaslui. Păreri?
Ce faceti daca gasiti un portofel plin cu bani pe strada? Asta ii intrebarea aia din filmul ala romanesc mai vechi:))
Ce muzică ascultă colegii voștri de clasă? Dar profesorii?
Daca parintii tai ti-ar spune ca sunt gay/lesbii, ce ati face?
Care imi zice o gluma buna are funda. Editia 1 runda 2.
La multi aniiiiiii Geanin! Credeai ca uit, nu?
Nu vi se pare ca ceva e ciudat?
Doub loves Sleep sau Doub loves sleep? :-?
Nazi- Party T/A http://i.imgur.com/XBO9WNp.jpg O, dar stai unde sunt ceilati? http://i.imgur.com/lH3gfci.jpg Dar parca mai lipseste ceva? A da...? (mai mult)
Reprezentarea userilor TPU categoria T&A in imagini. Check this out :x :x Asa va vad eu pe voi si pe mine :D NO OFFENSE! 1. Turbox http://i.imgur.com/lbBszQy.jpg 2. raMLess http://i.imgur.com/ugIotWL.gif ...? (mai mult)
Daca ai fi cu cea mai frumoasa fata din lume intr- o camera de hotel si ai observa ca ai ramas fara prez*r*ative, si singura farmacie care mai e deschisa e vanzatoare mama ta, nu ai nici macar un prieten...? (mai mult)
1. Cand este ziua ta? 2. Cu cine ai vrea sa fii în acest moment? 3. Ce sporturi practici? 4. Cine este prima persoana în lista de contacte? 5Cu ce scop ti- ai facut cont pe TPU? 6 Unde ai vrea sa...? (mai mult)
Totusi stiam, stiam ca Liszt stia de mine inainte sa ma nasc da, acum ma pot socoti o divinitate :)) da ce buna gluma, deja imi imaginez ca peste vreo 2 zile voi gasi si ceva de genul Potato Etude sau...? (mai mult)
Http://vocaroo.com/i/s0p49vUX7NPW
Vreau si eu niste glume amuzante care sunt de gen : Cand faceam eu din astea tu... Cand eu... tu... Nu stiu, lucruri din astea amuzante ca ma plictisesc si vreau sa stiu Scuzati categoria
De cand eram mic Aveam o dorinta Sa zbor pe un fluture Cu a sa vointa Ooo, nota 10, nu?
Salutare! Am nevoie de ceva idei pentru niste farse, cea mai buna idee primeste funda si multumirile mele :) Ideea este urmatoarea: stau la camin folosesc un frigider comun pentru a- mi pastra mancarea....? (mai mult)
Spaga...made in Romania? Oh, SIGUR CA DA! Asculta melodia si zi daca esti de acord cu versurile=)) https://www.youtube.com/watch?v=8ENS5KpZ0sk
Spuneti- mi cine a primit opera asta de arta scrisa de Life, acum inteleg, saraca mujere nu are cui sa i se planga. Vreau sa stiu cati ati primit "adevarul asta pur " despre mine. http://i.imgur.com/Ycxxkov.png...? (mai mult)
Puneți-mi întrebări!
Tocmai ce am mancat un iaurt cu biscuiti... Voi ce mai faceti?
Zei ai Infernului, cu vrerea voastră o blestem pe… L1feDRAIN . Fie ca toate bestiile pământului să o violeze. Fie ca toţi copii să îi moară iar casa să- i ardă. Zei ai Infernului, vă ofer...? (mai mult)
Echipele T/A ⓣⓔⓐⓜⓦⓞⓡⓚ ✐ ☑ ☐ ☒ ✰1. Toti cei de la T/A suntem bagati intr- un labirint. Suntem legati 3 cate 3 dar ne putem misca pentru a gasi o cale de iesire din labirint....? (mai mult)
Care sunt cele mai bune bancuri pe care le stiti? Funda + vot.
Http://vocaroo.com/i/s07PLFOZJsuC De ceee? :(((
Croampa e un zeu! Hai sa ne inchinam la croampa! Voi cum v-ati petrece tipul cu croampa zeul?
Buna dimineata! Bine ati venit la Stirile Matinale T/A! Astazi sunt prezentatorul vostru indragit, Geanin! 1.Se pare ca userul Corampa crede despre userul Geanin ca este prea serios si prea realist....? (mai mult)
Buna, As avea nevoie de glume de genul: scoti sabia din teaca, un soldat are mereu sange pe sabie, bagi masina in garaj, duci nucile la veverita, duci veverita la scorbura, bagi vaporul in ecluza...? (mai mult)
Http://imgur.com/a/DdIw4 Funny! LOL!- sens original LOL!- sens DydyAlle Albumul meu :) >:) >:) >:) Bleah, bleah! >:) >:) Tot uit sa aleg categoria! P.S. Ce s-a intamplat cu Sergiu O.o?
Intre timp http://vocaroo.com/i/s1sG2lv5NEJt P.S.: Stiu sunt un ciudat, distrus, copil distrus(stiu ca m-a repeteat), un tip care vrea sa para interesant si vrea atentie.
Daca ai fi un muc, m- as scobi mereu in nas Buna, am un prezervativ si din pacate expira peste 2 ore.Ce zici, profitam de el? Ce zici, pisi? Te scot la un suc la plic? Fata, stai la bloc? Pentru ca...? (mai mult)
Oracol de DydyAlle Oracol* Bine ati venit la primul meu oracol! *(traznete)* Muhahahahahahahahaha... Sa continui? Deci... 1. De ce majoritatea de aici nu ma stie? 2. Din ce judete sunteti? ...? (mai mult)
Daca ma arunc de la etajul 9 voi ajunge pe luna?
De ce nimeni nu ma place? Daca sunt persoane pe TPU care ma plac cat de putin va rog spuneti! :(((( :(((((
Buna seara dragilor, ce mai fac animalutele de pe T/A :D. Numai ce eu si un prieten ne- am uitat la un film horror pe skype :D si am avut parte de o doza de speriere insa, si el imi spunea ca se va...? (mai mult)
Am facut o descoperire! Cu totii stiim ca Beyonce se scrie Beyonce. Dar! Am stat putin si am zis! Cum se aud 3 sunete "englezesti" asa imi place sa spun! Be.On.Ce. Luati literele mari din ce am scris mai...? (mai mult)
Hello! ❤ Câți prieteni am și eu on? ^^ (*) ♥
Cine e TPU? E o asociate non-guvernamentala? TPU e asociat cu illuminati? Nu asta vreau sa intreb intrebarea mea e ce faceti?
Sunt Geanin si n- am ochii si in fiecare zi imi curge sange din oribitele ochilor. Daca deja ai inceput sa citesti aceasta intrebare si incetezi sa o citesti acum vei muri in maxim 10 zile. Asa ca trimite...? (mai mult)
Kama, ce s-a intamplat cu tine?! Mi-e dor de tine!
Ce ai face dacă ai fi un Moș Crăciun pe care nu-l cunoști?
Https://www.youtube.com/watch?v=9aADTFYpfRc De ce naiba m-am speriat la jumatate din chestia asta dar nu ma speriu niciodata la filmele de groaza? De ce?! Croampa, ma lasi sa il omor pe tip?
Dupa o ora de " Slendy's Song" m-am decis sa merg prin padure! :D Daca nu mai intru azi, inseamna ca am murit! :3 Ne vedem, poate...
Am nevoie de imbratisari de la voi! Sau macar de un discurs de motivare. Sau ceva. Orice.
Voi ce faceti in aceasta secunda? Eu fac.***...ăăă....pardon,stau in pat. :D
Mi rauuu... de ce a trebuit sa mananc atat?! Nu mai mananc pizza( pana maine)! Ma intreb unde au intrat 2 pizza? :-? Si... voi ce faceti? :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!