Va rog sa imi traduceti si mie ce spune conacu pe tiganeste, in videoclipurile sale! (asta inteleg eu : si che tu lo ve si che manghe buc temeral midai... ) xd
Mi-am amintit ca, mai demult vorbeam cu unele si cand le-am dat o poza cu mine sau speriat si mi-au dat block, ati patit ca mine? :))
Dacă ciocolata se face din cacao, care provine dintr-un copac, care e o plantă...asta înseamnă că ciocolata este o salată? :D
Nu inteleg de ce spuneti ca România are drumuri de o calitate foarte proasta. Mie mi se pare ca le avem pe cele mai bune. :)) :)) :)) Uitati un exemplu: https://youtu.be/F6BpUmR1Amk
Cine mă felicita și pe mine de 8 martie?
Cum scăpați de un magician?
V-am visat azi noapte, vreți sa aflați ce naiba făceați acolo?
Nu credeți că este superamuzant canalul ăsta? https://www.youtube.com/user/emymirelu
Ca sa scapi de depresie cronica e nevoie de transplant de cap?
Draga TPU, acest utilizator îmi apare cam des și o ignor dar degeaba, de ce, cu ce am greșit sa pățesc asta https://www.tpu.ro/utilizator/abaywf/raspunsuri/
Mi-e foame si m-am spalat pe dinti, ce sa fac?
Salut! Mai stie cineva vreo melodie/poezie in genul "Si'a murit Dumitru"? Stiu ca era la un moment dat si o parodie cu o poezie de dragoste.
Cineva a impărțit pe-aici,de sărbători bomboane virtuale. Doar că eu n-am prins nici măcar una. Imi puteți da in schimb un pupic virtual, mic, mic de tot?
Ce pui intr-un butoi ca sa-l faci mai usor? Dau funda va rog seriozitate
Va rog sa-mi dati niste idei de porecle d-alea handicapate pentru prieteni betivi sau care beau mult:)))
Caut o fata pentru o relatie virtuala toxica cu certuri, impacari amoroase? ps intrebarea este amuzanta sa stiti, din pacate tinerii nu stiu ce e o gluma.
Ați veni mine la cabinet daca voi ajunge tehnician nutriționist? :))
Dacă Ion poate desena, desenul poate Iona?
Oricum este mai presus decât oricând atunci când orișicum face blaturi cu orișicine vărul lui oriunde?
Cine vrea o consultație la Doctor Nesquik? Prescriu doar produse Nesquik in diferite doze pentru diferite afecțiuni de pofte dulviologicd dar și vitaminizare totodată
Imi poate face spune cineva un obicei de Paste din Romania?
Mâine mă duc la infecționist și îl întreb după cât timp devin zombi după ce fac vaccinul și în cat timp incepe sa își facă efectul cipul și 5G și dacă are medicamente pentru tratarea ...? (mai mult)
Doresc să iNtRu îN aPa mĂrIi, ca Andra Gogan, doar că pentru asta aș avea nevoie de colierul acela pe care îl poartă. Caut de 3 ore am nevoie de ajutor. E albastru, probabil de sticlă sau de...? (mai mult)
De ce isi bat barbatii femeile?
Buna seara, TPU! Cam cat cantareste un paianjen? Intreb asta pentru ca pe gresia de la mine din bucatarie se afla o chestie neagra care pare sa aiba picioare, dar nu stiu daca e paianjen sau smoc de ...? (mai mult)
Inainte sa se inventeze scuzele, exista greseala?
Întrebare de logică și perspicacitate: dacă din 3 chiștoace putem face o țigară din 9 chiștoace câte țigări facem?
Salut. Stie cineva cum e apa? Am avut odata tentatia sa gust, dar nu am putut. Toti prietenii mei mi- au recomandat- o, ca nu are gust ca nu are miros, da nu pot. Daca voi beti apa, sa mi spuneti daca...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire. Nu stiu cum sa incep, sa le pun in ordine. Deci n- am facut sex niciodata. Mereu faceam de mai multe ori, dar problema mea e ca nu mi- a venit ciclul. Am fost dupa el, dar tot...? (mai mult)
Buna, spuneți-mi și mie va rog niște Glume/bancuri despre trecerea timpului
Daca imi tund golden retrieverul ca pe un leu, acesta va primi mai mult respect din partea celorlalti caini?
Daca te sinucizi, sari de la etajul 15 cauza decesului va fi covid?
Nu cred ca am vazut o intrebare mai amuzantă pe TPU: https://www.tpu.ro/sanatate/buna- tpu- m- am- moale- copilul- meu- l- a- mancat- este- ok/ De era aici, la Amuzante, mai intelegeam, dar asa...? (mai mult)
Stiti niste glume bune ca sa le spun prietenei mele?
Pentru iubitele mele virtuale https://www.youtube.com/watch?v=nmyx7mzpPGk Sunteti bine? Va este dor de mine?
De ce ne simtim somnoroși si obositi daca stam in pat toată ziua?
Si animalele omnivore si insectivore se numara printre pradatori?
Am nevoie serioasă să-mi răspundeți la ghicitoarea asta, e pe baza unui pariu:4 numere fără soț adunate trebuie să dea 21. Cum facem? Aștept răspunsurile mersi
Neata! Am visat ca Dancila a provocat intreaga tara la o partida de sah! A mers din casa in casa in toata tara pentru a juca cu fiecare roman! Nu-mi aduc aminte daca a venit si la mine...
Vreau sa fiu PseudoDoctor.Cum fac?
Salutare tuturor. Ajutati- ma va rog cu o aplicatie, program. Sa pot trimite unui prieten pe watsap. Ex. Sa fie ca un test, oracol. Eu sa creez intrebarile si el sa abia variante de răspuns si...? (mai mult)
Nu am si eu vreo crush pe aici care ma adora in secret?
Eu te iubesc prea mult dar tu, Nu ma vrei pe mine nu. Daca- mi iei iubirea, Lasa- mi macar sufletu'. Ti- as fi dat zilele toate, Sa fii a mea pan' la moarte. Ti- as fi dat si sufletu, ' Doar ...? (mai mult)
Hey TPU. Hai sa ne jucam un joc - Clarvazatorul. Voi imi scrieti o previziune despre viitorul meu si eu va raspund cu o previziune despre viitorul vostru. Start! :)
Dacă am mâncat o sfeclă putem spune că am sfeclit-o? Ps:raspunsuri cat mai cringe
Cine vrea sa fie iubita mea imaginara?
Se mai găseşte pe undeva Kubeti? Știu că era foarte populare în urmă cu vreo 5-6 ani, dar de ceva vreme n-am mai văzut pe nicăieri. Le-au scos cumva de pe piaţă?
Știți ce i-a spus Vlad Țepeș lui Mahomed in atacul de noapte?
No comment (dar, da, stiu ca nu e intrebare :P ) https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/posts/4603992146337807
Dacă joci șah cu tine însuți cine castigă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!