Mi rauuu... de ce a trebuit sa mananc atat?! Nu mai mananc pizza( pana maine)! Ma intreb unde au intrat 2 pizza? :-? Si... voi ce faceti? :D
Cine nu imi poate oferi un raspuns? Va rog, am mare nevoie!
Daca am 200 de lei, si ii tin in oglinda, am 400 de lei?
De ce sunteti asa plictisitori unde e invalamaseala de adineauri :D. Cum credeti va descurcati cu Twinkle twinkle little star :3? e destul de usor. Hai lume mai treziti-va la viata.
Cine de aici se joaca Avataria?
Bai, deci eu nu inteleg (partea a 2- a) Voua rudele cati bani va dau cand va intalniti cu ele? Am prieteni care zic ca le dau 20 de lei etc... Dar ia ghiciti? Mie imi dau doar 100- 200 de lei....? (mai mult)
Buna! Sunt noua pe categoria asta si as vrea sa va cunosc pe fiecare in parte. Incep eu. Ma numesc Whaveya Sin, dar puteti sa- mi spuneti "Whave". Am 15 ani. Sunt originara din Coreea de Nord, dar am...? (mai mult)
Am fost pus sa jur pe biblie ca nu mai port Cercel... Ce pot face? Vreau sa il port iar...
Ce chiloti ai pe tine? Cine are chiloti cu inimioare?=)))))))
Deci eu nu inteleg... Am doar 15 ani si cand ma duc la un fast food sau undeva sa comand ceva, persaonele care lucreaza acolo imi vorbesc cu dumneavoastra... sau in autobuz o tipa de vreo 26- 28 de ani...? (mai mult)
Am ajuns la 2000 de intrebari.Cum sa celebram asta?:))Mi-a luat vreo 6 ani.Cine ghiceste cine-i ala din avatarul meu are un fundoi.
Oracool #4: Cat de mult semeni cu Freaak? Iata rezultatele: Croampa: 48% LoveSleep: 20% MadPotato: 25% AirănMeidăn: 40% Daisuki: 40% Jwoww: 53% SweetMinion: 53% anndreeeaaaa: 40% ReaperxD: ...? (mai mult)
Ca sa va rog sa- mi faceti un clasament cu mine, o sa va binecuvantez cu minunata mea gluma: Uite pe cineva, sigur e urat =))) =))))))))))) :))) Daca vreti sa ma opresc din spus glume proaste, ...? (mai mult)
Ceasu ii 03:38, cine doarme?
Pune o intrebare stupida :D
No, dupa ce am dat un search pe intrebarile T/A( recente) am observat ca sunt la moda clasamentele... :- ? Asa ca spune- ti in ce clasamente m- ati pune pe mine si pe ce loc! :D Blitz, nu fa aceeasi...? (mai mult)
Ce faceti? va racoriti?
De ceee, Miniona? De ceee? :(( De ce ti-ai schimbat poza? =((
Faceti un clasament al userilor, de la cei mai copilarosi la cei mai seriosi... Cine e cel mai realist prieste funda!
De ce spuneti despre mine ca sunt cea mai perversa persoana de pe TPU? *plang putin*
Ba sobolanilor mi- a venit cea mai atre idee pe ziua de azi deci ca ziceti daca facem un miusical cu toti de la T/A cu titlu si cu povestea si cu cantecu se ocupa daysi ca ea ne stie pe toti(si asta ma...? (mai mult)
Dupa voi, cum ar fi clasificati userii T.A? De la cei mai blânzi pana la cei mai perversi. Hai clasificati. :3
Si atunci i-am zis: "Ce ma? Io pot zbura de aici exact ca si un pinguin!" Si in timp ce stateam in spital am citit pe net ca pinguinii NU zboara... -_-
Pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici pisici http://i.imgur.com/YI7Mqge.gif http://i.imgur.com/EkgXvGs.gif ...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/CrHKNDJ.png Trebuie sa invat chineza la perfectie asa ca fac asta prin muzica...bleahhhhhh, ewwww, naspa. Rendom(cum stiu ca scrie cineva)! Cel mai dezgustator raspuns primeste funda!...? (mai mult)
Oara de as sarii, i-ar pasa cuiva? Din pat.
Mi-am facut update! Am invatat sa ma dau pe prostia de punkeeduck-ceva al lui Karima! Ha! Voi ce faceti?
De ce nu puneti intrebari? De cee? Daca nu puneti intrebari nici eu nu mai pus! Gata! De acum n-o sa pun decat exclamari! :P PS: asta-i o exclamare! >:;)
Ba deci, daca Vibe si-a pus numele "VibeTrix" ca i l-am spus eu...inseamna ca eu am botezat-o? :-? Si...noo, îmi vin multe gânduri acum. :]] Cine se ocupa cu familia T/A? :-?
No, am incercat să fac un comic. Uite. Sper că vă place. http://imgur.com/PLmP01W In memoria lui Cretaker.
Prieteni T/A Intrebati-ma orice, iar eu voi raspunde sincer! Tot ce nu stiti despre mine...
Ba deci am vazut un film cu vampiri si tot mi-a ramas ceva in minte daca vampirii nu pot sa isi vada reflectia in oglinda, atunci cum parul lor arata atat de aspectuos si matasos si fin si lucios
Oracool #4: Cat de mult semeni cu Freaak? 1. Prajitura mamei tale sta nesupravegheata pe masa din bucatarie. Ce faci? a. Mananc putin pe margini astfel incat sa nu se observe. Poate o mananc chiar pe...? (mai mult)
Bă. Cât timp am lipsit? Va fost dor? NU? No nici mie.
Cum va vad eu pe voi(cu video- uri care imi amintesc de voi) #2 nu stiu daca va mai amintiti de celalalt, era de pe vapor dante https://www.youtube.com/watch?v=bN6KgrntDIg killy https://www.youtube.com/watch?v=2dbR2JZmlWo ...? (mai mult)
De-al cui esti tu, ma?
Aseara, inainte sa adorm si sa am un cosmar oribil, ma gandeam la o chestie foarte complexa, profunda, filozofica as putea spune. Mai exact, ma intrebam ce raspuns bun pot sa dau la intrebarea "ce...? (mai mult)
Pentru ca toata lumea are nelamuriri legate de infatisarea mea, voi face asta... Cum ma vede Killy: http://i.kinja- img.com/gawker- media/image/upload/t_original/rxpux4ydvn3mnw7p9hef.jpg Cum ma...? (mai mult)
Oracol ツ. A fost mare plictiseala azi asa ca am decis sa fac un oracol. Toti cei de la T/A sunt pe o insula nelocuita, fara provizii si echipament necesar, avem doar un cutit mic 1. Cum se vor...? (mai mult)
Ce dracu cauți dezbrăcat pe stradă?
daca as cumpara aur pe luna si l-as vinde pe pamant, m-as putea imbogati?
Momentul ala cand esti obosit si devi emo pentru ca esti obosit si esti emo! Conerența mea este de invidiat in seara asta! Si, asa-i ca nu dormiti?
De ce toti vor fete din Balcani?
Job-uri... Job-uri... Job-uri... Job-uri... Job-uri... Job-uri... Job-uri... Job-uri... Mii de job-uri... Ce guma de mestecat preferati?
Stiu ca ma urati, aveti o mare ura pe mine, s- asa o sa parasesc candva TPU, dar trebuie sa fac un oracol... *ORACOL* despre de toate, la care voi raspunde si eu la ele. 1. Ai frati/surori? eu: un frate. ...? (mai mult)
Poate cineva sa ma cum ma Delia?
Poti crea cel mai bizar nume de animal cobinand 2 speci?
Oracol* 1. Stiti ca maine ii ziua mea si va bat daca nu imi faceti o surpriza? 2. Ce miros au parturile voastre? 3. Ati mancat vreodata c*c*t? 4. Ati facut vreodata sex? 5. Dar se× orคl? 6. Fumezi? ...? (mai mult)
*vocea de femeie robot* (ca in atunci cand iti incarci exreaoptiunea pe telefon si suni la Vodafone/telekome/Orange etc.) Incepend de astazi, 13.08. 2015 la TPU.RO, la categoria T/A, user- ul GeaninTheAlien...? (mai mult)
M-am întors! V-a fost dor de mine? V-a fost cum sa nu :> Nu mai sunt Fabulosuu! Uhuu! :)) Ce mai faceti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.