S-a deschis scoala de bicla CreepyCroampaProxy! :D Avem preturi rezonabile pentru orice user! :D Cine se inscrie? :)
Https://www.youtube.com/watch?v=vfrn6_XeewA In Londra ploua! Yay! Nu chiar. Voi chiar nu aveti PhunkeeDuck in Romania? Nu?
Acuma ziceti sincer: stiti sa mergeti cu bicicleta? :)
Draguta chestie http://imgur.com/LblwUG5, nu am mai vazut mesajul asta pana acum. Anyway, nu ati murit niciunul nu? Nu? ...Pacat, aveam chef de inmormantari. Ce mai faceti?
Croampa esti cel mai tare :D. Acum intrebarea : Care este cel mai fine vis pe care l-ati avut?
Ati vazut pana acum caini cu colaci in coada?
Cine are Ask.fm?:D
Dudes Imi dati si mie niste semninte? Cu sare. Va rog!
Cine ofera imbratisari gratuite? Vreau o imbratisare gratuita.
Ce parere aveti despre nunta acestor doi tineri? https://www.youtube.com/watch?v=KA78viAXMHg
Cine vine sa mancam? Am bilete la film. Desenam ceva pe ele si mergem la restaurant. App, avem 3 vrăjitoare printre noi. Melisa (Karima), Vanessa (Conqueta) si Bibi (Fabulosu). Oare cine va fi...? (mai mult)
Deci guys...v- am promis oracol de apreciere. Uitati- l! ✌ O sa va pun random ca sa nu va certati. :> Ce amintiri am eu cu voi de cat timp sunt aici sau ce lucruri imi amintesc. 1.Conquete - ...? (mai mult)
Ziua bună stimaţi cetăţenii T/A. Acesta este al 5 - lea meu oracol sper să nu vă placa :x 1. Aţi văzut vreodată 2 câini lipiţi? =]] 2. Aţi văzut vreodată vreo stea căzătoare/cometă...? (mai mult)
Stiati ca daca mergeti in pat la ora 4 dimineata o sa gasiti o carte de matematica care are in ea multe detalii despre Stefan cel Mare si Mihai Viteazul? acest lucru se intampla datorita luminii oferite...? (mai mult)
Nu inteleg o chestie, daca tu nu ai nimic in comun cu o persoana, iar acea persoana nu are nimic in comun cu tine inseamna ca aveti totusi ceva in comun? :\ * unde-i logica?!*
Mai 2 luni si 18 zile pana la Halloween! :D Voi, ce faceti?
Vreau bani, nu o slujba. Tu?
Mornin' guys! ☺ Mda...deci m- am trezit si eu de la 9 ca sa raspund ca mno, voiam sa mai fac un titlu de campion al zilei dar mi- a pierit cheful cand am vazut cum raspundeau unii *3 raspunsuri pe ...? (mai mult)
Vi s-a intamplat sa stati in pat, sa nu adormiti si tinand capul pe perna sa auziti ticaitul unui ceas?
Hei TPU, vreau raspuns la caterinca la intrebarea " hei vrei sa fii surioara mea mai mica? te voi lasa sa-mi spui big brother" funda cel mai tare raspuns :))) p.s. sunt fata.
. "Hola amigos Am ceva sa va spun. Citesc yaoi Yaoi insemnand asta http://i.imgur.com/DK22koD.gif si asta http://i.imgur.com/z2cuyRr.jpg si asta http://i.imgur.com/g1pi4rr.png Boyxboy, v- ati prins...? (mai mult)
Baii, am vrut sa- mi numesc pisica Esteban Julio Ricardo Montoya De La Rosa Ramirez dar. faza ciudata e ca am doua pisici si vreau sa ii dau si celeilalte tot un nume de genu'. Aveti vreo sugestie? ps:...? (mai mult)
Cum ar fi daca baietii ar fi fete si fetele baieti. (T/A) adica, noi fetele ne-am comporta cum se comporta majoritatea baietilor de aici. X_X ar fi ceva. :]]
am o intrebare cam stupida. Aveti prieten imaginar? Daca da prezentati- l. Pe al meu il cheama Willy si il am de cand aveam 4 ani, are capul rotund, este blond, este mereu vesel are 12 ani...? (mai mult)
Nu am ce face, plictiseala mare:'(, asa ca: Aveti vreo intrebare pentru mine? Bonus(legat de...? (mai mult)
Hei! Deci, cine credeti ca are voce mai buna : https://www.youtube.com/watch?v=ivaL-VwLr60? Eu cred ca baiatul. :D
Hei creaturi evoluate numite oameni sau triviatisti maniaci (uuuu, a început h2o yeee!) asa, va dau sa completati ceva. Sunt___si am văzut cum____a ucis- o pe____dar nu stiam cine e. Apoi m- am dus____si...? (mai mult)
De fiecare data cand cineva scrie: " BTW" eu vad in prima nano-secunda: " BMW" si ma gandesc ca astia au o problema cu masinile... :-? Am o problema cu masinile? :-?
Pelicanii mananca oua de pelicani si dupa se considera canibali? :-?
Nu inteleg cat se poate sa mai am "nu ai notificari recente " deja ma enerveaza chestia asta.De ce nimeni nu are curajul sa puna o intrebare macar, ei bine eu pun acum. Dante prezinta : Cuplurile T/A-...? (mai mult)
✯Un fel de oracol Joe Dever- Lone Wolf.☠ Nu imi pasa ca nu aveti idee ce e ala...nici nu trebuie sa stiti ca sa raspundeti. Esti ultimul Lord Kai ramas in viata. (*nu imi pasa daca esti fata...? (mai mult)
Intrebari de logica 1. Dupa care lupta a murit Mihai Viteazul? 2. Pana unde intra un iepure in padure? 3. Cand avorteaza o closca? =)) 4. Cand e o gaina mai grea? 5. Care e principalul motiv ...? (mai mult)
Salut. prieteni T / A. Dupa cum nu am ce face ma gindesc sa va propun: Ce vreti sa ma intrebati? Poate aveti niste intrebari care chiar v- a aprind curiozitatea. Le ascult si voi raspunde sincer...? (mai mult)
Trei cuvinte despre viață? Urâtă, grea și ambițioasă.
Cum am aparut eu pe trivia/amuzante: Ei bine, ma uitam la categorii, si in acea vreme, mai ales in acea zi, aveam niste chefuri enorm de mari de: ghicitori. Si vad trivia/amuzante. Intru si vad ...? (mai mult)
Salutt, imi puteti spune si mie cate piceoare are un om normal?
Voi ce pozne ati facut cand erati mici? Incep eu: Am mers la ziua cuiva si m- am imbatat, am baut 2 pahare de bere, aveam 7 ani. 2.Am dansat cand eram la mort. 3.Eu cu un prieten am turnat cenusa...? (mai mult)
Ia mă. Pe Blitzu vad ca îl cunoasteti asa bine. Pe mine cat ma cunoasteti? Ia sa vad. 1. La ce număr mă gândesc acum? 2. Cum îl cheamă pe Tedi? 3. Cati ani am avut in 1999? 4. Ce crederi ca...? (mai mult)
Oracle. (desigur eu nu- s Blytz da o sa incerc macar sa fie interesant ) *De- ale mele * A. Intrebari 1. Cum reactionati cand vedeti o nedreptate? 2. Cat de des ajutati oamenii? 3.In ce tari ati mai...? (mai mult)
Vi s-au rupt(plesnit) pantalonii vreodată?
✹Sunt curios...care dintre voi ma cunoaste mai bine? So... 1.Cati ani crezi ca am? 2.Care este melodia mea preferata? *Este una de la Linkin Park.* 3.Care este numele meu adevarat? 4.Care este una...? (mai mult)
Cum recunosti un iepuras cu aripi?
♪ ♫ ♩ ♬Oracol cu Nightcore si chestii din anime- uri.♪ ♫ ♩ ♬ Atentie! ☠ Interzis copiilor sub 9 ani. Poate contine urme de hentai si melodii nightcore. Blitz, Kaden si Hyouka va...? (mai mult)
Am si eu nevoie de... Un BMW I8 cine se ofera sa imi daruiasca acest cadou? http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/i/i8/2014/showroom/
Va provoc sa trimiteti mesaje amuzante la useri din restul satului si sa le postati aici.
Am visat ca foloseam o foarfeca pe post de carma in timp ce zburam deasupra mlastinii de la tara care nu exista si l- am enervat rau pe unul din echipa de fotbal CS Mioveni (liga a doua) care s- a imbarcat...? (mai mult)
Vreti sa invatati ceva nou? "Un studiu efectuat recent a arătat că există o legătură între lungimea degetelor de la mâini şi pofta de sex, atât la bărbaţi, cât şi la femei. Mai exact,...? (mai mult)
Vă invit la noul meu oracol. 1. Aveţi telefon? 2. Care este cel mai pervers user T/A? ( =]] ) 3. Vă uitaţi la desene animate? 4. Aveţi vreun animal de companie? 5. Care este cel mai drăguţ...? (mai mult)
Care e cel mai fain user de la T/A? Eu zic ca Zombalaul :D e cel mai amuzant si mai fine dintret toti ^_^.
✪Hey T/A! Am promis de 2 zile un oracol cu magie deci...✪ ツ ♈ ♉ ♊ ♋ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ ♌ O sa fie un pic mai ciudat...ca atunci cand completezi o rubrica de la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!