Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
V- am lipsit? Cum nu stiti ma cine sunt? Cine- i ala care va enerva cu sangele si cu Satan? Exact, vecinul. Ma rog, ce- s cu oamenii aia care vin dimineata pe la 5- 6 si striga in megafon "PEPENI, ...? (mai mult)
Oracol nr. 3 : Alegeti cate 1 melodie din fiecare intrebare : 1. https://www.youtube.com/watch?v=1TsVjvEkc4s vs. https://www.youtube.com/watch?v=il9nqWw9W3Y? 2. https://www.youtube.com/watch?v=ExfkAL80Mf4...? (mai mult)
Ce e cu voi? V- ati apucat de invatat? Fraaate ce liniste e. Unde sunt întrebările prostesti sau amuzante, unde sunt răspunsurile penale sau ciudate. Ati baut fără mine si sunteti praf toti ă? Ce...? (mai mult)
Cand imi aud vocea intr- o inregistrare se aude cu totul diferit, si stiu de ce, dar de ce se aude asa naspa, paraca nu e potrivita pentru cum arat :)).Ne facem singuri o impresie proasta pentru ca ...? (mai mult)
Da- pai ca stirile: Croampa a inceput seria " Momentul ala cand..." si nimanui nu i- a placut asa ca a desfintat- o. Depress a disparut! Reporterii nostri ( Croampa si Croampa) o cauta cu disperare...? (mai mult)
Vreau sa-i cumpar prietenei mele ceva mare si rosu de vreo 25 de cm cu baterii. Ce parere aveti?
Deci guys ...stiti ce e ala un pokemon? Nu, bine, oricum nu conteaza daca ati vazut sau nu desenul/anime- ul ce naiba o fi fost. *eu am vazut toate sezoanele cand eram mai mic* Jocul este simplu. ...? (mai mult)
Lume, lume, lume, lume Lume LuMe LUME! PLictiseala, plictiseala, PlIcTiSeAlA, PLICTISEALA! Da- ti- mi pastile, da- ti, da- ti! da- ti- mi! Mor, mor, mor, MoR! Gata vreau la scoala. ...? (mai mult)
Hei baieti ce mai faceti :)? Sunt foarte fericit azi, voi cum mai stati? Recomandati-mi niste melodii faine va rog, nu dubstep si nici hardrock nebun, ceva normal ^_^.
Ce parere aveti de faptul ca Principele Nicola e fost dat afara din Familia Regala de catre Majestatea Sa Principele Mihai?
Care vi se pare cel mai nebun user de pe TPU?
A fost odata ca- n povesti A fost ca niciodata Din rude mari imparatesti O prea misto ga... aaaa, stati ca nu era asa :- ? Ce păcat, Am uitat. Voi ce mai faceti oameni buni Cei mai nebuni...? (mai mult)
Vă e dor de Gigi 2013? https://www.youtube.com/watch?v=aMncDgocc8g
Care imi zice o gluma buna are funda.;)
Mi- am amintit ceva. Acum câteva zile cautam niste chestii printre alte chestii mai vechi. Si pe lângă faptul ca am gasit capete de papusi, si alte parti ale corpului, am gasit o scrisoare pentru...? (mai mult)
Unde e Maicăl Gexăn? I-a promis mamei acum 20 de ani că vine la noi în vizită. Ieri am stat toată ziua la uşă ca căţelul din Tom şi Geri.
Momentul ala cand cineva iti spune o gluma proasta, tu nu razi si persoana respectiva te intreaba: " Da' nu ai inteles, asa-i?" -.-
Aud în ceață și văd întrerupt. Am oare ceva?
De ce, cei din " Familia Flinstone " se uitau la Tv daca traiesc in epoca de piatra?
Pinguinii au genunchi? * intrebarea asta m-a framantat toata viata*
Cum ma vedeti, voi pe mine?
Deci,care este faza cu presedintele?
De ce mă iubești? / De ce mă urăști?
Intrebare : cat puteti supravietui uitandu- va la asta, cate secunde? https://www.youtube.com/watch?v=94EhAxjKBmg ok, acum oracol. 1. Ce ai mancat azi dimineata? 2. Ce vei manca azi seara? 3....? (mai mult)
Aveti vreo problema cu cartofii? o.O
Buna modalitate de a schimba subiectul: http://postimg.org/image/bcg7hvtrv/ Va provoc sa aveti o conversatie (amuzanta sau nu) pe omegle, cleverbot etc. si sa o postati pe TPU. Cine nu face ie...? (mai mult)
L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part X (Final) The Consequences Toti merg incetisor la o parte si se gindesc cum sa omoare fata, in timp ce Karima a ramas in spate...? (mai mult)
Gata copii, ce- i aici? Atata inactivitate dauneaza grav sanatatii, de ce nu pune nimeni nici- o intrebare? Doar nu suntem la biserica sau ceva? :)) Intrebarea mea este: de ce sunteti inactivi,...? (mai mult)
Cine imi canta si mie ceva? am dat lovitura si nu am ce face cu banii
Ce crema de maini folositi pentru picioare?
Ce faceti bai copchii? * doar ma amuz putin, si da chiar ma intereseaza ce faceti*
Blytzu Returns ✌ 1. Blitzlike vs Kaden ಠ_ಠ 2.Il stie toata lumea pe Kaden? ✔ 3.Dar pe mine? =)) Asta doar ca sa lamurim...✕ 4. Tata Vs Mama Care v- a oferit mai multa sustinere in...? (mai mult)
Cum sa fac caterinca? :)))
Oracool #3 1. In ce sunteti imbracati acum? 2. Ce sistem de operare aveti? 3. Care este melodia/melodiile pe care le- ati ascultat cel mai des in ultimul timp? 4. Cati prieteni buni aveti in realitate? ...? (mai mult)
Oracool #2: Death Note. E singurul anime pe care l- am vazut in totalitate exceptand Yu Gi Oh, Pokemon, Yu Yu Hakusho, Hell Girl si Ghost Stories din care nu am vazut decat cateva episoade si nu imi...? (mai mult)
Ce mai faceti TPU? eu tocmai am iesit la un suc si e ffff plictisitor... va rog da-ti-mi niste idei de glum ca mooooooooor de plictiseala Funda
Care sunt userii tăi preferați de la T/A? Dar din restul site-ului TPU?
Ohayoo~ Il iubesc pe Juuzou si el ma iubeste pe mine. Nu ma intereseaza faptul ca nu stiti cine este, conteaza ca e sexy af. El e al meu, iar eu sunt a lui. Cateodata imi vine sa- l fac sa se topeasca...? (mai mult)
Kyile a spus ca a parasit definitiv categoria si ca va uraste( nu pe toti). Daca "Blitzu"( cum zice Daisuka) are ceva de adaugat legat de Kyile e ok. Ps: vedeti, inca un model de articulare de la...? (mai mult)
Ba, voi ati observat ca Daisuki ne articuleaza in functie de genul care suntem? Ex: Dog- u'( "u" articolul masculinului) Depress- a( "a" articol feminin) Si acum o intreb pe Daisuki, de...? (mai mult)
Apelez la cei care stiu despre aceasta traditie : De ce se baga o gaina in fundatia unei case? La ce folos?
Tocmai am realizat ca il iubesc pe Gandalf. Il vad peste tot, in orice, il ador. Pur si simplu il ador. Vreau sa ii mangai barba, sa o simt...ah damn...voi pe cine iubiti cu adevarat?
Guys guys guys Stiu un joc megainteresant, care e cel mai bun remediu impotriva plictiselii. Deci e genial, se numeste "te provoc sa postezi asta". Cateodata il joc cu prietenii mei imaginari si ne...? (mai mult)
Ba copii ba, ia spuneti voi, ati fumat vreodată? Sau, fumati? Spuneti adevărul.
Intotdeauna m-am intrebat ceva. Tampoanele au data de expirare? Vreau raspunsuri cat mai originale
Facem partyyyyy yeeees cine vrea la party hard :D, ce comandati, ce muzica ascultam? http://giphy.com/gifs/anime-gif-party-hard-QniQghRZe9pN6
Deci sunt 2 de Kaden dintre care 1 Kaden e Blitz si al doilea Kkaden e Freaak oare sa ma pun si eu Kkkande :>? Nu prea vreau dar ce e asta oare :D?
Trei vrăbii stau pe o sârmă groasă. O vrabie este împușcată. Câte vrăbii mai sunt pe aceea sârmă groasă?
Hey T/A! Voi de ce ati primit primul vostru ignore? De ce intreb asta? Pai tocmai mi- am luat ignore de la un copil pe care nici macar nu il cunosc. I- am raspuns la o intrebare, mi- a dat fundita...? (mai mult)
Cititi pana la capat, este foarte important! De azi, 7.08. 2015, vineri, ora 13:39, puteti aplica la postul de presedinte Trivia/Amuzante! Ce ati auzit, asa ca nu ezitati sa ma ajutati cu un vot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?