Deoarece nu v- ati hotarat cine castige duelul T/A... Eu sunt castigatorul! P.S.: Cred ca asta a scapat sapunu https://youtu.be/eFU_wJes- xE Si ce- ati mai facut? Eu am deschis laptopu si l- am...? (mai mult)
Un singur cuvant ep 4: tata Ce va spune acest cuvant?
Oracol nr. 2 : 1. Coca- Cola vs. Pepsi? 2. China vs. Japonia? 3. Yin vs. Yang? ☯ 4. http://vignette3.wikia.nocookie.net/vocaloid/images/d/d0/MIKUV3_img1.png/revision/latest?cb=20130926085408 vs....? (mai mult)
Am o fobie de pepenari. Stiti voi, aia care vin pe strada la ora 5 dimineata si striga PEPENII, PEPENI AVEM. Imi este frica de ei. ce pot face?
Voi ce- aţi visat aseara, sau ce- aţi visat ultima oară? Eu am visat că era Karima, Vibe, Daisuki, Suck, Hyouka pe o bancă, eu am trecut cu bicicleta m- am oprit, apoi le- am făcut cinste...? (mai mult)
Duel T/A semifinala(deroarece nu v-ati hotarat intre Mad Si Doub, ambii vor aparea din nou... 1. Daisuki vs Karima 2.Mad vs Doub...
Hah Suck iar a fost suspendat... si Life Drain iar o ia in gura dar ce sa facem asa e viata, vazut- am ca toti fac dueluri dar e evident ca Killy e castigatoarea e evident. Credeti ca daca incercam ...? (mai mult)
Duelul T/A partea a 3-a... 1.Killy vs Daisuki 2. Karima vs Croampa 3.Mad vs Doub
Duel T/A partea a 2-a... 1.Killy vs Life 2.Suck vs Daisuki 3. Karima vs Vibe 4.Croampa vs Zombalau 5.Mad vs Miner 6. Dobu(castiga runda ca nu are cu cine lupta)
Bă, data trecută mi-o fost ştearsă întrebarea, pă nu ştiu ce motiv, deci o pun iar! #Rebel Ce preferaţi dintre muşte, păianjeni şi bufniţe?
Ce este un netist, s- a terminat. Acum o sa zicem: Ce este un... aaaa, da- mi idei pisica mea loiala. Meowist? Macar e corect spus? Nu conteaza, da, ce este un Meowist. Acum cercetam un meowist....? (mai mult)
Duel T/A. Varianta GeaninTheAliene 1.Killy vs Turbox 2.Sleep vs Life 3. Dante vs Suck 4. Daisuki vs Depress 5. Kama vs Karima 6.Vibe vs Anonima 7.SabinaSb vs Musique 8.Vapor vs Croampa 9. Zombalau...? (mai mult)
Oracol. Alegeti 1. *nu ma intereseaza daca ati vazut sau nu unele seriale/anime- uri dintre care o sa alegeti, pur si simplu spuneti ce va place mai mult * 1.Lumina vs intuneric. Tu de partea cui...? (mai mult)
L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part VII - De as fi avut epilepsie, lesin- am in labele ei, spune linistit Kaden si toti se opresc brusc de la un sunet: - Ssserios?...? (mai mult)
Sunt celebraaaa! Vreti autograf? Vreti? http://imgur.com/kGWbAh3 Sunt criminala si in carti.
Dacă rămânem fără apa potabila putem bem bere?
안녕하세요! 잘 지내셨어요? Life a zis ca vede doar patratele, si voi tot asa le vedeti?
Stie cineva si alte aplicații de genul soraluidanipenetu?
Dacă ar fi sa-mi pun o dorință as vrea ca toate femeile din lume sa fie curve pentru o zi.Voi ce dorințe v-ați pune?
Acus se incep cei patru fantastici la CN ^_^ ma voi uita :)) Sper ca doctor DOOM nu ma va dezamagi si de data asta, vreau sa- i distruga odata pe aia si sa stapaneasca lumea *Muahahaha* Voi ce faceti...? (mai mult)
Ce preferi? a.Să te uiți toată viața la Trinitas TV, b.Să arzi de viu, c.Să stai intr-o cameră plină cu lei înfometați.
Oracol - Dueluri T/A 1. SweetMinion Vs Daisy *minioni vs strumfi* 2. Kama vs Conquete 3. Sweety vs Doub 4.Suck vs Fabulosul 5. Endo vs Sleep 6.Mad vs GreyN 7. Dante vs LifeDrain 8.Killy vs Geanine ...? (mai mult)
Hey :) Vreau sa multumesc tuturor pentru urarile frumoase, lui Mieeez ca mi.a adus aminte ca sunt cu un an mai aproape de moarte, Fabulosului(chiar daca ma enervezi cateodata si chiar daca şi mie imi...? (mai mult)
Daca Ion e Gheorghe iar Gheorge e Vasile cine-i profa de mate?
➡ Heii! Lăsați în răspunsuri orice întrebare vreți iar eu vă voi răspunde.;) ☮
Idee nu am ce intrebare sa pun, fiindca rescriu prostia asta deja a 3- a oara. Spuneti ce vreti. La multi ani Kama! Dar totusi m- am decis sa fac un oracol. 1. Ce spuneti cand sunteti sunat la telefon? ...? (mai mult)
Ca sa nu ziceti ca nu va ajut sa va inmultiti, maine va aduc o englezoaica la T/A, din Londra mai, Londra! Sa nu o speriati ca va dau in cap cu tigaia.
Hey T/A! Ce parere aveti despre aceasta categorie? Aveti vreo intrebare pentru mine? Promit ca la 3 intrebari, oricare ar fi acelea o sa va raspund sincer. (In limita bunului simt daca se poate...? (mai mult)
Http://vocaroo.com/i/s0dOiX0YJjjC si http://vocaroo.com/i/s1ZoQKxkpAAz Ca de sfarsit, lol! :)) La scoala toti copiii imi zic "FETITA LOL" ori "PRINȚII" ori "PIȚI" lol
Http://vocaroo.com/i/s1Ux5dKCJmve Interviu la familia Vibe! Ce parere aveti? What are you want to see more?
Aveti curaj sa puneti o inregistrare cu vocea voastra? Eu daaa http://vocaroo.com/i/s0aJSmYWqJIg Hai ca nu va mananca nimeni lol
Ba ori sunt chioara ori sunt nebuna. http://imgur.com/ysnr0Oh Bine gandita întrebarea asta. Croampa mă obligă sa pun întrebări :(((( dupa ce ca imi bea si spirtu.
Http://vocaroo.com/i/s0fv3w4OXwGB
Ba, deci am observat ca s- au schimbat rolurile, aci pe T/A! Explic: intr- o vreme Daisuki tot punea pe intrebari si eu, Depress si alti useri raspundeam, in timp ce ACUM eu, Depress si alti useri...? (mai mult)
Ma lasi sa ma urc pe tine?
Pe ulita satului se intalneste Ion (I) cu prietenul sau Gheorghe (G). (I) il intreaba pe (G), ma tu ai prezervativ? (G) am, dara ca am. (I) sta ce sta si il intreaba, spune- mi mai (G) tu unde- l tii...? (mai mult)
112 ajutor e un tip sexy in oglinda mea. stai sunt doar eu nu mai trebuie. :p Intrebare : Tu cat timp petreci in fata oglinzii? :-?
Hey/...m-am intors ma mai cunoaste cineva sau m-ati uitat?
La multi ani, Kama!
Vacile se excită atunci când sunt mulse? :?
Cum ai reacționa dacă l-ai vedea pe Dante dezbrăcat?
Cum pot opri virusul asta Delia - Da, Mama, o ascult non stop?
Alo, Numele meu este Tessy, am vazut profilul azi si a devenit interesat de tine, i se va dori, de asemenea, să știu de tine mai mult, și vreau să trimiteți un e- mail la adresa mea de e- mail,...? (mai mult)
Incepem un joculet? Eu spun un cuvant iar voi tb sa spuneti un cuvant care incepe cu litera de la sfarsitul cuvantului. Incep eu: Analogic
T/A! ✌ Acesta este primul meu oracol, deci sper să vă placă :D : 1. Ce faci? c: 2. Cati ani ai? ☺ 3. Ce muzica preferi? ♪ ♫ 4. Ce zodie esti? 5. Ai frati/surori? 6. Care...? (mai mult)
L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part VI Croampa isi face cruce si striga: - Suntem morti TOTI! - Ce dracu?! striga unii, se mira, altii. Kaden fuge spre usa: -...? (mai mult)
Urasc cainii. Azi am mers in parc cu prietena si cu cainele ei, a fost ca in filme, a zis sa stau cu, cainele pana merge la magazin (cainele ala nu ma place, nici eu pe el, e extraterestru are...? (mai mult)
Oracol de plictiseala- tema- "Ce faci cand..." Ce faci cand? 1.ploua afara 2.nu ai nimic de facut 3.esti singur/a acasa 4.vezi un film care ti- a placut 5.vezi un prost care trece pe langa tine ...? (mai mult)
Am vazut ca nimeni nu a stiut sa dea raspuns la intrebarea cu "fii barbat". http://vocaroo.com/i/s0BNLL2zKzWp Cine ghiceste ce cuvant e cenzurat primeste 1000 de euro(nu sunt sigur ca dau) si...? (mai mult)
Din cate stiu, Romania are o rezerva inepuizabila de pitipoance. Cum credeti ca le-am putea valorifica, astfel incat economia tarii sa aiba de castigat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!