Un singur cuvant ep 3: "Fii barbat" (ma rog sunt mai multe cuvinte) Ce intelegeti prin aceste cuvinte?
Unde doarme femeia?
Avand in vedere ca majoritatea nu ma suportati... cum ati vrea sa ma ucideti?
Uitati rime cu numele voastre reale. Nu va suparati, dar nu le stiu pe toate. Diana- budiana :)) Lorena- antena =)) Sergiu- abagiu Ana- banana :)) Karima- crima O.O Si acum Ralucaaa... (numele...? (mai mult)
Cine are chef sa glumim?! Eu ma plictisesc si ar fi super sa ne mai amuzam putin... Deci voi scrieti bancul/gluma cel mai amuzant pe care il stiti si eu ii dau funda celui mai...? (mai mult)
Http://img.celmaitare.net/wp-content/uploads/2014/11/De-ce-ai-comentat-poza-acelei-fete.jpg Cuplurile in ziua de azi.
Eu cand eram mic. http://media.rtv.net/image/201404/full/cute_kids_being_a_little_naughty_640_47_36769500.jpg Dante si Kamasutra... cred ca stiti care e Dante. http://www.portalroman.com/pozehaioase/pozes/copiii_au_descoperit_diferentele_dintre_fe-...? (mai mult)
Ba, m- am mai uitat si eu interentu asta si am dat dă Ruby Rose, asta... Si am vazut ca intr- o relatie cu Phoebe Dahl(cautati si voi pe Google ca si eu astazi am vazut pentru prima data astea) ...? (mai mult)
M-am gandit sa scriu si eu o poveste : O poveste. Gata, ce greu a fost, dupa secunde intregi de munca am reusit imposibilul. Sper ca v-a placut. Nu, nu dau autografe.
Nu- mi plac povestile voastre, nu sunt bune, nu e nevoie sa fie toti userii in poveste. Alege- ti vreo 5 useri si mai multa actiune. Trebuie sa respectati... Introducere, Intriga, desfasurarea actiunii,...? (mai mult)
L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part V (Hyouka si- a schimbat numele in Kaden si in poveste il voi schimba de asemenia, Kaden de mai faci asta, in partea 6 mori[macar...? (mai mult)
Sal TPU.ce lucruri amuzante poți face?❔❔❔❔❔❔❔
Voi cum ati descoperit categoria T/A? Si de ce ati ales sa ramaneti pe aici?
Oracol? 1.Fa o echipa din 5 useri T/A gen cei 4 fantastici si spune ce puteri ar avea fiecare, puteti sa nu ma includeti nu- mi pasa! 2.Ati vrea sa calatoriti in timp atunci in ce epoca? 3.Care e ...? (mai mult)
Pe care de la T/A l-ati alege sa va faca ciorba?
Hei! Am nevoie de voi ca sa-i fac o farsa unu-i urser T/A! Daca vreti sa stiit despre ce e vorba putem vorbi pe skype sau pe privat(pe TPU). Pe Skype sunt *Apollo*.
Azi Daisukini isi face aparitia. Am nevoie de ziua in care v- ati născut. Da ziua adica Luni- Duminica. Daca nu stiti, imi spuneti anul si data, si va spun ceea ce stiti si ceea ce nu stiti. O sa apelez...? (mai mult)
E 1 AUGUST! :D Ce faceti azi? Eu dorm. ~cred~
Intrebare inspirata de Blue si Musique mi-a amintit de ea: De ce expira salamul? :>
L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part IV - Daisuki! nu ai si tu o arma? zise Karima - Ce ...? (mai mult)
Partea 4: Suck era ametit cand dintr- o data se trantise usa si iesi Endo spunand" Suck, arati bine( mințea, logic), te- am lasat pe tine ultimul pentru ca stiam ca nu ai nici- o urgenta". Endo...? (mai mult)
Minionilor(sau strumfi ca sa nu imi dea Daisuki in cap), ce faceti?
Doar 3?! Serios? Adica 2. Oameni buni! Eu nu mai scriu partea 4 a povestii daca o citesc asa putini! Dar chiar vreau s-o scriu T_T
Mi somn... nici black metal- u' nu ma poate trezi - .- No, cine ce face? PS: aveti preferinte cine sa apare in partea 4? :D ( partea 4 o scris putin mai tarziu ca mi somn si nu vreau sa uit vreun...? (mai mult)
Buna dimineata! Bine ati venit la stirile de dimineata T/A! Sunt prezentatorul vostru favorit Geanin... 1.Se pare ca Dante nu este destul de original in cat zice ca a devenit ca Suck...(uite- te in...? (mai mult)
" Oac Oac " A TREIA PARTE Cum canta Dante la pian, fiindca dj- ul lua pauza, din spatele salii vine cineva. Cine sa fie? Era Suck care venea grabit spre scena unde canta Dante. Suck :Ba,...? (mai mult)
Nothing to do so whatever! Answer the questions please... 1. Ce studiezi/ lucrezi? 2. Film/ serial preferat 3. Bautura preferata 4. Ce fel de persoana esti? 5. Ce parere ai despre viata si despre...? (mai mult)
Ba mi- am amintit de una dintre primele mele întrebări de la T/A. Vreau sa ne întoarcem in trecut si sa raspundeti. Hai. http://www.tpu.ro/trivia- amuzante/va- spun- un- banc- daca- nu- e- amuzant-...? (mai mult)
Deci i- am scos de la ignore pe toti, ca sa nu mai zica ca ma tem de ei :)).Si o sa va prezint stirile T/A din perspectiva mea. 1. Geanine e femeie, si nu mai are ce ascunde, te- am prins fatuco ...? (mai mult)
Azi zicea cineva ca este ziua internationala a org.asmului (ma enerveaza robotul asta ***t ca nu ma lasa sa bag linkul) daca tot e ziua asta foarte speciala zic sa facem toti cea mai mare orgie din istoria...? (mai mult)
Acum. Let's play! :D Alegeți un număr de la 1 la 10, apoi veți afla provocarea. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Choose! ^-^
Ce faci tu cand ploua afara?
Oracol by me, #_# (plictiseala e ...inimaginabil de mare) 1. Ce melodie asculti acum? (sau care e ultima melodie pe care ai ascultat- o) 2. Te uiti la TV? Daca da, la ce te uiti? (eu nu, nu vreau...? (mai mult)
Care vrea sa-si corceasca paduchii cu ai mei? P.S:Am paduchi de rasa.
Ba carei cel mai tampit lucru vazut de voi eu am vazut-o pe venus din milo(statuia aia cu tipa fara maini)la groapa de gunoi
Ati face BDSM, T/A? Si cu din alea care baga la curent...
Ok friends! :c Vreau să- mi răspundeți la 2 chestii : 1. Voi posta un fel de oracol, doar că va fi cu provocări, deci cine e de acord? [ Mă voi baza că veți răspunde la challenge- uri ]....? (mai mult)
ORACOL - Star Wars *Nu ma intereseaza daca ati vazut sau nu seria 1.Sith sau Jedi? (Sith - rosu; Jedi- albastru) http://hqwallbase.com/images/big/Jedi- Vs- Sith- Wallpaper- 4000x1200.jpg 2.Ai...? (mai mult)
Hai sa jucam "ce spun romanii" Ce fac romanii înainte sa se culce?
Batem recordul de raspunsuri?
Chestia asta cu povestile e vreun trend nou pe T/A? De ce?
La noapte cand dormiti o sa va bag mainile in apa rece, o sa va pun pasta de dinti pe clanță, o sa va epilez sparncenele, o sa va lipesc pleoapele cu picatura si o sa va desenez pe față...? (mai mult)
L1feDRAIN va prezita: "The Consequences of illusions" Part ||| Liftul. Mad si Hyouka incerc sa se linisteasca dupa cele vazute....? (mai mult)
Am cateva intrebari : 1. Cati ani ai? 2 Cum te cheama? 3. Esti baiat sau fata? 4. Care e mancarea ta preferata? 5. Esti intr- o relatie? 6. Ai pana in 15 ani? 7. Descrie- te ...? (mai mult)
De ce ploua cu apa? De ce nu ploua cu suc? Sau cu cioco cu lapte? Sau macar cu apa minerala... Va dati seama daca ar ploua cu suc? :3 Lumea ar fi mai dulce iar eu as avea mai mult suc de...? (mai mult)
Ati ascultat noua melodie a Loredanei? https://www.youtube.com/watch?v=LeMJy0MKVFY Am cateva intrebari : 1.Cum te poti sa te gandesti la cineva si in acelasi timp sa nu te gandesti la acel cineva? 2.De...? (mai mult)
3 oameni se duc la un bar şi cumpără o bere de 45 de lei.Vine chelnărul şi ia banii de la oameni. Se duce cu ei la barman şi îi dă banii. Barmanul ii zice ca berea face 40lei nu 45şi la pus să-...? (mai mult)
Ce ati facut acestei categorii, zici ca e categorie fantoma. Daisuki, unde au plecat toti minionii aia interesanti? Ce ai facut in lipsa mea? You disappointed your lady, shame on you
Laptop- ul isi bate joc de mine in ultimul hal. Mai aveam putin de scris, am apasat ceva din greaseala si poof, m- a dus pe o alta pagina. Dragut, chiar dragut. Voi ce faceti? Sper ca mai bine decat...? (mai mult)
" Oac Oac " A DOUA PARTE Toate fetetele sunt imbracate frumos cu rochii si machiate, coafate- o splendoare.Baietii la camasa si cravata, de aseamea, foarte frumosi. MinerX isi parcheaza...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!