Dap! Karima mi- a dar ignore, pentru ca nu am crezut- o ca e din California si ca parintii ei sunt gay... Ma rog... Voi o credeti? Ori e adevarat ori incearca sa para credibila si are o imaginatie...? (mai mult)
Ok,s-a stabilit deja! Vom pune toti membrii uniti ai categoriei Trivia/Amuzante bani pentru noul meu telefon.100 de lei de membru e de ajuns.Va dau contul bancar?
Mi s-a stricat display-ul la aifon 6. voi ce faceti?
Partea 3: Suck se trezi si privi persoanele din sala de asteptare: Mad care a surzit din cauza rock- ului continuu, Doub a facut indigestie de la prea multa ciocolata, Mineru' care n- avea absolut...? (mai mult)
SI- N IAD SUNT INGERII! de Geanin II.Trebuie doar sa gandesti ca ai picioare 1967- Portland, Main In resedinta familei Fabulosu era liniste. Prezentatoare bombonica prezenta stirile de...? (mai mult)
Mega Povestea Rendom Partea 2 Plimbandu- se prin oras, Karima il vazu pe Suck rasturnat din carucior si batut. Karima suna rapid la salvare, dar cand ajunse nu- l vazuse pe Suck si medicii s- au...? (mai mult)
Nu pot sa dorm deci aici e alta parte :) Part VIII 1/2 Toti copiii erau tacuti. Nimeni nu stia ce sa spuna, si sa spuna si ceva bine ca sa nu il enerveze si mai tare pe Sergiu. Sergiu statea in fata...? (mai mult)
V.c.t.s.m.p.e.s.u.n. in afara de asta vreau sa va intreb ce mai faceti dar nu mai are rostul.
Oare le-ar place fetelor sa faca pişu din picioare?
Deci acum vreo doua ore am mancat cica " ardei iute" si mi s- a parut asa de penibil incat l- am stors cu mana si am baut zeama aia " iute"... da' cand nu eram atent am mana pe ochi si atunci am observat...? (mai mult)
Wow! Ce e oare, ce e oare!? E partea 2 yay! "The Consequences of illusions" Part II Au trecut 6 ore. a venit noaptea. Mad se trezeste: - Detective! | Mad - Ah ma doare capul,...? (mai mult)
Da- apai ca toti fac povesti numa' eu nu? Ma apuc si eu! :D Titlu: n- am titlu Personaje?: da' nu cred ca vreti sa stiti Intr- o zi, Ionel Suck s- a gandit ca vrea sa devina fotbalist si...? (mai mult)
Bai ce naspa ma simt. Toti se duc la mare sau la munte, sau la Untold, doar eu stau acasa si citesc Baltagul. Cine vrea sa imi impartaseasca suferinta? Un om cu suflet bun si cu pufuleti cu branza la...? (mai mult)
Veniti maine la 2 cu mine la sapa?
YAY! Astazi am incercat sa fiu zen, multumita lui Kama care mi- a zis ca pun tot la suflet. Am incercat sa nu mai pun tot la suflet! :3 Killy mi- a urat sa mor. Si ghiciti ce? I- am multumit! ...? (mai mult)
Ma plictisesc. Completati asta cu useri T/A. http://oi62.tinypic.com/16lwjo6.jpg Am muncit la ea. =))
Bă, dar toți voi ăștia de la t/a sunteți plângăcioși?
Prima mea poveste Yay! Ca sa fiu un autor sincer, m- am si inspirat din unele surse, dar poveste sper ca va iesi fain. "The Consequences of illusions" Part I Era o zi obisnuita pentru agentul...? (mai mult)
SI- N IAD SUNT INGERII de Geanin Regizor: Geanin In colaborare cu:Geanin Distributie: Geanin In amintirea lui Freeak, ne lipsesti prieteneo! I.Sa se faca dreptate! 1941- Germania - O, ...? (mai mult)
Am o problema! :((( Uneori seara dupa ce ma culc ma trezesc pe la 3 noaptea avand pofta de a manca, si mereu mananc o grefa cu o mustar pe grefa! :) :) :) Imi puteti spune si mie niste glume tari?!?
Https://www.youtube.com/watch?v=pCxROBAeHNU Sunt suparata, deci, make me smile people! Hurry up!
Am o intrebare: Intrebare. Gata cu intrebarile! Daca tot a inceput moda cu povestile. Ma gindesc sa fac si eu una, am idei. Ce zice- ti? Eu voi fi personajul negativ, dar va fi Happy Sad End. ...? (mai mult)
" Oac Oac " PRIMA PARTE Era o frumoasa zi de vara, pasarile ciripeau s.a.m.d. Suck tocmai coborase din barca cu o galeata in mana. Cand sa plece de pe ponton, sari Fabulosu din stuful de pe langa...? (mai mult)
(W_W) Caldura asta... ORACOL 1.Esti alergic/a la ceva? Daca da atunci la ce? 2.Te- ai sarutat vreodata cu cineva? 3.Imbratisare sau sarut? 4. Daca m- ai vedea dezbracat...mai bine nu. =)) Gata...? (mai mult)
Part VII Toti membri echipei 7 stau in fata casei. Focul tocmai fusese stins, insa copiii, neavand unde sa mearga, stau in fata casei, asteptand sosirea lui Sergiu. Toti erau tacuti, unii prea ...? (mai mult)
Bai, stii ce m- am gandit (fara comment- uri cu : " tu gandesti?")? Daca l- am spamm- a toti pe Inferno cu mesaje si felicitari pana vine si el la T/A? :- ? Ce ziceti? Oare s- ar muta sau ne- ar da...? (mai mult)
Stau si număr zile, voi ce faceti? Da, mai sunt 1.053. Va dau un mic oracol. 1. Care e jucăria ta preferata? 2. Pe ce vrei sa dormi? 3. Ce fel de privire ai de obicei? 4. Esti Dumnezeu azi,...? (mai mult)
Are cineva un gif mai scarbos ca asta http://imgur.com/TX5VYBG?
Ma doare piciorul :(( Voi ce faceti? Mai traiti? Nu? Bine.
am nevoie de raspuns la urmatoarea ghicitoare: Are roti, dar nu-i masina Alearga fara benzina Si te duce de-a calarem Nu-i pasa de departare. Va rog e urgent dau funda!
Hai sa jucam un joc... Voi imi spuneti ce va place si ce nu va place la mine, iar cine spune serios ii spun si eu. Puteti sa va spuneti si intre voi, cine e cel mai sincer primeste funda!
M-ai cumpăra dacă aş fi de vânzare? Dacă da, ce ai face cu mine după aceea?
Sal omenire, mesaj disperat părăsesc T/A până mâine cred sau până săptămâna următoare, mă duc să- mi recreez recrearea creierilor, poate o sa vă dedic o dedicaţie... poate; ) M- aţi...? (mai mult)
Am o mare problemă. Sunt dependentă de OLX.ro. Practic, în orice moment al zilei mă trezesc cu sentimentul că trebuie să intru să văd noutățile - ce vând oamenii. Știe cineva o ...? (mai mult)
Care emoticon credeti ca va reprezinta? Pe mine clar asta! :P P.S. Credeti ca Jocker imi va da cosmaruri? Caci poza lui (Jocker/Suck) de profil sigur da! Glumesc! Sau nu? Nu stiu! KillMePlease, sper...? (mai mult)
Apocaliptic. ULTIMA PARTE Deschid usa si...lumina rosie le incetosaza privirea. Era din ce in ce mai puternica. In fata lor erau 3 funii ce coborau in jos. Mad isi da seama de ce se întâmplă si spune:...? (mai mult)
Hei! Sunt noua pe TPU! Vreau sa va cunosc! Vreau sa fac un mic oracol! 1.Cati ani ai? 2. Cum te cheama? 3. Ce parere aveti despre mine? 4. Ce parere aveti despre Mad? (Imi esti simpatic!) 5. Ce parere...? (mai mult)
Mi-am luat ignor de la o fetita inocenta... pentru simplu fapt ca nu-mi poate intoarce replicile... hai, care va bagati la un schimb de replici?
Am auzit de la prezentatorul de stiri Croampa ca mi se sinucid fanii pentru ca nu mai continui povestea, si cum nu am atata timp sa ma duc la inmormantari si sa mananc colaci, uite aici part 6 2/2. Si...? (mai mult)
Stirile T/A va sunt prezentate de frumosul si desteptul prezentator Croampa Dark! :D Endo a revenit la poza lui veche dar acum a devenit noua chiar aca era veche Unii useri spun ca Joker ar...? (mai mult)
Nu stiu ce sa zic! T/A- ul se duce de rapa! Nu mai certuri sunt intre Kama si Joker, Suck si Fabulosul. Si Daisuki tot timpul are dreptate pentru ca nu stiu, e frumoasa... De ce dracu Dante se numeste...? (mai mult)
De ce cand ascult manele imi curge sange din urechi?
Dedica o melodie user-ului Daisuki. Nu uitati categoria.
Poveste : Daca mai vreti alte aventuri ale acestora spuneti.A fost odata, de demult(acum 2 zile), un baiat simplu, de la tara, il chema Joker, era fratele mai mic al lui IncredibleJoker(un...? (mai mult)
Sa ma las de TPU?;(
Astazi am sa va supun o poveste trista:Probabil stiti ca nu americanii au ajuns primii in univers ci rusii.Va dati seama? El este primul om care a vazut pentru prima data marginile pamantului, universul...? (mai mult)
Eu sunt singurul care stia ca Geanin e baiat?
Am auzit zvonuri, povesti... Cine de aici are 2015 ani, aproape 2016? :o3
Constantin Brâncuși este cunoscut prin lucrările sale în toată lumea. Ca sculptor, folosea de regulă DALTA, este astfel considerat un bun daltonist?
Cine are Facebook de aici? Eu zic sa ne facem acolo un grup si sa postam acolo ce vrem. Ca aici pe TPU nu putem, ca ne sterg adminii unele postari... Ce ziceti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!