Cei mai activi useri din categoria Trivia / Amuzante pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Da- pai ca v- o trebuit voua test( nu v- o trebuit da' nu- i bai) asa ca scoate toata lumea o foaie de hartie( e posibil) si direct test despre cel mai important lucru: Eu( Croampa)! :D 1. Care e...? (mai mult)
Mda logica lui Sergiu, 69+5+1=69 *aplauzee* Voi ce faceti?
Ce faci/vrei sa faci acum?
De cand am venit eu pe T/A s-au schimbat multe... voi ma mai tineti minte cum m-am intalnit cu fiecare din voi? Daca da atunci povestiti ca am chef de vorba. Sau faceti top 5 cupluri ale T/A-ului
daca sterg praful de pe calculatoare inseamna ca lucrez in IT?
Farse la/in cort cat mai repede va rog! Funda si Vot! Si cat mai multe si originale daca puteti. Mersi anticipat!
¿Cine Dumnezo' este Suck? (O_O) Ca tot vad pe aici "numele" lui...
Stateam eu si ma plictiseam, si imi vine o idee. Sa ma imbrac ca de iarna(geaca, ghete etc) si sa ma duc pana la magazin. Tinand cont ca sunt 40+ grade, oare cum se va uita lumea la mine? Ce...? (mai mult)
Daca tot s-a adus vorba de planete noi si chestii de genul... stau si ma gandesc de ce au facut chinezii marele zid?
Vedeti ceva in profilul meu? Ceva ce au toti dar nu a observat nimeni ca va fi maine? Ceva din profilul meu care e maine?
Bună ziua Stimaţi pc- işti care tastează la pc sau la pc- ul pe nume laptop sau la aplicaţia numită telefon. °Citiţi tot sau vă tau. Vreau să vă întreb câte Cibernetocolore are pc- ...? (mai mult)
Hei! Voi din categoria T/A! Am vazut ca voi nu ma cunoasteti ~sunt noua aici~ M-am gandit si m-am gandit si vreau sa ne cunoastem cumva mai bine... Eventual sa imi puneti niste intrebari... :);)
Mi s- a intamplat ceva... ciudat Acum 2 sapt. Ma uitam in oglinda si nu imi vedeam fata, corpul, reflexia, e de vina oglinda? dar vedeam pisica mea jucandu- se in spatele meu, chiar era acolo Nu...? (mai mult)
De ce cand mananc cu pofta, imi curge apa din nas?
Ce s-a intamplat cu Suck? Sper ca nu e suspendat! Si cine e "pianistul" de care vorbesc unii? Sunt noua pe-aici si nu va prea stiu :)...
Daca tot v- a dat Daisuki de citit, am zis sa va dau si eu. Parte bonus - Masina "DAISUKI TE OMOR!" urla Suck alergand- o pe fata pe scari. Daisuki e mult mai rapida decat Suck, deci o data ajunsa...? (mai mult)
Ma tot bate un gand. Ce sa fac? Ce sa fac?
Nu am chef sa le cer a treia oara adminelor sa- mi stearga contul asa ca o sa va spun direct: nu mai intru pe TPU. Stiu ca am pus postarea la T/A dar nu e o gluma. Si nu va spun asta pentru a atrage atentia...? (mai mult)
Apocaliptic partea a 4- a - Si cum naiba sarim de aici? Întreabă Karima speriata. - Auzi, da- te intr- o parte, sa vad si eu. "Spune Daisuki in timp ce isi face loc intre Karima si perete. " Maaama,...? (mai mult)
Care vrea bancuri? Va zic eu unul! Unul bun de casa, de pe vremuri... Unu vechi de la tara... Două blonde: - Fată, sunt bine machiată? - Nu, fată... încă ţi se vede faţa! - Nu ştiu...? (mai mult)
Vai de mine! Sunt #1 la comentarii la categoria T/A! Oare de ce? Voi ce mai faceti? Semnat - DydyAleBoss11ZEITA- e Vina lui Sergiu ca e asa lung nickname-ul meu...
Daca ar fi sa invetati o categorie pe TPU cum s-ar chema?
Cat de amuzanti puteti fi? Haide-ti! Cel care ma face sa rad in hohote... Funda*
Am vrut sa imi trimit cerere de prietenie aici pe TPU. Mai nene :), stai asa mai nene :), adica cum adica :)!? Mi- a aparut instantaneu mesajul: "Nu te poti adauga pe tine ca si prieten". Mai ...? (mai mult)
Castigatorul la lottoooo e...( tobele va rog) *pisica, te rog da- te de pe tastatura Random.org- ul a decis, intre 1 si 7 iesee... 3, minunatul castigator neminunat este chiar: croampa. Ce ziceti...? (mai mult)
Eu tocmai am aflat o chestie importanta despre mine. Stiiti unde am aflat? In dus, pentru ca in dus, toti sunt cantaresti renumiti, toti maleficii lumii isi fac strategiile, ati inteles voi. Fara dus...? (mai mult)
Oamenii draguti merita sa fie excelsizati (nu cautati in dictionar ca nu exista asa cuvant l- am folosit facand o aluzie la ridicat in slavi) de aceea toti draguti au dreptul sa fie flocaiti fiindca ei...? (mai mult)
Ma uitam si eu pe facebook, asa frumos, ca orice alta adolescenta si vad asta : http://www.clipuritari.com/da- fi- mama- sunt- beata- cover- la- 11- ani- 83413.htm Mai mult de 38 de sec. nu am rezistat...? (mai mult)
Cel cartof Partea intai:Nasterea glorioasa Amu cica era odata un gradinar, iar acest gradinar era cel mai bun in maiastra arta a cultivatului.Cu toate ca in gradina lui se gasea orice planta existenta,...? (mai mult)
Eu mananc pizza(stiu, sa imi stea in gat ca nu va dau si voua :P ) Voi ce faceti?
Apocaliptic partea a 3- a. Miezul părea mort. Depress si Croampa ii umezeau fata plina de zgarieturi. In zadar. Părea o cauza pierduta. - Eu zic sa plecam. Si daca se trezeste, pana la urma, mai...? (mai mult)
Sunteti pregatiti pentru niste citate celebre? " Daca vezi un perete, el nu te vede pe tine" " Urasc sa fiu confundat cu un om naiv si prost cand eu sunt doar prost" " Vara asta va ploua cu...? (mai mult)
Stiti azi am inteles ca aparentele inseala extrem de tare fiindca am vazut un baiat... etc etc nu conteaza. Voi ce faceti? Vreau acasa :(( Voi ce mai faceti am chef de vorba?
Par : blond, brunet, roscat sau saten? :))
Uite aici a cincea parte, pentru ca Mad e Mad, si daca vrea ceva, primeste. Part 5 Suck e suparat. Karima e suparata. Kama e suparata. Daisuki e suparata. Croampa e suparat. Hyouka e...? (mai mult)
1. Care e primul lucru care- ti vine in minte cand te enervezi? 2. Ce ai vrea sa faci acum, legat la ochi. 3. Vad ca v- ati facut toti zei. Se castiga bine din meseria asta? 4. Care e cuvantu ce- l...? (mai mult)
Https://m.youtube.com/watch?v=JxWbNz1Fw8Y jmek Leana asta, no? ce mai faceţi? a murit careva? sunteţi okay?
Recunoaste-ti ca T/A fara mine ar fi ca o salata fara carne!
De ce ba? De ce sunteti toti offline? Un om intelept( Mad) a grait odata( Mad): " a cam murit categoria" si acel om( Mad) a avut dreptate( Mad)! Inca ceva, ce faceti? :D PS: l- ati mai vazut...? (mai mult)
Era o zi normala de vara, desigur ERA, pana cand: Eu:Ce e lumina aia de pe cer? SergiuBoss:Nu stiu, chiar, ce o fi? *Intre timp la observatorul astronomic* Daisuki:Domnule, avem o problema grava Freaak:...? (mai mult)
Era o zi normala de vara, desigur ERA, pana cand: Eu:Ce e lumina aia de pe cer? SergiuBoss:Nu stiu, chiar, ce o fi? *Intre timp la observatorul astronomic* Daisuki:Domnule, avem o problema grava Freaak:Care? ...? (mai mult)
Ma, sunt eu ciudat? Mi s-a mai spus pe saitu asta dat-mi macar 3 motive de ce?
Jucam loto. Ei bine, daca tu esti primul comentariu, atunci esti 1, daca esti al 2-lea, esti 2. Intru pe random.org si dupa aleg un numar. Castigatorul ia funda.
Baieti, ce parere aveti despre milioanele de copilasi care traiesc in voi? :D. Nu va e mila de ei cand ii aruncati pe jos sau pe unde ii mai faceti voi sa zboare?
Fratilor, surorilor! Da- ti vestea in sat. Hai sa o cautam pe AndreeaFrumoasa222. Fata mea, arata- te ca tare mi- ai devenit draga. http://www.cronicipebune.ro/mare- e- gradina- facebook- statusuri-...? (mai mult)
Ba,mi-a dat o zeita ideea.Haideti sa ne punem toti dupa nume "Boss11Zeul" sau "Boss11Zeita" in functie de sex:|:|:|.
De la mine pentru toți cei care s-au apucat de T/A / vor să se apuce. http://i.imgur.com/W1tFCve.png
Cine e on vreau sa vorbim, astept intrebari si replici. Azi mergeam noaptea pe plaja si ma uitam la cerul instelat si am vazut o stea cea mau frumoasa de pe cer pe care o chema K- k- k... Korea de...? (mai mult)
Ba da daca un transexual se face din baiat fata ii mai vinec menstruatia stiu is un geniu Si voi ceati mai facut
Replici Dure. Ex. Ai o față de dai în gropi. Mersi. Cine postează cele mai multe funcția
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!