Ma, saracu` J. B. atata l-ati pomenit ca nu cred ca se mai opreste din sughit . Cu siguranta s-ar strange o groaza de lume sa vada fenomenul... jumatate [ sau mai putin ] ar sta comod intr-o parte, mancand popcorn si bând cola, iar restul„ s-ar inghesui la baza cladirii ca sa-l prinda in brate.
Pe cat pariu ca nu ar plange nimeni ? Si un alt lucru sigur, J. B. cu siguranta nu ar muri. Sunt prea multe fane care ar plange daca ar rata ocazia de a-l prinde in brate.
Eu personal cred ca as ramane acasa si as urmari evenimetul de la televizor, stand comod pe canapea si mancand ciocolata Milka cu biscuiti
Asta e parerea mea. Pax pax
Bai care e ala cu stupidu` si nefolositoru` la fiecare raspuns?[inclusiv al meu]:-W
Si eu fac parte, daca ar fi adevarat, cred ca a-si plati sa vad asta:X*
@CatelushaFaceOmorPentruAlaCareStricaTPU : probabil vreo disperata dupa nenea Justin care se simte jignita ca dorim disparitia purcelusului enervant.
Nici nu a mai intrat sa dea stupid la ultimele 4 raspunsuri.
Si daca mai e vreo jignita, va rog dati stupid ca sa va mai aline durerea.
Nu vreau ca nimeni sa sara din varful unei cladiri. Toti suntem oameni, frati, si nu merita sa ne dorim moartea.
Cum puteti avea inima asa de rece mas duce langa el pe cladire si i-as zice sincer uitanduma un ochii lui perfecti:
sari odata!
Daaaaaaa
As lua un scaun si popcorn cu caramel
Si as striga ca e un mare bou
Nu sunt fana
Eu mi-as lua aparatul de fotografiat, si dupa ce sare {da doamne sa sara} as vinde pozele cu el. Imi fac si placerea de-al vedea mort, fac si profit.
@Nini fetele se marita nu insoara )) la 10 ani visezi la "Tu si Biber "in Cuba la 10 ani eu ma jucam cu papusilesi vorbeam despre desen acum...totul a luat o intorsatura grava
Eo as lua o portzie de cartofi prajitzi sh un cola, apoi as sta si l-as privi cum sare."wa Justin Piper arunkate dracu mai repede ca enervezi lumea.mai bine skapam d tine".0, 1% clar.
I-as spunee ''Hai ma ca poti, stim ca poti, poti mai mult!'' Si daca s-ar arunca l-as lasa si as pleca Deci fac parte din 0.1 %. E foarte antipatic si ingamfat.Trist pentru fanii lui! )
I-as spunee ''Hai ma ca poti,stim ca poti,poti mai mult!'' Si daca s-ar arunca l-as lasa si as pleca Deci fac parte din 0.1 % . E foarte antipatic si ingamfat.Trist pentru fanii lui ! )
Si eu as fi printre cei 0.1% mda. ar fi prea super daca sa'r intampla asta
Asa asta e si pentru Nicolae Guta. Doar ca : daca Nicolae Guta s-ar urca pe o cladire de 10 etaje, 99.9% din populatia Romaniei care este manelista ar striga " Nu sari, nu sari" (plangand), iar cei 0.1% ar sta confortabil cu popcorn in mana strigand cu sictir " Hai ma, sari! Ce esti fraier. Da-i drumul!" Eu sunt printre aia 0.1% in cazul lui Nicolae Guta si a lui J.B. Cocalari amandoi!
As vrea sa sara stupidu' de Justin care imi vine sa vomit pe el si daca ar sari mi-as lua o pizza, coca-cola si prajituri.
Julyly2089 întreabă: