| Irinna a întrebat:

99.9% din fetele de 10-17 ani ar plange daca Justin Bieber ar fi in varfu unei cladiri gata sa sara! Daca esti dintre acei 0.1% care ar lua un scaun, popcorn, o sticla de cola si ai striga : "Nai tupeu sa sari!" scrie aici laughing. eu una fac parte din cei 0.1%

69 răspunsuri:
| Maly_8260 a răspuns:

Si eu fac parte pentru ca il urasc

| NoMusicNoLife a răspuns:

Ma, saracu` J. B. atata l-ati pomenit ca nu cred ca se mai opreste din sughit blushing. Cu siguranta s-ar strange o groaza de lume sa vada fenomenul... jumatate [ sau mai putin ] ar sta comod intr-o parte, mancand popcorn si bând cola, iar restul„ s-ar inghesui la baza cladirii ca sa-l prinda in brate.

Pe cat pariu ca nu ar plange nimeni raised eyebrows? Si un alt lucru sigur, J. B. cu siguranta nu ar muri. Sunt prea multe fane care ar plange daca ar rata ocazia de a-l prinde in brate.

Eu personal cred ca as ramane acasa si as urmari evenimetul de la televizor, stand comod pe canapea si mancand ciocolata Milka cu biscuiti drooling

Asta e parerea mea. Pax pax wave

| Anastasiaa a răspuns:

Clar va sustin kiss. e un prefacut mic si antipatic kiss.

| Fragile a răspuns:

Bai care e ala cu stupidu` si nefolositoru` la fiecare raspuns?[inclusiv al meu]:-W

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Si eu fac partesmug, daca ar fi adevarat, cred ca a-si plati sa vad asta:Xlaughing*

| anna7_4794 a răspuns:

@CatelushaFaceOmorPentruAlaCareStricaTPU : probabil vreo disperata dupa nenea Justin care se simte jignita ca dorim disparitia purcelusului enervant.

Nici nu a mai intrat sa dea stupid la ultimele 4 raspunsurihee hee.

Si daca mai e vreo jignita, va rog dati stupid ca sa va mai aline durerea.

| Dreamy a răspuns:

Nu vreau ca nimeni sa sara din varful unei cladiri. Toti suntem oameni, frati, si nu merita sa ne dorim moartea.

| ArinaMK a răspuns:

Cum puteti avea inima asa de rece mas duce langa el pe cladire si i-as zice sincer uitanduma un ochii lui perfecti:

sari odata!

| MusicMakesMeFreeXD a răspuns:

Conteaza pe noiwinking

| AlinnutSsa a răspuns:

Daaaaaaa laughing

As lua un scaun si popcorn cu caramel love struck

Si as striga ca e un mare bou laughing

Nu sunt fana

| IIIx333III a răspuns:

Eu mi-as lua aparatul de fotografiat, si dupa ce sare {da doamne sa sara} as vinde pozele cu el. Imi fac si placerea de-al vedea mort, fac si profitbig grin.

| alisha19 a răspuns:

Si eu fac parte tot din cei 0,1%

| roby2oo0 a răspuns:

Nus fata dar as striga sa se arunce ca nu-mi pasa de el

| dyody a răspuns:

Unora le place altora le vine sa vomite :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arata cum sa spun, ga. y! frate cei cu tot obsedatii astea de unu care canta asa de ga. y >.> 0. 1% printre primii sunt eu

| VanillaBie a răspuns:

Numi pasa de el sunt printre 0. 1%winkingdar as spune n-ai tupeu sa sari in caplaughing

| 教皇 a răspuns:

""Hai nu sari?""" asa i-as spune!

| ramona11ramona a răspuns:

Eu sunt de partea ta nu imi place de de el

| ZileDeVară a răspuns:

@Nini fetele se marita nu insoara laughing)) la 10 ani visezi la "Tu si Biber "in Cubaoh go on la 10 ani eu ma jucam cu papusilebatting eyelashessi vorbeam despre desen acum...totul a luat o intorsatura grava happy

| ToXicLoVe_2598 a răspuns:

Eo as lua o portzie de cartofi prajitzi sh un cola, apoi as sta si l-as privi cum sare."wa Justin Piper arunkate dracu mai repede ca enervezi lumea.mai bine skapam d tinelaughing".0, 1% clar.winking

| AnaMaria1 a răspuns:

I-as spunee ''Hai ma ca poti, stim ca poti, poti mai mult!''rolling on the floor Si daca s-ar arunca l-as lasa si as plecahee hee Deci fac parte din 0.1 %. E foarte antipatic si ingamfat.Trist pentru fanii lui! laughing)

| AnaMaria1 a răspuns:

I-as spunee ''Hai ma ca poti,stim ca poti,poti mai mult!''rolling on the floor Si daca s-ar arunca l-as lasa si as pleca hee hee Deci fac parte din 0.1 % . E foarte antipatic si ingamfat.Trist pentru fanii lui ! laughing)

| Alyna_6570 a răspuns:

Cine este Justin Bieber? laughing)))))

| LoveGoneWrong a răspuns:

Si eu as fi printre cei 0.1% laughing mda. ar fi prea super daca sa'r intampla asta laughing

Răspuns utilizator avertizat
| NoCharachter a răspuns:

Asa asta e si pentru Nicolae Guta. Doar ca : daca Nicolae Guta s-ar urca pe o cladire de 10 etaje, 99.9% din populatia Romaniei care este manelista ar striga " Nu sari, nu sari" (plangand), iar cei 0.1% ar sta confortabil cu popcorn in mana strigand cu sictir " Hai ma, sari! Ce esti fraier. Da-i drumul!" Eu sunt printre aia 0.1% in cazul lui Nicolae Guta si a lui J.B. Cocalari amandoi!winking

| XxSweetDreamxX a răspuns:

As vrea sa sara stupidu' de Justin care imi vine sa vomit pe el si daca ar sari mi-as lua o pizza, coca-cola si prajituri.

| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Mee too!

| TeenageGirl a răspuns:

Cam multa lume face parte din cei 0.1% laughing
Printre care si eu raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

To clar fac parte din cei 0.1% pentru nu pot sa-l sufar pe justin bieber