Temă.
Exercițiul 1/a
Adam și Eva au avut de fapt 3 copii : Chuck Norris, Rocky și 007. Cum toți erau băieți Dumnezeu s-a speriat așa că la pus pe Chuck fiind cel mai mare să se urce pe un vrej fermecat să ia o sămânță de femeie, să o planteze și să scuipe cu grijă pe ea până crește. Lui Chuck I-a crescut o femeie ideală iar ăilalți doi au crăpat de ciudă și au reînviat prin secoloul Xx) să facă niște filme.
Între timp Chuck și femeia lui s-au înmulțit ca să le facă rpst fraților lui Chuck de figuranți în film.
b)Niet man, toată lumea trebuia să fie naked, poate ieșea de un gang bang, știe tac-su ce știe.
Uoff...Mai Bya mai, nu vreau sa gandesc la ora asta...Tot ce pot sa-ti spun este ca Adam asta a papardit-o bine pe Eva. (stiu eu)!
"Mihăiţă, atunci bărbaţi erau îmbrăcaţi în pantaloni scurţi, cu un tricou cu trupa AC/DC, o creastă şmecheră şi cu o ţigară-n gură. Aaa, era să uit, şi cu nişte adidaşi Nike. Femeile, în schimb erau..." Mihai a făcut pauză de 4 secunde şi a replicat: ". goale! "
*îi curge o lacrimă*
*le me gusta*
Adam si Eva au avut 3 copii : Cain, Abel si Seth. Smecheria este ca Dumnezeu i-a facut pe Adam Si Eva, primii oameni, dar au facut si alti oameni pe langa Adam si Eva( Cutare si CUtare). Si ei s-au inmultit intre ei. Nu numai Adam si Eva au existat.
Pa, Pa! Sper ca te-am putut ajuta...
Adam si Eva au fost primii oameni creati de Dumnezeu.Mai intai l-a facut pe Adam ca sa aiba grija de Gradina Eden [ mai pe scurt Rai ]. Apoi a spus ca mai trebuie un ajutor, l-a adormit pe Adam si din coasta dreapta a facut-o pe Eva.Le-a spus ca pot sa manance din orice pom doar din Pomul Cunostintei [ sau asa ceva ] sa nu ia niciun mar. Apoi stii ca a venit un sarpe a inspitito pe Eva, Eva l-a ispitit pe Adam si asa au ajuns in Iad.
Acum sa trecem la subiect.
Adam si Eva au avut 2 copii : Cain si Abel.
Cain era rau Abel era bun.
Intr-o zi s-au dus sa duca jertfa lui Dumnezeu.Cain a dus o gramada de fiare [ sau ceva de genul ] iar Abel i-a adus o turma de oi.
Dumnezeu a primit jertfa lui Abel.
Cain a fost manios si gasind un prilej cand erau singuri l-a ucis pe Abel cu pietre. Dumnezeu l-a vazut si i'a spus :
"Cain, Cain ce ai facut?"
Si l-a trimis in Iad.
In fine, Cain si Abel aveau sotii si copii care la randul lor au facut alti copii si asa mai departe pana am ajuns in lumea de azi
Deci noi suntem facuti de Adam si Eva..Si normal de Dumnezeu.
P.S : Imi cer scuze pentru faza cu parantezele dar nu imi amintesc si eu cateva lucruri
Pa'pa
Julyly2089 întreabă: