| Barbă a întrebat:

A cumparat cineva primul numar din "Setul de pictura"? big grin
Ala care-l da la reclame...
Daca imi opate spune si mie cam ce te invata in revista... ii dau funda big grin
Multumesc tu talk to the hand

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A...
pai a cumparat o colega de-a mea si m-am uitat si eu:
In pachet ai o placutza de aia pentru pictat (In care modelezi culorile),
o acuarela si patru culori.
Mai ai o revista in care ai 4 foi mai grosutze pentru desen, si am vazut ca prima data te invata sa faci un mar cu contur / umbra si chestii din astea.
Sincer, 12 lei nu se merita
Si mai era ceva pe revista: daca vrei sa cumperi de alea de lemn ca sa desenezi din picioare (niste picioare de lemn pe care atasezi pictura), dar costa cam douazeci si ceva de lei, su o cutie mai era...
Sincer, 5 lei ar merita,
dar la 12 lei las-o balta de tot.
Plus ca alea 4 culori incluse era aproape minuscule

3 răspunsuri:
| Shift a răspuns:

Da, eu l-am luat. Pai, te invata sa faci schita unui mar, cateva sfaturi despre creioanele grafit, iti arata cum sa procedezi pentru a picta un peisaj de vara, alte cateva sfaturi, informatii despre pictura, culori, hartie, `natura moarta, cu fructe` realizarea unui pastel si sfaturi pentru a iesi cat mai reusit. Puterea culorilor, colaj floral. Pe langa revista primesti o pensula nr.6, coli de desen Canson Motval daca nu ma insel si acuarele. Merita! :]

| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna;*
Eu una nu l'am cumparat ci sora mea mai mik

Din cate am vazut in fiecare nr iti da treptat cate ceva.
Si iti arata desenele.dar cate'o particik din fiecare astfel inkt sa poti sa faci si tu pas cu paswinking

iti recomand sa iti iei.e destul de interesantsmug

te pup;*

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Sa faci un mar...dar nu simplu:ci ARTISTIC.te mai invata sa faci si fonduri, ce creioane grafit sa folosesti...