Nuup
,,hue hue hue"
nu-i bai
îi okay şi aşa
Hei.tu ai insemnat mereu pentru mine. Si chiar daca tu nu ai realizat asta, uite ca am realizat-o eu. Plus ca de ceva vreme Kamy te visez incontinuu si numai cu gandul la tine stau, asa ca nu mai pot inghiti si de data asta ce va urma sa te intreb, dar:
Vrei sa -mi redevi iubita? Uite, eu am asteptat mult acest moment si sper ca si-a avut rostul in comentariu. Sper doar ca si tu simti la fel. Nu exista zi in care sa nu ma gandesc la tine si nu-ti spun vorbe goale, nu-ti spun vorbe de shakespeare. Iti spun vorbe din inima.
Cum sa nu-mi placa ca esti cu Suck? Cum sa nu-mi placa ca esti fericita? Ai dreptate, s-au schimbat multe si sper sa fii fericita cu el, deoarece e un baiat foarte norocos! Sa nu crezi ca sunt gelos, fiindca si eu am mai ars-o cu altele... Oricum, nu asta conteaza, conteaza ca ma bucur ca-ti sunt mana ta dreapta si ca esti cu Suck! Ce simteam eu azi dimineata s-a adeverit! Simteam ca mai bine am ramane prieteni pentru siguranta oricaruia dintre noi! Chiar ma bucur ca esti din nou fericita! Sper doar ca Suck sa nu te raneasca cum am facut-o eu... In fine, ma bucur inca o data pentru tine si sper sa-mi gasesc si eu pe cineva asa ca tine! Stii vorba aia: "Speranta moare ultima!". Si pe Mess o sa intru dupa ce termin cu examenele! Pup! :*
Whaat? Apropo, povestea ta e incompleta, ai uitat sa spui de copacul care sta intr-un fundal rosu unde apare si un soare, care se uita la toate cele intamplate
Spuneam si eu...
De ce nu ma puneti si pe mine, frate? A, stai, eu sunt rothwaillerul nu?
Julyly2089 întreabă: